23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23/06/2015 - Iron Maiden - Kowno
Ale cyrki z tymi biletami
Dokładnie
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Straszne cyrki...
Ja juz troche zglupialem... czym sie roznia bilety stovimas za 51 od tych za 61 ?
to jednak zrobili gc mimo zapewnien ze nie zrobia ????
Ja juz troche zglupialem... czym sie roznia bilety stovimas za 51 od tych za 61 ?
to jednak zrobili gc mimo zapewnien ze nie zrobia ????
No wlasnie niczym! Tylko cena, poki co jedne i drugie ta sama plyta nie ma GC
W krajach byłego zsrr może być tak że te same bilety są w różnych cenach ....
A co do busa to wyjedziemy jakoś b. późnym wieczorem z Łodzi potem przez Warszawę tak aby byc na miejscu rano. Jeżeli by było więcej chętnych mozemy zacząć naszą podróż już w Krakowie/Katowicach
A co do busa to wyjedziemy jakoś b. późnym wieczorem z Łodzi potem przez Warszawę tak aby byc na miejscu rano. Jeżeli by było więcej chętnych mozemy zacząć naszą podróż już w Krakowie/Katowicach
Jakieś 'na oko' w cenie z Katowic/krk?piter pisze:W krajach byłego zsrr może być tak że te same bilety są w różnych cenach ....
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Iron_Black
- -#Wrathchild

Budziol pisze:No wlasnie niczym! Tylko cena, poki co jedne i drugie ta sama plyta nie ma GC
Czyli litwini zablokowali bilety za 51,5 EUR i sprzedają tak jakby te same w cenie 61,5 EUR ?
Co za naród
Z przystankiem w Białymstoku?piter pisze:W krajach byłego zsrr może być tak że te same bilety są w różnych cenach ....
Z Giżycka rzut beretem do Kowna, ale czas sesji niestety. Długo bilety mogą utrzymać się w sprzedaży?
Maly obiekt, nigdy nie grali na Litwie, wg mnoe szybko zejda. Ale zawsze kupisz jak bedziesz chciala
Hala na 20K to mały obiekt
Wiesz, w Krajach Nadbałtyckich IM nie cieszy się dużą popularnością, tak zawsze było, ja sądzę, że te 7 - 9 K sie odliczy...
Pomyśl jaka miła odskocznia od egzaminówir0nka94 pisze:Z Giżycka rzut beretem do Kowna, ale czas sesji niestety. Długo bilety mogą utrzymać się w sprzedaży?
Co ciekawe hala na wyspie, a Niemen stanowił w tym miejscu dawną granicę Królestwa Polskiego.
Ostatnio zmieniony wt lis 10, 2015 2:27 pm przez Cybul, łącznie zmieniany 1 raz.
Też to dostrzegłem. Dość symboliczne. Dlatego nie może nas tam zabraknąć, bo to "prawie Polska"Cybul pisze:Co ciekawe hala na wyspie, a Niemen stanowił w tym miejscu dawną granicę Królestwa Polskiego.
Jak tylko wrócę z wiochy w zasięg stabilnego internetu, to kupię bilety (nie lubię robić transakcji płatniczych gdy sieć muli lub, co gorsza, przerywa). Dwa hotele na booking.com już zarezerwowane, któryś ostatecznie wybierzemy przed samym terminem koncertu - oba miejsca po kilkaset metrów od hali. Zostaniemy na dłużej, bo do soboty 25/06. Liczę na dobre jedzenie, ziemniaki w mnóstwie postaci, no i wspaniałe świeże, naturalne, niefiltrowane piwo
M.
To co jesteśmy umówieni na piwko ?beaviso pisze:Też to dostrzegłem. Dość symboliczne. Dlatego nie może nas tam zabraknąć, bo to "prawie Polska"Cybul pisze:Co ciekawe hala na wyspie, a Niemen stanowił w tym miejscu dawną granicę Królestwa Polskiego.
Jak tylko wrócę z wiochy w zasięg stabilnego internetu, to kupię bilety (nie lubię robić transakcji płatniczych gdy sieć muli lub, co gorsza, przerywa). Dwa hotele na booking.com już zarezerwowane, któryś ostatecznie wybierzemy przed samym terminem koncertu - oba miejsca po kilkaset metrów od hali. Zostaniemy na dłużej, bo do soboty 25/06. Liczę na dobre jedzenie, ziemniaki w mnóstwie postaci, no i wspaniałe świeże, naturalne, niefiltrowane piwoUwielbiam litewskie wyroby browarnicze, tyle że ciężko je kupić bez ryzyka (szybko kwaśnieją).
M.
Oczywiście, przed koncertem, jeśli tylko nic po drodze się nie wydarzy nieoczekiwanego, będziemy mieli chwilę. Wówczas obowiązkowo byśmy coś wypili. Może po gigu też coś się znajdzie? Za wcześnie żeby planować dokładnie, ale zostajemy na dłużej właśnie po to, by na spokojnie dzień później pospożywać. Rok temu podobnie było w Brnie, tyle że tam dzień wolny był przed koncertem. Tymczasem, Cybul, liczę na to, że jakieś piwo uda nam się zrobić w Wawie, zapisałem Twój numer i kiedyś w końcu się (z wyprzedzeniem) odezwęCybul pisze:To co jesteśmy umówieni na piwko ?
EDIT:
Cybul, krzyknąłem właśnie do dziewczyn (jesteśmy razem na wiosce), że "Cybul też jedzie do Kowna, właśnie się zgadujemy". A one - "Nie umawiajmy się, przecież i tak jak zwykle na siebie wpadniemy
M.
Moj pierwszy koncert Maiden w 2000 tez był w czerwcu w czasie sesji. Wróciłem do Krakowa po koncercie koło 2 w nocy a o 9 rano byłem juz w garniaku na egzaminie na PKir0nka94 pisze:Z Giżycka rzut beretem do Kowna, ale czas sesji niestety. Długo bilety mogą utrzymać się w sprzedaży?
To były czasy
Ps. Egzamin zdany
FTTB propozycja nie do odrzuceniaCybul pisze:Pomyśl jaka miła odskocznia od egzaminówir0nka94 pisze:Z Giżycka rzut beretem do Kowna, ale czas sesji niestety. Długo bilety mogą utrzymać się w sprzedaży?Studiując miałem te same dylematy ale z perspektywy czasu nigdy nie żałowałem że ..brykałem na Maiden
Może egzamin akurat nie wypadnie 23, a i w trasie można się pouczyć
Taka okazja Maiden na Litwie może się już nie powtórzyć
jak mam Cię przekonać hmm może FTTB ?
; Pozdrawiam
![]()
Co ciekawe hala na wyspie, a Niemen stanowił w tym miejscu dawną granicę Królestwa Polskiego.
KTOŚ Z KUJAWSKO-POMORSKIEGO SIĘ WYBIERA ????
- Władysław_Warneńczyk
- -#Ancient mariner

Do zobaczenia pod sceną!