27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Re: 27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Post autor: Piwowarus »

zgo pisze:Kurfa.
Akurat jak CZAD jest :f
Całe szczęście w porównaniu do zeszłego roku Czad jest o wiele droższy i na razie o wiele słabszy więc już go skreśliłem bez wyrzutów sumienia. Choć jakiś miesiąc, dwa temu nawet na poważnie zastanawiałem się czy tegoroczne ceny nie są spowodowane tym, że właśnie Rammstein ma tam zawitać :lol:
thekingcrimson pisze: 35 tysięcy - nie tak dużo. Może w ciągu 3tygodni - do miesiąca soldout będzie.
Ambitnie ;)

Szkoda, że nie w hali bo mimo wszystko R+ jest wybitnie halowym zespołem, ale i tak trzeba jechać. Że też Wrocław, a nie nic bliżej nie zostało tą Europejską Stolicą Kultury :P
Rewelacyjnie wybawiłem się swego czasu na koncercie Limp Bizkit więc z dużą chęcią zobaczę ich ponownie.

Swoja drogą strasznie głupia jest ta nowa moda podawania cen biletów. Nie podadzą od razu wszystkich cen tylko cenę najtańszych. I czekaj później na pierwszy dzień sprzedaży nie wiedząc na jakie bilety masz masz się szykować.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Re: XX/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit - Wrocław Stadion

Post autor: Saimon1995 »

kam pisze:Bilety od 179 zł.
No i taką cenę rozumiem. I to w dodatku za 2 bardzo dobre zespoły i 2 dodatkowe - jak widać nie trzeba wcale przeholowywać z cenami...

No to wyjazd obowiązkowy, jak dla mnie - w końcu zobaczę R+ na żywo. Ależ się cieszę, bo lokalizacja - jak dla mnie - całkiem niezła. Blisko. :) Szkoda jedynie, że nie w hali, bo zobaczyć Rammstein w hali to byłoby już spełnienie marzeń. Ale i tak jest nieźle!
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: 27/08/2016 Rammstein, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine - Wrocław Stadion

Post autor: thekingcrimson »

Tak mnie się zdaje, że to za 179 to będzie lipne miejsce na trybunie z tyłu a może i nawet płyta - jak to było w Gdańsku.
Wtedy Golden Circle by było po 220.

Cholera, - nic nie ma pewnego. Na pewnej stronie z biletami udostępnili mapkę stadionu
i widać, że GCEE/GC stanowi połowę stadionu od sceny, - wiadomo druga połowa to płyta.
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Piwowarus pisze:
zgo pisze:Kurfa.
Akurat jak CZAD jest :f
Całe szczęście w porównaniu do zeszłego roku Czad jest o wiele droższy i na razie o wiele słabszy więc już go skreśliłem bez wyrzutów sumienia. Choć jakiś miesiąc, dwa temu nawet na poważnie zastanawiałem się czy tegoroczne ceny nie są spowodowane tym, że właśnie Rammstein ma tam zawitać :lol:
thekingcrimson pisze: 35 tysięcy - nie tak dużo. Może w ciągu 3tygodni - do miesiąca soldout będzie.
Ambitnie ;)

Szkoda, że nie w hali bo mimo wszystko R+ jest wybitnie halowym zespołem, ale i tak trzeba jechać. Że też Wrocław, a nie nic bliżej nie zostało tą Europejską Stolicą Kultury :P
Rewelacyjnie wybawiłem się swego czasu na koncercie Limp Bizkit więc z dużą chęcią zobaczę ich ponownie.

Swoja drogą strasznie głupia jest ta nowa moda podawania cen biletów. Nie podadzą od razu wszystkich cen tylko cenę najtańszych. I czekaj później na pierwszy dzień sprzedaży nie wiedząc na jakie bilety masz masz się szykować.
Wiesz, czad był po 139 :D
Pierwsze 1000 biletów na który się załapałem ;)
Awatar użytkownika
mic7
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: mic7 »

To sprzedaj na CZAD a kup na Rammsteina :D
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Akurat na sobotę ja nic na CZadzie nie widzę ( ale są gusta i guściki) zawsze mozna na CZad pojechac na czw i piątek - po piątkowych gigach skoczyć do Wro na Rammsteina, a po nich wrócić na CZad na Sałaton :-) I masz Maraton :D
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

thorgal_30 pisze:Akurat na sobotę ja nic na CZadzie nie widzę ( ale są gusta i guściki) zawsze mozna na CZad pojechac na czw i piątek - po piątkowych gigach skoczyć do Wro na Rammsteina, a po nich wrócić na CZad na Sałaton :-) I masz Maraton :D
Wszystko fajnie, ale Sabaton z dupy wyjęli termin. Jak już dali ten poniedziałek to i mogli dać 8 rano. :(
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

Po co wracać na Czad na Sałaton, skoro gra 2 dni po Rammsteinie też we Wrocławiu? :P
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

thorgal_30 pisze:Akurat na sobotę ja nic na CZadzie nie widzę ( ale są gusta i guściki) zawsze mozna na CZad pojechac na czw i piątek - po piątkowych gigach skoczyć do Wro na Rammsteina, a po nich wrócić na CZad na Sałaton :-) I masz Maraton :D
A potem do Wro na sabaton drugi dzień z rzędu :D
Gdybym tylko miał samochód i kierowcę trzeźwego ;)
Liczę na Rammstein u pepików na początku września.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

Ktoś z piszących był może tam na jakimś koncercie na trybunach? Jak jest z widocznością z bocznych sektorów?
Ja byłem raz ale na płycie, teraz zdecydowanie wybiorę trybuny...
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

No listę trzeba podpisać na Ramciów :pijak: ,dawno ich na żywca nie słyszałem,koncertowo są cacuszko
Awatar użytkownika
Wuja
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Wuja »

Drogo, ale 2 bilety na płytę A (GC?) kupione. :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Shedao Shai »

A u mnie 2xtrybuny górne w sektorze najbliższym sceny (321). Ceny sympatyczne, da się żyć :)
Awatar użytkownika
lysyjack
-#Invader
-#Invader

Post autor: lysyjack »

Ups,nie wiedziałem że już poszła sprzedasz,musze zaraz zamówić
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

7 biletów na sektor 120 zakupione :)
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Cenowo bez rewelacji, - gdzie to niby wsparcie ESK ?
Ceny normalne i dosyć dziwne. Nie dali GC/EE a ten przod z dupy wyjęli cenę.
Mam sektor dalszej płyty.
Awatar użytkownika
Lando
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Lando »

2 bilety na sektor 121 zamówione :jee:
Night Mistress Fan Club Łódź
Awatar użytkownika
Wuja
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Wedle informacji organizatora, płyta A oficjalnie wyprzedana.
Awatar użytkownika
phenom
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: phenom »

Chyba sobie żartujesz... Wydaje mi się, że po prostu nie schodzą im bilety na płytę B, więc zablokowali na chwilę sprzedaż na płytę A...Przynajmniej taką mam nadzieję :(
Awatar użytkownika
Wuja
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Poprawcie mnie jeżeli LiveNation pokusiło się kiedykolwiek o taki komunikat w sytuacji gdy faktycznie czasowo blokowali możliwość kupna biletów na poszczególne sektory:
RockLoudLive pisze:Ze względu na bezpieczeństwo naszych drogi uczestników, nie możemy uruchomić większej puli biletów na płytę A. Zapraszamy jednak na płytę B, tam również będzie świetna zabawa!
ODPOWIEDZ