King Crimson na czterech koncertach w PL
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
King Crimson na czterech koncertach w PL
Kiedy: 17 (sobota) września 2016
Gdzie: Zabrze @ Dom Muzyki i Tańca, ul. Gen. De Gaulle'a 17
Bilety: TBC
Kiedy: 18 (niedziela) września 2016
Kiedy: 20 (wtorek) września 2016
Gdzie: Wrocław @ Narodowe Forum Muzyki, plac Wolności 1
Kiedy: 21 (wtorek) środa 2016
Na razie tyle wiemy.
Źródło - http://rockville.pl/king-crimson-4-czte ... -w-polsce/
Kiedy: 18 (niedziela) września 2016
Kiedy: 20 (wtorek) września 2016
Kiedy: 21 (wtorek) środa 2016
Na razie tyle wiemy.
Źródło - http://rockville.pl/king-crimson-4-czte ... -w-polsce/
-
Deleted User 4876
Re: King Crimson na czterech koncertach w PL
grubo. oby tylko ceny w zabrzu nie były z księżyca - jak to tam zwykle bywa
-
paulek
- -#Lord of the flies

KING CRIMSON NA CZTERECH KONCERTACH W POLSCE!
An evening with KING CRIMSON
17.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
18.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
20.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
21.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
Bilety w cenach od 179,00zł do 349,00zł
Sprzedaż biletów od 27.11.2015 od godz. 10:00
Źródło - Rock Serwis FM
An evening with KING CRIMSON
17.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
18.09.2016 ZABRZE - Dom Muzyki i Tańca, 20:00
20.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
21.09.2016 WROCŁAW - Narodowe Forum Muzyki, 20:00
Bilety w cenach od 179,00zł do 349,00zł
Sprzedaż biletów od 27.11.2015 od godz. 10:00
Źródło - Rock Serwis FM
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Ale news!!!
Zabrze w sobotę obowiązkowo!!
Zabrze w sobotę obowiązkowo!!
Będę we Wrocławiu.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

The Cure, King Crimson... i już wiem że 2016 będzie lepszy koncertowo niż 2015. Nie posiadam się z radości. A tak dawno się już nie jarałem żadnym koncertem, że nie sądziłem że potrafię
Nie wierzyłem, że będzie mi dane zobaczyć kiedyś tych gigantów. A przecież w lutym we Wrocku pojawi się też Adrian Belew.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Niewiary
godne.
NFM we wro ma 1800 x 2dni. Czy będzie w 3 dni sold out ?
NFM we wro ma 1800 x 2dni. Czy będzie w 3 dni sold out ?
Ostatnio zmieniony czw lis 26, 2015 1:44 pm przez thekingcrimson, łącznie zmieniany 1 raz.
świetna wiadomość, aczkolwiek wątpię, bym jechał
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
1 rząd w Zabrzu booknięty i weekend od razu jakby taki przyjemniejszy :-)
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Co za ch###. Część biletów od 1 stycznia, wziąłem parter bo nawet bliższych miejsc na przodzie nie było.
Na amfiteatrze szybko poszło.
Ceny biletów:
- 349zł, 299zł, 269zł, 239zł, 209zł, 179zł - w przedsprzedaży
- 369zł, 319zł, 289zł, 259zł, 229zł, 199zł - od 1 stycznia
Na amfiteatrze szybko poszło.
Ceny biletów:
- 349zł, 299zł, 269zł, 239zł, 209zł, 179zł - w przedsprzedaży
- 369zł, 319zł, 289zł, 259zł, 229zł, 199zł - od 1 stycznia
W Zabrzu w ogole nie widziałem kategorii za 179 dostępnej, choćby przez chwilę - wyprzedana czy od 1 stycznia?
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Jeżeli od początku nie było, tzn. , że będą dołożone po 1 stycznia.
Dziwnie to zrobione bo jak wszedłem od razu na stronę, połowy kategorii B nie było. Albo za wolny byłem.
Zabrze ma lepsze rozmiejscowienie rzędów i możliwe, że najtańsze byłyby po 199 po bokach a we wro na 3 piętrze za 179.
Dziwnie to zrobione bo jak wszedłem od razu na stronę, połowy kategorii B nie było. Albo za wolny byłem.
Zabrze ma lepsze rozmiejscowienie rzędów i możliwe, że najtańsze byłyby po 199 po bokach a we wro na 3 piętrze za 179.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Co za k***a granda z tymi biletami, to aż się dziwię że nie organizuje tego Evil Nation... wczoraj przy The Cure było odblokowanych tyle sektorów, ale tego już się można było spodziewać, no i przynajmniej jak chciałeś kupić najtańszy bilet - to kupiłeś. Tutaj co? Gówno. Kategoria cenowa E I F (czyli 179 i 209 zł) niedostępna NIGDZIE - czatowałem od punkt 10:00, nie było jej ani na Zabrze, ani na Wrocław, ani na Ticketpro, ani na Eventimie, ani na Rockserwisie. Najdroższej - za 349 - też chyba nie widziałem, ale tu nie jestem na 100% pewien bo to już poza moimi zainteresowaniami 
W Eventimie najpierw pojawił się tylko Wrocław, po parunastu minutach zniknął i było: żaden koncert nie jest dostępny, jakiś czas potem nagle pojawił się i Wrocław i Zabrze.
Po godzinnej nerwówce i męczeniu się z Rockserwisem (gdzie w tańszych kategoriach cenowych były najlepsze miejsca, tyle że sam serwis wygląda jakby go na kartce na kolanie rozpisał student pierwszego roku informatyki), stwierdziłem że a ch** z tym i zamówiłem sobie z eventimu bilety na pierwszy dzień Zabrza, za 239 zł na balkon, miejscówka całkiem OK.
Jak ktoś chce dorwać jeszcze lepsze miejsca, to niech monitoruje jutro po 10 Rockserwis - bo oni tam mają tak,że rezerwację robisz osobno od zakupu, i jest ona ważna 24h - także pewnie jutro troche rezerwacji wróci (np. moja
)
Jeśli rzeczywiście za jakiś czas rzucą te najtańsze bilety to wezmę sobie też i na Wrocław - a co, blisko mam, a taki zespół zobaczyć 2x...
także jakby ktoś zobaczył że są, to byłbym wdzięczny za info. Swoją drogą, skąd wzięliście ten termin, że niby 1go stycznia mają odblokować?
W Eventimie najpierw pojawił się tylko Wrocław, po parunastu minutach zniknął i było: żaden koncert nie jest dostępny, jakiś czas potem nagle pojawił się i Wrocław i Zabrze.
Po godzinnej nerwówce i męczeniu się z Rockserwisem (gdzie w tańszych kategoriach cenowych były najlepsze miejsca, tyle że sam serwis wygląda jakby go na kartce na kolanie rozpisał student pierwszego roku informatyki), stwierdziłem że a ch** z tym i zamówiłem sobie z eventimu bilety na pierwszy dzień Zabrza, za 239 zł na balkon, miejscówka całkiem OK.
Jak ktoś chce dorwać jeszcze lepsze miejsca, to niech monitoruje jutro po 10 Rockserwis - bo oni tam mają tak,że rezerwację robisz osobno od zakupu, i jest ona ważna 24h - także pewnie jutro troche rezerwacji wróci (np. moja
Jeśli rzeczywiście za jakiś czas rzucą te najtańsze bilety to wezmę sobie też i na Wrocław - a co, blisko mam, a taki zespół zobaczyć 2x...
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Zrobili mnie w ch###. Masz rację - nie patrzałem wcześniej na rockserwis mają te miejsca, które były zablokowane przy moim zakupie.Shedao Shai pisze:Co za k***a granda z tymi biletami, to aż się dziwię że nie organizuje tego Evil Nation... wczoraj przy The Cure było odblokowanych tyle sektorów, ale tego już się można było spodziewać, no i przynajmniej jak chciałeś kupić najtańszy bilet - to kupiłeś. Tutaj co? Gówno. Kategoria cenowa E I F (czyli 179 i 209 zł) niedostępna NIGDZIE - czatowałem od punkt 10:00, nie było jej ani na Zabrze, ani na Wrocław, ani na Ticketpro, ani na Eventimie, ani na Rockserwisie. Najdroższej - za 349 - też chyba nie widziałem, ale tu nie jestem na 100% pewien bo to już poza moimi zainteresowaniami![]()
Parę rzędów bliżej byłbym bliżej. No k... .
Informacje były przekazane przez portal ticketpro.pl
-
paulek
- -#Lord of the flies

2 rząd od sceny sobota i drugi rząd balkon niedziela.... i łikend staje się piękniejszy, jeszcze tylko wygrana wieczorem i będzie ekstrasiasto!!!

-
Deleted User 4876
Hm, własnie zobaczyłem ceny w Pradze - no nie wierzę - 1 rząd dostępny 1590 koron.... a PL 349 PLN - no ręce opadają... i tak jest zawsze wrrrrr
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Te Forum Karlin wygląda nieciekawie jak na taki koncert. Z widocznością na tyłach też może być problem.
-
Deleted User 2259
Byłem w forum Karlin w tym roku na DT, bardzo świetna akustyka była, nawet na supportach, więc to nie jest tak, że DT fanatyk pisze, ale miejsc siedzących chyba nie było, tzn może były juz nia pamietam(ale na tym koncercie nikt nie siedział, pewnie inaczej będzie na KC), zawsze jestem przy barierkach, zbiega się na dół potem chyba w prawo tam jest taki mały bar na dole coś jak w eterze we Wrocku, a potem to juz biegniesz na barierki.Pojemność nie duża moze z 3 max.
Panowie, czy na Rock Serwis były dostępne bilety po 179 zł czy pojawią się "w późniejszym terminie?" Pytam bo nie wiem czy brać to co zostało czy poczekać. Większość moich funduszy raczej zje trasa Pearl Jam po Europie 2016 o ile dojdzie do skutku ale na KC też bym poszedł 
Przy okazji, witajcie.
Przy okazji, witajcie.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Zamówiłem taki bilet z odbiorem osobistym i już dwa tygodnie czekam na "skompletowanie zamówienia". A udało mi się zamówić poprzez wybór nie z planu obiektu.Kusy pisze:Panowie, czy na Rock Serwis były dostępne bilety po 179 zł czy pojawią się "w późniejszym terminie?" Pytam bo nie wiem czy brać to co zostało czy poczekać. Większość moich funduszy raczej zje trasa Pearl Jam po Europie 2016 o ile dojdzie do skutku ale na KC też bym poszedł
Przy okazji, witajcie.