22/05/2016 - AC/DC - Praga
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/05/2016 - AC/DC - Praga
dobrze powiedziałeś ta rozmiana na drobne queenom nie wyszło na dobre ,szanuje czyjeś gusta bo o nich sie nie dyskutuje ale jak dla mnie osobiscie pieprzenie z wymianą wokali masakra ,tym bardziej Axel to wokalnie i himerycznie dno ale to moja opinia.
-
Deleted User 4876
stani u podia na Pragę - w ticketpro.cz dostępne :-)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wątpię, żeby ktoś się rwał, aby je kupić w sytuacji, w której udział Briana w najbliższej trasie jest mocno wątpliwy, a w zasadzie nierealny...thorgal_30 pisze:stani u podia na Pragę - w ticketpro.cz dostępne :-)
-
Deleted User 4876
Wiesz póki co nie ma żadnej, ale to żadnej potwierdzonej informacji jakoby Briana miało braknąć na europejskim legu. Ja wciąż wierzę...a jak nie to Axl mi to zrekompensuje ( no ale ja mam fiołka na punkcie GNR) heh 
Nie rozumiem tej ciszy. Zupełnie. Najmniejszej pewnej informacji. Nawet informacja o problemach mówi tylko "prawdopodobnie", co sprzyja wszelkim plotom które rozpuszczają nie tylko internauci, ale też muzycy, "osoby z kręgów" AC/DC czy inni rzekomo dobrze poinformowani ludzie. Tylko... Komu taki burdel informacyjny się opłaca? (oprócz mediów).
Podali by coś oficjalnie -.-
Nie wiadomo na co się szykować...
Nie wiadomo na co się szykować...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli wezmą Axla to nie podali tego jeszcze oficjalnie, żeby nie wpłynąć PR-owo na pierwsze koncerty Gunsów oraz sprzedaż biletów na ich amerykańską trasę. Po prostu w kwietniu rządzą GnR i umowa między managementami obu zespołów zakładać może podanie informacji po wygaśnięciu szumu medialnego na ich temat, czyli pewnie jakoś po występach na Coachelli.
Wg mnie brak Briana na najbliższych koncertach jest przesądzony - skoro zespół odesłał mu do domu walizki i nawet oficjalnie nie podziękował za 36-letnią współpracę to temat wydaje się oczywisty - wykorzystali byle pretekst, żeby pozbyć się go z zespołu jak najszybciej, z nieznanych nam powodów (aczkolwiek pewnie chodzi właśnie o przedłużenie działalności zespołu o kolejne 10 lat). Zauważcie jak szybko radiowy przyjaciel Briana wycofał się rakiem ze swoich wcześniejszych wypowiedzi - przyciśnięty pewnie zarówno przez prawników AC/DC jak i samego Briana, który zrozumiał, że upublicznienie jego frustracji oznaczać może zakończenie jakichkolwiek negocjacji z managementem AC/DC i samym zespołem odnośnie ewentualnego powrotu (vide case Lombardo czy Portnoy'a). Zespoły i ich prawnicy oraz menedżerowie nie lubią publicznego prania brudów i odsłaniania kulisów brudnego biznesu.
Inna sprawa, że ostatnia kontuzja Axla może pokrzyżować plany AC/DC - nie wiem czy Angus i s-ka zdecydowaliby się na Axla z nogą w gipsie występującego na tronie. To już zakrawałoby na jawną autoparodię.
Mimo wszystko terminarz Gunsów doskonale uzupełnia się z trasą AC/DC po Europie - w przeciwnym wypadku Gunsi raczej poszliby za ciosem i zaraz po Coachelli, jeszcze w maju, ruszyli z kolejnymi występami - po Ameryce Płn. bądź Europie.
Wg mnie brak Briana na najbliższych koncertach jest przesądzony - skoro zespół odesłał mu do domu walizki i nawet oficjalnie nie podziękował za 36-letnią współpracę to temat wydaje się oczywisty - wykorzystali byle pretekst, żeby pozbyć się go z zespołu jak najszybciej, z nieznanych nam powodów (aczkolwiek pewnie chodzi właśnie o przedłużenie działalności zespołu o kolejne 10 lat). Zauważcie jak szybko radiowy przyjaciel Briana wycofał się rakiem ze swoich wcześniejszych wypowiedzi - przyciśnięty pewnie zarówno przez prawników AC/DC jak i samego Briana, który zrozumiał, że upublicznienie jego frustracji oznaczać może zakończenie jakichkolwiek negocjacji z managementem AC/DC i samym zespołem odnośnie ewentualnego powrotu (vide case Lombardo czy Portnoy'a). Zespoły i ich prawnicy oraz menedżerowie nie lubią publicznego prania brudów i odsłaniania kulisów brudnego biznesu.
Inna sprawa, że ostatnia kontuzja Axla może pokrzyżować plany AC/DC - nie wiem czy Angus i s-ka zdecydowaliby się na Axla z nogą w gipsie występującego na tronie. To już zakrawałoby na jawną autoparodię.
-
Deleted User 4876
Dokłądnie tak jak napisałeś, te kalendarze Ac/Dc i GNR - to że tak się uzupełniają...byłby to mega dziwny zbieg okoliczności. No nic.. jeszcze miesiac i się wyjaśni 
pozyjemy ,zobaczymy,ech dziwna sytuacja
Z drugiej strony dzisiaj na forum acdc widziałem zdjęcia zespołu (razem z Brianem) jak robią coś na florydzie 
Można tak spekulować i spekulować. I chyba tylko to pozostaje bo coraz bardziej wątpię w to, czy będzie jakieś oświadczenie, czy dowiemy się dopiero po koncercie w Lizbonie.zgo pisze:Z drugiej strony dzisiaj na forum acdc widziałem zdjęcia zespołu (razem z Brianem) jak robią coś na florydzie
Stawiam na Lizbone. Tak samo było ze Sladem. Do piwrwszego koncertu sie nie dowiemy
No i jest oficjalne oświadczenie... kur.. to się dzieje naprawdę !!!
http://www.acdc.com/news?n_id=278
http://www.acdc.com/news?n_id=278
Czyli EU też z Axlem?!
Przyjmę za darmo bilet GC do Pragi hahahahahaha
Żebyś dzieci sąsiada chowałZygi pisze:Przyjmę za darmo bilet GC do Pragi hahahahahaha
EDIT: Dostałem odpowiedź. Zwroty najwyraźniej są możliwe!!!!Live Nation CZ pisze:Prague’s concert is sold out. Ticket holders who are not satisfied with the choice of guest singer can contact the Live Nation Czech Republic. Contact: info@livenation.cz
Ja bym nawet za darmo nie chciał tego oglądaćZygi pisze:Przyjmę za darmo bilet GC do Pragi hahahahahaha
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."