To, że dwa z puli moich topowych kawałków IM skowerowało, okazało się dla mnie ciężkim szokiem, tak jak to, że Martin Gore, jeden z najlepszych tekściarzy wszechczasów na swoich solowych albumach także poszedł na łatwiznę i zrobił covery, które okazały się tak jak tu, moim zdaniem, lepsze, genialniejsze od oryginałów
Ulubiony nie-maidenowy kawałek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ulubiony nie-maidenowy kawałek
Uwielbiam i Kobitki w uniformach, i Doktorka
To, że dwa z puli moich topowych kawałków IM skowerowało, okazało się dla mnie ciężkim szokiem, tak jak to, że Martin Gore, jeden z najlepszych tekściarzy wszechczasów na swoich solowych albumach także poszedł na łatwiznę i zrobił covery, które okazały się tak jak tu, moim zdaniem, lepsze, genialniejsze od oryginałów
Re: Ulubiony nie-maidenowy kawałek
"Doctor Doctor". Ponadto "Perfect Strangers" w wykonaniu Bruce'a.
Oba są fajne ale o kilku zapomniałeś

Czemu taki mały wybór?Z tych dwóch kawałków to Doctor Doctor ale moje dwa ulubione kawałki nie-maidenowe to Cross Eyed Mary i King Of Twilight - MOC!!!
Lekarz Lekarz
Rainbow's Gold
a Doctor Doctor to PRZEDE WSZYSTKIM genialny hard-rockowy utwór Ufo (naprawdę da się nie znać tego zespołu !??) a dopiero gdzieś tam pooootem cover Iron Maiden
a Doctor Doctor to PRZEDE WSZYSTKIM genialny hard-rockowy utwór Ufo (naprawdę da się nie znać tego zespołu !??) a dopiero gdzieś tam pooootem cover Iron Maiden
-
Deleted User 6661
Smoke On The Water w wersji live z wesela w poznańskiej Adrii...
Żartowałem...
Głosik na uniformy.
Żartowałem...
Głosik na uniformy.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Dziwna ankieta szczerze mówiąc... No bo czemu niby do wyboru są tylko dwa kawałki? Kiedy jest jeszcze tyle dobrych jak choćby znany z wielu koncertów "I've Got The Fire", przezajebisty "That Girl", "Cross-Eyed Mary", "I Can't See My Feelings", "Massacre" czy "Communication Breakdown". Dałem głos na "Women In Uniform", ale jak dla mnie ankieta do poprawy, korekty.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Nie ma go wśród wymienionych