rozumować i przyjmować do wiadomości
na forum jestem całkiem od niedawna, a przeglądając tematy eventowych, forumowych czy "z kropkami" koszulek nie dostrzegłem nigdzie podobnej informacji
Jako ze nie widzę juz większego zainteresowania koszulkami z husaria to chyba zamknę juz listę i zacznę nowy temat z koszulkami eventowymi na Wrocław.
Zrobie oczywiście kilka dodatkowych sztuk ale to juz wtedy bedzie kto pierwszyvten lepszy jesli chodzi o rozmiary
hipcio_stg pisze:Mam pytanie, bo kolega ma urodziny 8 marca. jest szansa, żeby wyrobić się z drukiem i wysyłką do tego czasu, czy muszę szukać innego gadżetu?
Mysle ze lepiej zrobic koledze inny prezent na dzien kobiet
Wydruk koszulek dopiero w kwietniu tak jak było pierwotnie planowane.
hipcio_stg pisze:Mam pytanie, bo kolega ma urodziny 8 marca. jest szansa, żeby wyrobić się z drukiem i wysyłką do tego czasu, czy muszę szukać innego gadżetu?
Urocze są te propozycje. Chłopak nie ma wpływu, że urodził się w tym dniu, a tym bardziej, że nie jest kobitką. Uzupełnię mu coś z płytoteki Maidenów. Ktoś nie wie gdzie są jakieś promocje na albumy?