22/05/2016 - AC/DC - Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/05/2016 - AC/DC - Praga
Ze wszystkim po kolei;D
Wkładam do koszyka 4 bilety, przechodzę do płatności i nie przyjmuje mi autoryzacji.
Wywala do głównej strony i czyści koszyk.
Wkładam do koszyka 4 bilety i pojawia się komunikat - możesz kupić 2, usuń 2 zbędne. Usuwam. Chcę kupić, a tu info "masz 2 bilety za dużo, usuń z koszyka". Usuwam, robię log out. Dodaję 2 bilety i info - maksymalna ilość, którą możesz kupić wynosi: 0.
Przeskoczyłem na ticketpro. Czekam w kolejce 12 minut. Dodaję, wywala mnie.
Jeszcze raz - loguję się, czekam w kolejce, dodaję - brak autoryzacji.
W końcu przyjęło mi kartę.
Ale kumpel miał niezłe jaja, bo na ticketportalu wywaliło mu autoryzację dwóch sztuk - w trakcie płatności pojawił się kod źródłowy strony:D Zalogował się raz jeszcze, kupił 4. Pobrało mu kasę za 6 i dostał 6. Ale na szczęście mieliśmy chętnego na dwa nadprogramowe bilety.
Dramat i średniowiecze na tych czeskich stronkach;)
Wkładam do koszyka 4 bilety, przechodzę do płatności i nie przyjmuje mi autoryzacji.
Wywala do głównej strony i czyści koszyk.
Wkładam do koszyka 4 bilety i pojawia się komunikat - możesz kupić 2, usuń 2 zbędne. Usuwam. Chcę kupić, a tu info "masz 2 bilety za dużo, usuń z koszyka". Usuwam, robię log out. Dodaję 2 bilety i info - maksymalna ilość, którą możesz kupić wynosi: 0.
Przeskoczyłem na ticketpro. Czekam w kolejce 12 minut. Dodaję, wywala mnie.
Jeszcze raz - loguję się, czekam w kolejce, dodaję - brak autoryzacji.
W końcu przyjęło mi kartę.
Ale kumpel miał niezłe jaja, bo na ticketportalu wywaliło mu autoryzację dwóch sztuk - w trakcie płatności pojawił się kod źródłowy strony:D Zalogował się raz jeszcze, kupił 4. Pobrało mu kasę za 6 i dostał 6. Ale na szczęście mieliśmy chętnego na dwa nadprogramowe bilety.
Dramat i średniowiecze na tych czeskich stronkach;)
Strony z biletami popadały.
A co do akustyki to dla mnie w Berlinie na Olimpijskim jest najlepsza <3
Chwalić się komu się udało Golden
A co do akustyki to dla mnie w Berlinie na Olimpijskim jest najlepsza <3
Chwalić się komu się udało Golden
Przygarnę jedno Stani u podia 
-
Deleted User 4876
LoL - sądziłem, że jak nie ma możliwości rezerwacji tylko że trzeba od razu z hajsu wyskoczyć to bilety się trochę utrzymają - a tu OUT na obu portalach heh. Czyli albo Wiedeń albo Krecik ale bilet w pózniejszym terminie na pewno sie jakis pojawi 
A ogarnia ktoś ceny biletów na Wiedeń?
Zespół w zeszłym roku zastrzegł, że musi być cena przybliżona do 100 euro. I tak było.Abstract pisze:A ogarnia ktoś ceny biletów na Wiedeń?
Podejrzewam, że nie więcej.
czyli max 100 euro myslisz za GC?
Raczej tak. Sugeruj się cenami na innych stadionowych gigach. Stadion Ernsta Happela to duży obiekt - ok. 50 000 siedzeń jak dobrze pamiętam - więc ceny będą pewnie takie jak w Dojczy.
Problem taki ,że tych cen też sprawdzić nie mogę;)
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Panowie - jaką pojemność ma ten stadion w Pradze ?
I czy można odebrać w dowolnym punkcie dystrybucji eventim w Czechach, czy tylko PRAGA ?
I czy można odebrać w dowolnym punkcie dystrybucji eventim w Czechach, czy tylko PRAGA ?
To nie stadion, a polana.
Możesz odbierać w autoryzowanych punktach ticketportal i ticketpro na terenie Czech.
@Abstract, sugeruj się cenami tegorocznych gigów - Berlin po 101 euro, Paryż chyba był 80-100, Londyn ok. 85 GBP jak dobrze kojarzę.
Możesz odbierać w autoryzowanych punktach ticketportal i ticketpro na terenie Czech.
@Abstract, sugeruj się cenami tegorocznych gigów - Berlin po 101 euro, Paryż chyba był 80-100, Londyn ok. 85 GBP jak dobrze kojarzę.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Mój błąd, - to miejsce przy lotnisku.
Nie wiem co o tym sądzić, - jak szybko może być sold-out i ile miejsc ?
Z tego co widzę dali pół na pół GC i płytę, ale ten obrazek nic nie mówi pod względem położenia tego obiektu.
I co z akustyką ? Lepsza będzie niż na Narodowym ?
Nie wiem co o tym sądzić, - jak szybko może być sold-out i ile miejsc ?
Z tego co widzę dali pół na pół GC i płytę, ale ten obrazek nic nie mówi pod względem położenia tego obiektu.
I co z akustyką ? Lepsza będzie niż na Narodowym ?
Akustyka na bank lepsza - w Dreźnie na polanie było ok.
Na ticketpro masz lepszą mapkę - są pokazane też trybuny (też Sold Out) - 5 x po 500 miejsc. Stoją z tyłu na ukos, jakoś dziwnie.
Nie wiem czy będzie Sold Out na płytę, bo np. w Dreźnie sprzedawali bilety nawet w dniu koncertu, a że ludzie już nie mieli miejsca to nie był problem;D
Na ticketpro masz lepszą mapkę - są pokazane też trybuny (też Sold Out) - 5 x po 500 miejsc. Stoją z tyłu na ukos, jakoś dziwnie.
Nie wiem czy będzie Sold Out na płytę, bo np. w Dreźnie sprzedawali bilety nawet w dniu koncertu, a że ludzie już nie mieli miejsca to nie był problem;D
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Dzięki za informację, - widziałem ten prostokąt pod ukosem - możliwe, że nawet rozszerzą strefę i jak mówisz będą jeszcze bilety przez dłuższy czas.
Wstrzymam się do przyszłego roku.
Może dorzucą niespodziewanie 2 koncerty jeszcze w Europie. Mam na myśli Czechy/Słowacja/Polska. Wiem, wątpliwe.
Wstrzymam się do przyszłego roku.
Może dorzucą niespodziewanie 2 koncerty jeszcze w Europie. Mam na myśli Czechy/Słowacja/Polska. Wiem, wątpliwe.
-
Deleted User 4876
No to Praga zanabyta
4 godziny czekałem az ticketportal rzucic chocby jeden ticket na stani u podia :-) i się doczekałem
Wybiera się ktoś do Lipska? Szukam jakiegoś transportu 
22/05/2016 - AC/DC - Praga
Witam,
Zamówiłam bilety na koncert acdc w Pradze na stronie viagogo.pl potwierdzono mi że przyszedł przelew i dostałam kolejnego maila że bilety mogą przyjść nawet 3 dni przed koncertem, i że dostane maila gdy zostaną już wysłane. Czy ktoś się może orientuje czy jest szansa żeby przyszły jakoś niedługo czy raczej to będzie na kilka dni przed ? kupiłam je na prezet i szczerze to tak trochę lipa jeżeli naprawdę przyjdą tak późno. Z góry dziękuję za odpowiedz jakby ktoś już zamawiał tam i może się wypowiedzieć to byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam, A
Zamówiłam bilety na koncert acdc w Pradze na stronie viagogo.pl potwierdzono mi że przyszedł przelew i dostałam kolejnego maila że bilety mogą przyjść nawet 3 dni przed koncertem, i że dostane maila gdy zostaną już wysłane. Czy ktoś się może orientuje czy jest szansa żeby przyszły jakoś niedługo czy raczej to będzie na kilka dni przed ? kupiłam je na prezet i szczerze to tak trochę lipa jeżeli naprawdę przyjdą tak późno. Z góry dziękuję za odpowiedz jakby ktoś już zamawiał tam i może się wypowiedzieć to byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam, A
-
The Burczax
- -#Moonchild

Kupię dwa bilety stani/stani u podla. Ewentualnie interesuje mnie Wiedeń- płyta.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Wszystko zależy od woli sprzedającego.alex pisze:Witam,
Pozdrawiam, A
Sprzedający musi potwierdzić, że ma bilety w ciągu 48h, - a kiedy ustali wysyłkę, - to już jego sprawa.
Ja jak dostałem info przykładowo rano o sprzedaży biletu, miałem możliwość już tego samego dnia by kurier odebrał list.
Jeżeli sprzedający Tobie nie wyśle, to obciążą jego konto, - a Ty prawdopodobnie dostaniesz zastępcze.
Kiedy był ten sold-out na płycie ?
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... rtowa.html
Okaże się, że koncert na Narodowym był ich ostatnim w tej części Europy
Okaże się, że koncert na Narodowym był ich ostatnim w tej części Europy