Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

The New Frontier
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Wielki wakacyjny zlot SanktuariuM

Post autor: The New Frontier »

Kea pisze:
Siwy pisze:Greddo proponuje na slasku ale ja tu nie widze zadnego miejsca gdzie mozna by sie rozbic z namiotem ]
a Costa di Chechlo :?: :lol: :lol:
a moze ''sławne'' Pławniowice :?: mysle ze znalazlby sie jakis tani dom wczasowy.
Awatar użytkownika
Marysia
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Marysia »

Ja sie raczej na taki wyjazd nie pisze ale jakbym miala moze akurat troche kasy, czasu i byloby to rzeczywiscie blisko (czyt. na Slasku) to moze bym wpadla (ale to bardzo male prawdopodobienstwo)

Ktos mowil o Swinoujsciu.Ja uwazam ze to troche dziura ale jest swietnisty porosyjski szpital(wprost idealny dla wariatow ktorzy by chcieli sobie po nim pochodzic po nocy).Sa tez takie fajne rowerki ktore sprawiaja wiele frajdy i uszkadzaja kolana i tym podobne czesci ciala (mi nie uszkodzily bo juz mialam wczesniej uszkodzone wiec niestety musialam sie zadowolic jezdzeniem jako pasazer na takim wielkim beznadziejnym rodzinnym modelu).Ogolnie Swinoujscie wspominam bardzo pozytywnie i polecam..tylko to niestety troche daleko.BTW z Katowic 666 km :twisted: :wink:
Awatar użytkownika
Kristos
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kristos »

Fakt, zależy od terminu i kosztów....ja również będe sie upierał nad jakmś miejscem nad morzem.Pomysł jest dobry.
The New Frontier
-#Prodigal son
-#Prodigal son

jesli chodzi o mazury to moze by sie dostosowalo termin do terminu festiwalu w wegorzewie :?: fajnie by bylo cala grupka sie wybrac na koncert [8.07-10.07]
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Dodałem ankietę. Decydujcie, ale wybierając myślcie też kto mógłby zrealizować pomysł, innymi słowy, czy wybór i jego realzacja są realne.
KMFDM
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

The New Frontier pisze:jesli mowa o gorach to ja jestem jak najbardziej za. D
taa gory prezentuja sie tu najciekawej, tylko zalezy od daty, i miejsca, a moze bym wpadł... :roll:
Jazz is not dead, it just smells funny.
Kostek
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Kostek »

Ja chętnie się wybiorę.Tylko musze wczesniej dokładnie wiedzieć co,gdzie i jak i dlaczego tak drogo :D to wtedy zorganizuje czas i pieniądze.Najlepiej oczywiście na śląsku, że względu ze dużo forumowiczów ma blisko,a poza tym na śląsku jest wspaniały klimat.ja bym proponował połączyć zlot z jakimś festiwalem bo wtedy jest ciekawiej.

A jak nie wyjdzie to zawsze można spotkać sie po festiwalu Ryśka Riedla w Tychach na kilka dni... :beer
Alexander_The_Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Alexander_The_Great »

JA jestem za morzem. Może to dlatego, że "pod wpływem" fajniej się pływa ??

A tak na serio - fajna bedzie pogoda, tanie piwko. Będzie przyjemnie w takich warunkach się "poenterteinmentować" ...
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

... prologue ...
---
http://wczasy-neptun.pl/
Chcecie Śląsk, będzie Śląsk.
KMFDM
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Osobiście nie wiem czy jest to dokładnie to samo miejsce gdzie byłem dwa lata temu, ale z pewnością pamiętam te chatki, więc to będzie coś koło tego. :D
---
Obrazek
---
Obrazek
---
Obrazek
---
Obrazek
---
Obrazek
---
Tak jest w tych domkach, ale niedaleko z pewnością będzie też jakieś pole namiotowe. Co kto woli, ja osobiście piszę się na domek.
---
Zlot:
1. Na razie brak szczegółów dot. chociażby dojazdu, nie pytajcie się, wszystko będzie w swoim czasie.
2. Miejsce: Oczywiście - Tresna - Zarzecze nad Jeziorem Żywieckim!
Obrazek
3. Czas: najprawdopodobniej data od ok. 22 VII - 12 VIII... dokładnie jeszcze nie wiem ale raczej w tym przedziale.
4. Czas trwania - raczej 3 dni, ale wedle uznania, kto chce może zostać dłużej, ja jestem za, i raczej będę tam więcej niż 3 dni.
5. Zlot chcę wyznaczyć w tym samym terminie co zlot FC COB, nie znaczy to bynajmniej, że chcę je połączyć w jakikolwiek sposób.
---
Na razie chyba tyle, pytajcie się jak coś chcecie wiedzieć... no i co o tym myślicie. Ja tam tak czy siak jadę. Będzie git! :rocx
KMFDM
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Wrathman »

wszystko pieknie ladnie :)

tylko ile to kosztuje? :wink:
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Zygi »

Heh... zajebiście... akuratnie mam urlop.... Może się uda podjechać o ile mi coś nie wyskoczy... Greddo działaj na te dni co tam wyżej napisałeś...I właśnie ja też jestem za domkiem....Namiotowania w moim życiu miałem dość...
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Wrathman pisze:wszystko pieknie ladnie :)

tylko ile to kosztuje? :wink:
Noclegi:

Okres pobytu 01.05 - 4.06 130 zł / dobę
Cena za domek dla maksymalnie 4 osób
Dopłata za miejsce dodatkowe
(5 - 6 osoba) 15 zł / osobę
---
15.06 - 30.08 140 zł / dobę
20 zł / osobę
---
01.09 - 30.09 130 zł / dobę
15 zł / osobę
---
Wiadomo która cena nas dotyczy... zakładając że uczciwie wepchniemy się do domku w czterech, na każdego przypada 40 zł. do zapłacenia... Ale wiadomo, można kombinować i ścisnąć się nawet w sześciu (bez dopłat ofkoz). Do obgadania.
---
Zygixxx ->> :beer za nastawienie!
KMFDM
Lord Hypnos
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Lord Hypnos »

Ja zapraszam do Giżycka, heh... Miasto jest nawet ciekawie położone, nad dwoma jeziorami, niedaleko do Węgorzewa (Festiwal Rockowy - w tym roku gra TSA!), a jeśli kogoś by to interesowało, to w dniach 14.-15.08. w Giżu jest Mazurska Musicorama Rockowa, tylko lojalnie uprzedzam, że dobór zespołów wielu zapewne nie będzie pasował (IRA, Hunter, bodajże Sweet Noise)... Z miast regionu mógłbym jeszcze polecić samo Węgorzewo albo Mikołajki... To tak, jakbyście chcieli się wybrać na Mazury. Tylko tutaj od groma komarów :?
I jedno zasadnicze pytanie...
Czy mógłbym z Wami ewentualnie jechać? Nikt nie będzie miał nic przeciwko?
Pacjent
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pacjent »

Zaglosowalem za Mazurami, bo przegrywaly w rankingu. Poza tym niestety sie nie pisze, bo akurat w wakacje sie zenie, po weselu:

Po pierwsze primo kasy brak....
Po drugie secundo nie wiem czy by pojechala zone, bo samego pewnie mnie nie pusci :lol:
Wrathman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Wrathman »

Pacjent pisze:Zaglosowalem za Mazurami, bo przegrywaly w rankingu. Poza tym niestety sie nie pisze, bo akurat w wakacje sie zenie, po weselu:

Po drugie secundo nie wiem czy by pojechala zone, bo samego pewnie mnie nie pusci :lol:
no to zrobmy zlot na Twoim weselu :twisted:
ale by bylo...... :wink:
The New Frontier
-#Prodigal son
-#Prodigal son

ooooo juz jakies konkrety. ustalcie jeszcze jakis termin, najlepiej mysle ze w sierpniu. bo wtedy wiekszossc jest w domu.
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Greddo właśnie... zaklep jakiś termin, bo muszę sobie urlop załatwić jak coś.... A :beer za nastawienie to już na miejscu... :D
Awatar użytkownika
Zygi
-#Trooper
-#Trooper

Pacjent pisze:Zaglosowalem za Mazurami, bo przegrywaly w rankingu. Poza tym niestety sie nie pisze, bo akurat w wakacje sie zenie, po weselu:

Pacjent gratulacje (chyba:D) !!!
Coś mi się właśnie na GyGy wydawało, że na opisie mignęło że się hajtasz...
Poproś swoją, napewno się zgodzi... Zrobicie sobie podróż poślubną, albo przedślubną jak wolicie !!!
Pozdrów żonę odemnie !!!
Pacjent
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Pacjent »

Zabrac Ją ze soba?? Oszalales? by pozniej mowila, ze znowu sie czula niepotrzebna jak po PROGRESJI?? Ehhh te baby....
ODPOWIEDZ