KOSZULKI IRON MAIDEN POLSKA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI IRON MAIDEN POLSKA
Data księgowania 7/03. Przelew od:
Gregory D.
Gregory D.
Uwaga!!!
Grafika koszulki wrocławskiej jest juz na ukończeniu.
Czarno biały szkic jest juz gotowy. Wytuszowany i wycieniowany. Pozostało jedynie kolorowanie na komputerze. I wszystko powinno byc gotowe juz niebawem.
Nie chce mieszać wszystkich projektów na raz.
Zatem do końca marca trwają zapisy na koszulki z Husaria i BOS a od 1go kwietnia rusza zapisy na wrocławska koszulke. Zapisy i promocja koszulki potrwają 2 miesiące do końca maja i druk koszulek nastąpi na poczatku czerwca tak zeby kazdy dostał koszulke przed koncertem
Grafika koszulki wrocławskiej jest juz na ukończeniu.
Czarno biały szkic jest juz gotowy. Wytuszowany i wycieniowany. Pozostało jedynie kolorowanie na komputerze. I wszystko powinno byc gotowe juz niebawem.
Nie chce mieszać wszystkich projektów na raz.
Zatem do końca marca trwają zapisy na koszulki z Husaria i BOS a od 1go kwietnia rusza zapisy na wrocławska koszulke. Zapisy i promocja koszulki potrwają 2 miesiące do końca maja i druk koszulek nastąpi na poczatku czerwca tak zeby kazdy dostał koszulke przed koncertem
Data ksiegiwania 8/03. Przelew od:
wicked man
wicked man
Data księgowania 9/03. Przelew od:
Zygi
Zygi
Na pewno będę brał dwie eventowe ale no właśnie gdybym wziął jeszcze dwie Husarie to te cztery koszulki przesłałbyś w jednej paczce czy jako dwie oddzielne przesyłki ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Husaria bedzie drukowana juz w przyszłym miesiącu a Wrocław dopiero w czerwcu. Wiesz mogłoby wszystko byc wysłane razem ale musiałbyś czekać na wszystko do czerwcamic7 pisze:Na pewno będę brał dwie eventowe ale no właśnie gdybym wziął jeszcze dwie Husarie to te cztery koszulki przesłałbyś w jednej paczce czy jako dwie oddzielne przesyłki ?
To zostańmy przy dwóch wysyłkach
zamawiam 2 husarie - L i XL 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Ostatnie 2 tygodnie na zamawianie koszulek
80% juz zamówionych
Osoby, ktore zamówiły proszone sa o dokonywanie wpłaty zeby miec zagwarantowana koszulke
80% juz zamówionych
Osoby, ktore zamówiły proszone sa o dokonywanie wpłaty zeby miec zagwarantowana koszulke
Data księgowania 14/03. Przelew od:
mic7 i tomtomala
mic7 i tomtomala
Witam, nie sprawdziłem całego tematu więc nie wiem czy ktoś pytał, jest możliwość pewnej dopiski na koszulce czy nie bawicie się w takie coś?. Chodzi mi o koszulkę eventową.
Co dokładnie masz na myśli?HolloW pisze:Witam, nie sprawdziłem całego tematu więc nie wiem czy ktoś pytał, jest możliwość pewnej dopiski na koszulce czy nie bawicie się w takie coś?. Chodzi mi o koszulkę eventową.
Chciałbym małą dopiskę pod kołnierzem czcionką która jest ukazana na nazwie Iron Maiden, oczywiście jeżeli na koszulce eventowej nie masz zamiaru tam nic dodawać. Dopisek to "Steve Harris Fan Club".
Jedyne co mogę doradzić to mozesz sobie taki napis sam wprasowac w każdej firmie graficznej która sie zajmuje takimi nadrukami z foli (flex lub flock)HolloW pisze:Chciałbym małą dopiskę pod kołnierzem czcionką która jest ukazana na nazwie Iron Maiden, oczywiście jeżeli na koszulce eventowej nie masz zamiaru tam nic dodawać. Dopisek to "Steve Harris Fan Club".
Chyba trzeba bedzie kończyć zapisy na husarię.
Grafika na koszulke eventowa jest juz gotowa.
Wyślę do drukarni do wyceny i trzeba bedzie otworzyć nowy temat z zapisami na koszulki eventowe.
Promocja i zapisy na koszulki potrwa 2 miesiące do końca maja i na poczatku czerwca nastąpi druk i dystrybucja koszulek.
Grafika na koszulke eventowa jest juz gotowa.
Wyślę do drukarni do wyceny i trzeba bedzie otworzyć nowy temat z zapisami na koszulki eventowe.
Promocja i zapisy na koszulki potrwa 2 miesiące do końca maja i na poczatku czerwca nastąpi druk i dystrybucja koszulek.
Ostatni tydzień na zamówienia i wpłaty.
Nieopłacone zamówienia zostaną anulowane
Nieopłacone zamówienia zostaną anulowane
Kiedy opublikujesz grafike na Wroclaw? :-)
Na poczatku kwietnia jak zamknę ten temat i jak mi drukarnia wyceni projektBudziol pisze:Kiedy opublikujesz grafike na Wroclaw? :-)
Ale wrzuce jakaś fotke jutro moze 
Właśnie, wrzuć, bo ja nie wiem czy chcę Husarię (może krasnale bardziej mi przypasują) 
Dobra pora, wrzucaj
Nie daj sie prosic
Nie daj sie prosic