The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book of Souls World Tour 2016 - daty
A gdzie będzie można bilety na Kowno kupić?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Generał Żeligowski lubi to
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Z tego co sprawdzałem to sieć dystrybuująca bilety na Kowno umożliwia płatność kartą tylko w przypadku odbioru osobistego. Można zamówić również e-ticket, ale dostępne są tylko wybrane systemy bankowe (SEB, Danske Bank, DNB, Swedbank, Šiaulių bankas, Nordea bankas).
No to chyba niestety ten czynnik spowoduje ,ze wybiorę się na koncert do któregoś innego ościennego kraju
Czuję się zażenowany czytając pewne posty pewnych użytkowników, ale to faktycznie raczej nie miejsce i nie czas na takie dyskusje. Natomiast koncert bardzo mocno rozważam - miałem ochotę na jakiś zagraniczny koncert Maiden, odległość nie jest jakaś ogromna więc chyba trzeba będzie pojechać 
mikdyb pisze:Z tego co sprawdzałem to sieć dystrybuująca bilety na Kowno umożliwia płatność kartą tylko w przypadku odbioru osobistego. Można zamówić również e-ticket, ale dostępne są tylko wybrane systemy bankowe (SEB, Danske Bank, DNB, Swedbank, Šiaulių bankas, Nordea bankas).
Bylaby troche lipa :-/
Chyba ze ktorys z forumowiczow ma konto w Nordea
Z tego co widze bez problemu mozna kredytowka za eticket
Wiem mój błąd, sprawdzałem testowo na wydarzeniu, które ma się odbyć jutro, a można płacić kartą tylko za te do których pozostało więcej niż cztery dni. SorkiBudziol pisze:Z tego co widze bez problemu mozna kredytowka za eticket
Maiden will play Olimpiyskiy, Moscow on June 25th 2016. Tickets go onsale from https://msk.kassir.ru/ on Nov 6th. FC Presale on Thursday Nov 5th
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Do Wrocka raczej nie pojadę, za to Kowno chętnie bym zrobił. Tym bardziej, gdyby był zorganizowany wyjazd (koniecznie z trasą przez Wawę).Dejavu pisze:Czuję się zażenowany czytając pewne posty pewnych użytkowników, ale to faktycznie raczej nie miejsce i nie czas na takie dyskusje. Natomiast koncert bardzo mocno rozważam - miałem ochotę na jakiś zagraniczny koncert Maiden, odległość nie jest jakaś ogromna więc chyba trzeba będzie pojechać
+1 myślę że chętni by się bardzo szybko znaleźli na Kowno, może Wyjazdownia zorganizuje?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Zapytam Petera i Macka choc z Wroclawia kawal drogi
Będziemy robić wyjazd z Łodzi i Warszawy do Kowna. Dziś jeszcze za wcześnie aby określić cenę ale będzie to jakieś 150-160 zł/os za cały przejazd
Zaloze osobny temat bo chyba jest zainteresowanie :-)
Dwa dni po Kownie, 25/06/2016 (sobota) jedyny koncert w Rosji - Moskwa, Olimpijski.
M.
M.
Pisalismy juz o 11.30, chyba ze chodzi o to ze jedyny
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jak na razie bilety u nas sprzedają się bardzo dobrze... Najlepsze sektory są już pełne, podobnie jak GC/GCEE, które są na wykończeniu (oczywiście na pewno dorzucą jeszcze dodatkową pulę kosztem zwykłej płytyRALF pisze:Te 20 K się odliczy w Czechach. Ja bym raczej się obawiał frekwencji u nas... powinni dodać ze dwa dobre supporty.WICKER MAN pisze:Przecież było wiadomo, że zagrają (jak zawsze) w Czechach i dodatkowo, że na 99% koncert będzie miał miejsce w Pradze...Dziwi mnie wybór obiektu - ciężko będzie ponownie zapełnić 30-tysięczny stadion Eden - myślę, że praska O2 Arena spisałaby się o wiele lepiej... A Wrocław będzie raczej przyciągał Niemców z okolic Drezna czy Lipska niż Pepików.
- likipiki
- -#Lord of the flies

O co Wam chodzi z tą frekwencją? IM zagrali setki koncertów w karierze, przecież nie wszystkie były sold outy. Zresztą, przy 40-letniej rutynie, podejrzewam, że już im ciężko jarać się publiką, atmosferą, frekwencją - pewnie tłumy się zlewają w jedno. Aż tak troszczycie się o stan budżetu LN?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Nie ma spiny, ale fajnie byłoby znaleźć się na wypełnionym stadionie, tak dla klimatu.
Ważne jest też aby byli tam prawdziwi fani a nie granda zblazowanych małolatów czy podstarzałych, znudzonych mopsów.