Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Księga Skarg i wniosków
A ja nie będę się skarżył, tylko pochwalę. Bardzo ładna skórka nawiązująca do SSOASS. Przyjemniej się tu zagląda. 
+1Pierre Dolinski pisze:A ja nie będę się skarżył, tylko pochwalę. Bardzo ładna skórka nawiązująca do SSOASS. Przyjemniej się tu zagląda.
Ja siedzę na nocnej wersji ale też bardzo fajnie.
Zmiana na nową wersje wyszła na dobre i już się wszyscy chyba przyzwyczaili
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Sprawdziłem i szokująco mam jeszcze możliwość moderacji. Aż z tej radości poodklejałem wszystkie przedawnione koncerty.likipiki pisze:No trochę lol, bo mogę się założyć, że Brand i iEve już tutaj nie zaglądają. Piwo jeszcze czasem coś tu napisze, ale czy moderuje? Wątpię.
Branda ostatnio pytałem, stwierdził "bardzo rzadko"Piwowarus pisze:Sprawdziłem i szokująco mam jeszcze możliwość moderacji. Aż z tej radości poodklejałem wszystkie przedawnione koncerty.likipiki pisze:No trochę lol, bo mogę się założyć, że Brand i iEve już tutaj nie zaglądają. Piwo jeszcze czasem coś tu napisze, ale czy moderuje? Wątpię.
To może ja?
już nie mam tu najwięcej postów

- likipiki
- -#Lord of the flies

Szajba rejestrował się na forum 24 grudnia 2005. Już od 25.12.2005 zaczął domagać się przyznania mu moda. Oczywiście bezskutecznie. Pewne rzeczy muszą zostać niezmienne 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 4876
eeee to na święta, pod choinkę, z okazji 10-ciu lat na jeden dzień dać "moda" chyba nie byłoby czymś skomplikowanym - nie znam człowieka, ale 10 lat zasługuje na uznanie 
Nie mnie o tym decydowac 
hahahahaa lol..thorgal_30 pisze:eeee to na święta, pod choinkę, z okazji 10-ciu lat na jeden dzień dać "moda" chyba nie byłoby czymś skomplikowanym - nie znam człowieka, ale 10 lat zasługuje na uznanie
dodajmy 10 lat, setki flejmów, spamów, błędów ortograficznych, gaf, 2 odejścia, 2 powroty, jedno kasowanie konta i nadal niedoścignione ponad 9 tysięcy postów
Liki -> modem byłem przy któryś Sanktuariankach

- likipiki
- -#Lord of the flies

ja chyba ze trzy razy odchodziłem z wielkim bum, więc sorry, jesteś do tyłu 
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
Deleted User 804
wiedziałem że jeszcze kiedyś się przyda, ale jak nie chcesz to zawsze mogę usunąć.Piwowarus pisze:Sprawdziłem i szokująco mam jeszcze możliwość moderacji. Aż z tej radości poodklejałem wszystkie przedawnione koncerty.
Co do nowych modów to by wspomóc Budziola otwieram nowy nabór. Chętnych proszę o info na PW. Nie obiecuje że uda się kogokolwiek wyłonić ze zgłoszonej grupy, ale spróbować możemy.
Co do pytań technicznych które pojawiały się do tej pory, wydaje mi się że na wszystkie odpowiedział Budziol ale jeśli nie to proszę powtórzcie. Przy okazji przepraszam że od razu nie odpisuje. Przeglądam forum codziennie i jakby coś się paliło lub waliło to od razu zareaguje, ale że zazwyczaj robię to z telefonu z którego nie znoszę pisać postów.
Powinien dostać na 20. rocznicę rejestracji IMOlikipiki pisze:Szajba rejestrował się na forum 24 grudnia 2005. Już od 25.12.2005 zaczął domagać się przyznania mu moda.
Może do tego czasu już nie będzie internetu?
-
Deleted User 804
Jak pisał Budziol nie ma, a dokładniej nie znalazłem takiego moda do phpbb 3.1 Jak się coś w tej kwestii zmieni to zainstaluje, ale sam nie będę pisał takiego moda.gumbyy pisze:ignorowanie całych tematów.
Jak co roku, Wesołych Świąt wszystkim!! Życzę Wam udanych koncertów Iron Maiden, żeby spełniły Wasze oczekiwania pod względem formy zespołu i setlisty. Żeby każdy z Was bawił się wyśmienicie, a dziś i w Boże Narodzenie dużo spokoju i radości, wielu miłych chwil z bliskimi!! 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dziękuję, też życząc Wojtkowi i wszystkim Sanktuarianom zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. 
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Ode mnie również spokojnych świąt i To tame a land w secie, albo Alexandra 
Zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia i jak najwięcej gigów Ironów w przyszłym roku i w ogóle w przyszłości 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Temat już się kiedyś przewinął, ale forum było wtedy na starszej wersji. Chodzi o integrację z Tapatalkiem. Jest możliwość zadziałania w tej sprawie?
No, właśnie, Deleted User 804. Tapa tapa? Będzie Tapa, będę częściej 

- hipcio_stg
- -#Moonchild

Dziś popołudniu nie działało forum. Nie wiem od czego zależało i czy było chwilowe czy objawem jakiegoś większego problemu.