14-16/07/2016 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

Re: 14-16/07/2016 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn
Lepiej późno zacząć niż wcale... i jak to mawiał klasyk "no bardzo ładnie się zaczyna". 
Post pod postem co prawda, ale...
http://muzyka.interia.pl/koncerty/news- ... Id,1944692
Nie spodziewałem się prawie tak, jak hiszpańskiej inkwizycji
http://muzyka.interia.pl/koncerty/news- ... Id,1944692
Nie spodziewałem się prawie tak, jak hiszpańskiej inkwizycji
Świetny prezent pod choinkę 
- Saimon1995
- -#Moderator

Słabo, tylko slot na jakąś dobrą kapelę zajmująFaithNoMore pisze:http://muzyka.interia.pl/koncerty/news- ... Id,1949728
-
Deleted User 2259
Byście chcieli DT znowu
, nie dziękuję tzn musiałbym się wybrać znowu na woodstock, a raczej mi się nie chce już, fajna impreza nawet tam była.
To DT było na woodstocku? No popatrz, nawet nie wiedziałem... Może bym się przeszedł z nudów.Invader pisze:Byście chcieli DT znowu, nie dziękuję tzn musiałbym się wybrać znowu na woodstock, a raczej mi się nie chce już, fajna impreza nawet tam była.
-
Deleted User 2259
Marna prowokacja
byli w zeszłym roku, całkiem niezły występ był, potem tęgo popiłem i zawinąłem stamtąd nic ciekawego dla mnie już nie było w pozostałe 2 dni 
-
Deleted User 2868
Koncert Vintage Trouble przed AC/DC na Narodowym był dobry, porwali tłum. W przeciwieństwie do mega słabego koncertu Dream Theater w Spodku 
-
Deleted User 2259
No tylko teraz to już co innnego porównujesz zestaw sobie gdybyś był DT na woodzie a tych Twoich koleżków po ich występie to pogadamy (tyle, ze nie byłeś na woodzie) a ja nie bede na tym :> więc się nie dogadamy, występ który wymieniłeś był na stadionie a MHF w hali nic nie pasuje.Zresztą inne gusta... bo fani Proga raczej nie trawią AC piorun DC (Dla mnie osobiście to jeden z najgorszych bandów ever)
A to dośc ciekawe opinia. Możesz rozwinąć?bo fani Proga raczej nie trawią AC piorun DC (Dla mnie osobiście to jeden z najgorszych bandów ever)
Błagam... Wszyscy dookoła mieli bekę z tego pożalsięborze wokalisty, a jak chciał polecieć na fali to słyszałem błagania żeby go poza stadion wynieśli. I w sumie to się nie dziwię, bo jakkolwiek dawało to Vintage Trouble radę instrumentalnie, tak tego typa do tej pory nie mogę przetrawić, a widziałem to "show" dwa razy.Kronos pisze:Koncert Vintage Trouble przed AC/DC na Narodowym był dobry, porwali tłum.
Obejrzałem cały koncert Vintage Trouble na YT i bardzo mi się podobało - wokalista tez spoko ,nie wiem czemu się czepiacie...Jakby grali blisko mnie to zastanawiałbym się nad pójściem.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 2868
@mic7
Oczywiście, że tak. Wszyscy znajomi, z którymi byłem na koncercie byli zachwyceni. Publika na stadionie też żywo reagowała. Nie wiem skąd te bzdury...
Oczywiście, że tak. Wszyscy znajomi, z którymi byłem na koncercie byli zachwyceni. Publika na stadionie też żywo reagowała. Nie wiem skąd te bzdury...
Albo byliśmy na różnych koncertach, albo po prostu otaczali nas inni ludzieKronos pisze:@mic7
Kronos pisze:
Zgadzam się
Bardzo fajny koncert i chętnie bym na nich pojechał ale nie konczenie na Woodstock
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Nie no kurcze, ale Vintage Trouble przed AC/DC widziałem 2x. Za każdym razem to była tragedia.
- Saimon1995
- -#Moderator

Cisza tu od dawna, a całkiem przyjemny line-up się szykuje. Oprócz już wcześniej ogłoszonych Apocalyptici, Tarji, BMtH czy Vintage Trouble, będzie m.in. The Hives, Living Colour, Dragonforce (!), Molotov, Kensington, The Rumjacks czy z polskich Hey, Luxtorpeda, Corruption, CETI, Materia czy Chemia.
Ja tam po raz 7 się wybieram
Tym bardziej, że jeszcze 1/3 Dużej Sceny do ogłoszenia, to może czymś zaskoczą.
Ja tam po raz 7 się wybieram