25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
No coś mi się wydaje że nie do końca jest u nich wszystko na legalu, bo niby czemu nie wydają paragonów, nawet na wyraźne żądanie? Mają obowiązek. Wkurzyła mnie ta rozmowa dlatego będę próbował jednak paragon uzyskać.
-
Deleted User 4876
Tak trochę dumałem na ten temat i taka hipotetyczna sytuacja przyszła mi do głowy, podbijasz z biletem do "Ochraniacza" z Fosy czy innego Fenixa ( oni ostatnio na topie), hipek skanuje twój bilet i twierdzi, że to fałszywka, nie masz paragonu ze sobą i co zrobisz? Nie mamy twojego płaszcza i co nam zrobisz? Phyton daj znać jakie twoje działania przyniosą skutek 
-
Deleted User 4876
Python pisze:No coś mi się wydaje że nie do końca jest u nich wszystko na legalu, bo niby czemu nie wydają paragonów, nawet na wyraźne żądanie? Mają obowiązek. Wkurzyła mnie ta rozmowa dlatego będę próbował jednak paragon uzyskać.
I jak tam? Zdobyłeś paragon?
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

JAK tam Panowie z tymi plakatami Gilmoura ?
Coś ruszyło ?
Coś ruszyło ?
Bede dzwonił pod koniec miesiąca bo na razie nigdzie nie widziałem.thekingcrimson pisze:JAK tam Panowie z tymi plakatami Gilmoura ?
Coś ruszyło ?
Prawdę mówiąc nie, przytłoczyły mnie inne sprawy i zapomniałem o tym paragonie.thorgal_30 pisze:Python pisze:No coś mi się wydaje że nie do końca jest u nich wszystko na legalu, bo niby czemu nie wydają paragonów, nawet na wyraźne żądanie? Mają obowiązek. Wkurzyła mnie ta rozmowa dlatego będę próbował jednak paragon uzyskać.
I jak tam? Zdobyłeś paragon?
osobiście nie, ale moja lepsza połówka dostrzegła bilboard w Tychachthekingcrimson pisze:JAK tam Panowie z tymi plakatami Gilmoura ?
Coś ruszyło ?
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Ale po co reklamować wyprzedany koncert? 
To w samo pomyślałem gdy jakieś 2-3 numery z rzędu widziałem całostronnicowe reklamy koncertu w "Plus Minus".
No ale pewnie sponsorzy wydarzenia muszą zostać w odpowiedni sposób wyeksponowani.
Będę we Wro w okolicach 17 i jadę sam. Mam bilet na strefę B, czyli na końcu swiata. Chce ktoś wypić kulturalnego browara przed i na koncercie?
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 2259
Mam bilet na GCEE gdybyś to już za późno jak dla mnie, ale po gdyby coś (tylko jeszcze nie wiem o której wracam i czy masz wtedy czas to chętnie) o której się w ogóle gig zaczyna? lol.
Pociąg będę miec w srodku nocy raczej, więc po koncercie będzie czas, żeby browara uskutecznic 
https://www.last.fm/user/kamooo
Ktos sie orientuje o co chodzi z tym setem na oficjalnej stronie? Rzadko zdarza sie zeby sam zespol podawal utwory, ktore zagra na koncercie?
Jest set? ;oIronkos pisze:Ktos sie orientuje o co chodzi z tym setem na oficjalnej stronie? Rzadko zdarza sie zeby sam zespol podawal utwory, ktore zagra na koncercie?
Set i tak jest od dawna znany 
Ale na oficjalnej stronie nic nie widziałem...Kusy pisze:Set i tak jest od dawna znany
Ja na oficjalu też tego nie widzę 
TO nie jest oficjalna Strona GD. Więc chociaż set prawie identyczny jak na całej trasie to jednak nie ma co brać za pewnik, że nie zagra 22 utworów, a 20.
-
Deleted User 2259
Często zespół na oficjalnego podaje jakie utwory grał danej nocy, oczywiście jak ktoś gra to samo to nie ma to sensu, a co do Davida słyszałem, że ma być dla nas przygotowany jakiś jeszcze jeden numer w secie, specjalnie tylko na nasz gig.Może Freedom ?