KOSZULKI IRON MAIDEN POLSKA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
grigori308w
- -#Prowler

Re: KOSZULKI IRON MAIDEN POLSKA
Poproszę 1 x Husaria XL
Polowa koszulek zamówiona 
Data księgowania 01/02. Przelew od:
Papa, maidengraf, Hospes
Papa, maidengraf, Hospes
Data księgowania 2/02. Przelew od:
RaShton, grigori308w, Hejtfield
RaShton, grigori308w, Hejtfield
Data księgowania 3/02. Przelew od:
IMTar
IMTar
Proszę
1 x Husarz XL
1 x Husarz XL
Ciekaw jestem tych krasnali :-)
Na krasnale trzeba bedzie jeszcze poczekać do wiosnyBudziol pisze:Ciekaw jestem tych krasnali :-)
Data księgowania 4/02. Przelew od:
basiaz80
basiaz80
Data księgowania 5/02. Przelew od:
jesper
jesper
Data księgowania 8/02. Przelew od:
maidengraf i Jack
maidengraf i Jack
Zastanawiam sie czy byliby chętni na bluzę z kapturem z ta sama grafika husarii w konturze polski na plecach. Z przodu bluzy ze względu na zamek bez zadnego nadruku
Wydra77 usunąłem off topic a nie przeniosłem jak prosiłeś,zgodnie z życzeniem autora w tym temacie zamawiamy koszulki - mic7
Wydra77 usunąłem off topic a nie przeniosłem jak prosiłeś,zgodnie z życzeniem autora w tym temacie zamawiamy koszulki - mic7
Data księgowania 1/02. Przelew od:
filip
filip
Bedzie ktoś jeszcze składał zamowienie czy mam zamykać listę?
Data księgowania 15/02. Przelew od:
Saint, Mercenary155
Saint, Mercenary155
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Zainteresowanie może wzrosnąć bliżej koncertu Wrocławskiego.wydra77 pisze:Bedzie ktoś jeszcze składał zamowienie czy mam zamykać listę?
No moze wtedy sie ożywić.hipcio_stg pisze:Zainteresowanie może wzrosnąć bliżej koncertu Wrocławskiego.wydra77 pisze:Bedzie ktoś jeszcze składał zamowienie czy mam zamykać listę?
Ale wtedy bedzie tez wrocławska koszulka do wyboru
z tymi bluzami to nie glupi pomysl,z tylu motyw husarza a z przodu moze by tak same male logo Maiden Poland
Ja bym na taka bluze sie pisal 
mam nadzieję, że nie wzbudzę zamieszania tym postem...
jest szansa na kolor koszulki inny niż czarny czy musi się zebrać co najmniej 20os w odpowiednim kolorze?
ewentualnie czy brana pod uwagę byłaby opcja dopłaty do jednostkowej koszulki w innym kolorze?
tylko proszę nie bić
jest szansa na kolor koszulki inny niż czarny czy musi się zebrać co najmniej 20os w odpowiednim kolorze?
ewentualnie czy brana pod uwagę byłaby opcja dopłaty do jednostkowej koszulki w innym kolorze?
tylko proszę nie bić
Juz to kiedys tłumaczyłem chyba. Metoda sitodruku polega na tym ze przygotowuje sie sita do każdego koloru drukowanego na koszulce. Czarnego koloru sie np nie drukuje bo jest to zazwyczaj koszulka. Teraz jesli chciałbys wydrukować to na koszulce innego koloru to musiałoby zostać przygotowane sito do czarnej farby oraz sito z kolorem w jakim miałaby byc koszulka tez musiałoby byc zmienione. Takze musialaby powstać cała partia takich koszulek czyli całkiem nowy projekt dla drukarni.joseba pisze:mam nadzieję, że nie wzbudzę zamieszania tym postem...
tylko proszę nie bić
Tak samo wyglada sprawa z małymi koszulkami dla dzieciaków bo tez takie sie zdarzaly pytania. Sita sa przygotowane na jeden rozmiar i cała partia koszulek jest drukowana z tych sit. Nie da sie ich przeskalowac i pomniejszyć np. Zazwyczaj rozmiar jest tak dobierany ze zmieścił sie na najmniejszej koszulce rozmiaru S i zeby nie wyglądał za mały na najwiekszych koszulkach 3XL
Dlatego tez nie drukuje na koszulkach damskich ze względu na ich krój, gdyż powierzchnia do druku jest na nich okrojona przez damskie kształty