03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Też prawda, nawet teraz nie zdziwię się, jeśli w Pradze 30% ludzi będzie mówić po Polsku 
Brawo Brezdi, sranie ile bedzie osob od 20 podstron to jakas paranoja. Kogo to obchodzi ile bedzie i jaki mamy na to wplyw?
Ja mam swoj bilet i nienarzekalbym jakbym sam byl na koncercie
A tu odwieczna paplanina czy IM sprzeda wiecej biletow niz Slipknot, czy rock umiera bo wiecej ludzi kupuje bilety na roxette i modern talking. A kogo to obchodzi sie pytam? Qzwa po co to sranie czy stadion bedzie pelny, to chyba organizatorowi musi zgadzac sie kasa nie nam.
Jest kolejny koncert w Polsce? Jest! Enjoy!
Ja mam swoj bilet i nienarzekalbym jakbym sam byl na koncercie
A tu odwieczna paplanina czy IM sprzeda wiecej biletow niz Slipknot, czy rock umiera bo wiecej ludzi kupuje bilety na roxette i modern talking. A kogo to obchodzi sie pytam? Qzwa po co to sranie czy stadion bedzie pelny, to chyba organizatorowi musi zgadzac sie kasa nie nam.
Jest kolejny koncert w Polsce? Jest! Enjoy!
-
Deleted User 2259
Opeth dlatego tam jako support, bo to Szwedzki zespół
jeszcze gdzieś tam są chyba supportem, ale to już Sabbs.
To u nas może Behemoth???
Jednego nie rozumiem. Po grzyba narzekacie na dyskusję odnośnie frekwencji na koncercie?? Przecież właśnie po to jest forum, żeby sobie pogawędzić o różnych tematach związanych z koncertem. O czym innym można rozmawiać na pół roku przed przyjazdem zespołu do Polski?? Byłoby nudno gdyby nikt nic nie pisał, aż mi się przypomina smętny rok 2008, gdy Sanktuarium niemal upadło. Dziękuję, wolę "sraczkę" o frekwencji niż 0 postów i śmierć tego forum.
Do tematu: Ja na trybunach zawsze jestem i praktycznie zawsze stoję (na Ironach, bo na innych zespołach to już różnie), ale też mam w zwyczaju obracanie się za siebie i sprawdzanie czy aby nie przeszkadzam innym. Też wolałbym, żeby trybuny były bardziej "żywe", no ale niestety się nie da :/ Pod barierkę niestety za bardzo się nie nadaję, a za stanie w połowie płyty (na tyłach GC) płacić tyle hajsu nie zamierzam
Zostaje trybuna. Ale tym co chcą siedzieć i dobrze widzieć polecam miejsca koło schodów, z brzegu sektora. Wtedy patrzycie w kierunku sceny i nie ma problemu, że Wam ktoś zasłoni bo zwykle ochrona pilnuje i nie pozwala stać w przejściach. 
Do tematu: Ja na trybunach zawsze jestem i praktycznie zawsze stoję (na Ironach, bo na innych zespołach to już różnie), ale też mam w zwyczaju obracanie się za siebie i sprawdzanie czy aby nie przeszkadzam innym. Też wolałbym, żeby trybuny były bardziej "żywe", no ale niestety się nie da :/ Pod barierkę niestety za bardzo się nie nadaję, a za stanie w połowie płyty (na tyłach GC) płacić tyle hajsu nie zamierzam
-
Deleted User 2259
+1 nie podoba sie, albo tylko czytasz to wypier....wojteq pisze:Byłoby nudno gdyby nikt nic nie pisał, aż mi się przypomina smętny rok 2008, gdy Sanktuarium niemal upadło. Dziękuję, wolę "sraczkę" o frekwencji niż 0 postów i śmierć tego forum.
U mnie na forum DT był taki jeden któremu się nie podobało, ze za duzo pisze, to go wyjeb.... i koniec kłopotu
Jak komuś się nie podoba, to nie musi czytać...
-
Deleted User 2259
Otóż to, ale są tacy użytkownicy którzy rzadko coś skrobią, a potem czasem jakieś pretensje o ilość postów itp, tak jakby dla nich to była duża męka je wszystkie czytać i najlepiej, żeby był 1 post na tydzien to wtedy oni nie będą się przemęczać z takim zachowaniem niech idą na fb a nie na forum.
I kto to mowi... :-DRALF pisze:Jak komuś się nie podoba, to nie musi czytać...
Rzadko zabieram glos w tym temacie bo ile mozna pisac o niczym poki co, ale sraczka jest soldout, bede tylko sam na koncercie, o qrcze na boney m bilety schodzily o 30sek szybciej niz na IM - to nie wiem czy cos fajnego w tym jest...
Nabijac posty, to zaden problem akurat, ale niech maja minimalny sens
Szczerze? Wolę napisać 50 postów z których coś wynika niż 6000 z których nic nie wynika. Zrobić 10 postów jeden pod drugim to nie problem. Może Behemoth? Może Slipknot? Może Slayer? Pytanko i słówko wrzucone co kilka postów i się karuzela kręci. Nie przyczepiłem się do Was bezpodstawnie - spekulujecie sobie fajnie i nagle wypalam z narzekaniem, bo sam uczestniczyłem w spekulacjach trasy i spekulacjach setlisty itp itd. Chodzi o to, że byłem na forum 2 tygodnie temu w tym temacie, zrobiłem sobie przerwę, wróciłem i widzę, że nic się nie zmieniło, bo dalej leci to samo. I założę się, że tak będzie aż do lipca. Tematem jest 3/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław, a tu lecą same spekulacje. Zróbcie sobie oddzielny temat z 3/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław Sold Out/Spekulacje i liczcie sobie codziennie tam krzesełka. Wiadomo, że w każdym temacie można zboczyć, bo mi też się często zdarza, ale tutaj to już jest mega przegięcie.
Myślałem o czym innym... Panowie mają swoje lata, nie wiadomo jak ze zdrowiem itp. Trasa BoS zakończy dopiero w 2017 i co potem? Kolejna wspomnieniówka teoretycznie wchodzi w grę, ale pewnie nie wcześniej niż w 2018 - taki Nicko będzie miał wtedy 66 lat, toż to nawet w Polsce byłby na emeryturze :-)RALF pisze:Teoretycznie, tak może być, np. gdyby bardzo mało osób przyszło to na bank tak będzie.
Podobno ME Tour to była ostatnia trasa historyczna... Latka lecą nie da się ukryć...
Orientuje się ktoś jak to jest z biletami na trybuny w empiku/MM?
Na eventim są dostępne sektory, które są niedostępne na ticketmaster i odwrotnie.
W empiku są jeszcze inne?
Na eventim są dostępne sektory, które są niedostępne na ticketmaster i odwrotnie.
W empiku są jeszcze inne?
W Emkipu powinno być wszystko "na raz". Nie zaglądam na stronkę Eventimu bo nie chcę się denerwować
tym bardziej jak skonfrontuję zainteresowanie koncertem IM w Polsce z innymi gigami trasy 2016. Z resztą, jak wielokrotnie podawałem w newsach i na tym forum - ostatni album i generalnie zespół dosłownie wszędzie zbiera rewelacyjne opinie. Powrót IM z "TBoS" jest uznawany za jedno z wielkich wydarzeń w muzyce rockowej 2015. Owszem - tak jest wszędzie tylko nie w... Polsce. Widocznie nastąpił u nas jakiś tam "odwrót od zainteresowania" takim graniem... W wielu innych krajach jest na szczęście zgoła przeciwnie. Zobaczę IM we Wrocławiu i w Pradze - będę miał porównanie jakości koncertu i przyjęcia zespołu.
Może dlatego że ten album to wielka chała w porównaniu z tym co zapowiadano (taaaaaaaaaaaakaaaaaa pompa była), a Polacy mają po prostu wysublimowany gust?RALF pisze:Powrót IM z "TBoS" jest uznawany za jedno z wielkich wydarzeń w muzyce rockowej 2015. Owszem - tak jest wszędzie tylko nie w... Polsce.
RALF pisze:Nie zaglądam na stronkę Eventimu bo nie chcę się denerwowaćtym bardziej jak skonfrontuję zainteresowanie koncertem IM w Polsce z innymi gigami trasy 2016.
No już trudno, jest jak jest, cholerny stadion. Może coś dobrego z tego wyniknie i następnym razem przyjadą na halówkę
Też prawda! No... gust jak cholera - no comments!
-
on_the_run
- -#Trooper

Myślę, że IM sprzedają się w zajebistej ilości biletów, jak na zespół metalowy, że im żadne "rewelacyjne" supporty nie są potrzebne do podratowania sytuacji.RALF pisze:Jak się popatrzy na listę EVENTIM, to widać szybkie spadki i kompletny odwrót od artystów związanych z rockiem... to nie nastraja optymistycznie. Dlatego twierdzę, że koncert IM może 'dźwignąć' tylko jakiś support i to dobry, może nawet dwa...
Wiele osób na FB pisze, że kupi bilet dopiero w marcu lub nawet w maju.
-
on_the_run
- -#Trooper

Ja kupiłem, bo jednak to IM i nie wiadomo, kiedy mogą się wyprzedać, ale w przypadku koncertów takich jak Judas Priest się nie spieszę, wtedy raczej ciężko z ich wyprzedaniem.
JP najzwyczajniej za dużo w Polsce było w zeszłym roku... dlatego w Gdańsku frekwencja był bardzo marna.