31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 31/05/2016 - Iron Maiden - Berlin
Bylo losowanie fttb na Berlin!
-
Deleted User 1499
Kurde myślałem że zobaczę EF One a tu się okazuję że panowie w poniedziałek przylatują :/
Wojteq , macie transport ? 2 osoby mógłbym zabrać.
Hej, dzięki za propozycjęsekcjazwlok pisze:Kurde myślałem że zobaczę EF One a tu się okazuję że panowie w poniedziałek przylatują :/
Wylosował ktoś FTTB? Mnie się nie udalo, niestety...
Nikt kogo znam nie łyknął...
A gdyby ktoś miał i się chciał podzielić to ja jestem chętny na postawienie delikwentowi flaszki
A gdyby ktoś miał i się chciał podzielić to ja jestem chętny na postawienie delikwentowi flaszki
Na razie wstępnie pytam - Czy ktoś ma do sprzedania bilet na BErlin GC stojący czy jakie tam są pod scene ? albo zna kogoś kto ma na sprzedaż ? 
Na Berlin nie ma rozróżnienia na stojące-siedzące, tam nie ma sektorów. Obiektem jest stary, wielki amfiteatr i zajmujesz miejsca na zasadzie "kto pierwszy, ten lepszy". Jest niewielka "płyta" gdzie poza First to the Barrier wejdą Ci, którzy będą po prostu pierwsi.Jack pisze:Na razie wstępnie pytam - Czy ktoś ma do sprzedania bilet na BErlin GC stojący czy jakie tam są pod scene ? albo zna kogoś kto ma na sprzedaż ?
Osobiście liczę, że uda się nam być na otwarcie bram lub tuż po i zaklepać jakiś bliższy sektor siedzący
Rozumiem dzięki za sprostowanie
Mam jednak nadzieje ze ktoś napisze że ma sraczkę zostaje w domu i chce oddać bilet
w innym wypadku jade prawdopodobnie bez biletu hehe.
Berlin jest sold out?
edit: faktycznie chwilowo nie ma biletów, może coś jeszcze w ostatnim momencie będzie dostępne dla spóźnialskich;)
edit: faktycznie chwilowo nie ma biletów, może coś jeszcze w ostatnim momencie będzie dostępne dla spóźnialskich;)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Najwyżej pod amfiteatrem kupi. Zawsze ktoś chce sprzedać.
-
Deleted User 1499
Podobno o 17.45 zaczyna sie koncert Raven Age, wychodziło by na to że IM wyjdzie o 20.00 ... Debilizm.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Przeceiz jeszcze Ghost będzie grał więc spokojnie 21:00. Po co od razu o debilizmach pisać??? 
-
Deleted User 1499
Wiem że jeszcze Ghost jest. Czemu debilizm ? Pół koncertu w słońcu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jak ktoś się nagle wysypał i nie może jechać to ja chętnie ;P
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
No właśnie trochę stypnie, ale jak dobrze zrozumiałem z wydarzenia na fejsie i z oficjalnego wpisu, to godziny przesunięto i teraz otwarcie bram o 16 i , jak już pisaliście, Raven Age o 17:45. Trochę się boję że z przodu już miejsc nie będzie gdzie usiąść, bo dopiero dotrę pod obiekt koło 17 w najlepszym razie, a możliwe że dopiero 17:30-17:45. Ale liczę na lenistwo Niemców
W ogóle z tego wynika, że faktycznie chyba Maiden o 20:00.
EDIT: tym bardziej, że Berlin wprowadza "ciszę nocną" po 22:
http://www.tagesspiegel.de/berlin/veror ... 00794.html
EDIT: tym bardziej, że Berlin wprowadza "ciszę nocną" po 22:
http://www.tagesspiegel.de/berlin/veror ... 00794.html
Ostatnio zmieniony pn maja 30, 2016 4:42 pm przez wojteq, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 1499
Może chociaż ta 20.30 wyjdzie. Ciekawe jak u nich jest ze swoimi napojami np woda , wie ktoś ?
Na tych koncertach co byłem to kubek kaucja 2,5 euro + 2 euro za wodę w tym kubku, szczyny które zwą piwem 5. Butelek nie widziałem.sekcjazwlok pisze:Może chociaż ta 20.30 wyjdzie. Ciekawe jak u nich jest ze swoimi napojami np woda , wie ktoś ?
-
Deleted User 1499
Czyli takie samo złodziejstwo jak i u nas. W sumie mnie to nie dziwi. Dzięki.Python pisze:Na tych koncertach co byłem to kubek kaucja 2,5 euro + 2 euro za wodę w tym kubku, szczyny które zwą piwem 5. Butelek nie widziałem.sekcjazwlok pisze:Może chociaż ta 20.30 wyjdzie. Ciekawe jak u nich jest ze swoimi napojami np woda , wie ktoś ?
Hej, życzę Wam wszystkim udanego koncertu jutro!!!
Oby pogoda dopisała, bo co do świetnej formy chłopaków z Maiden nie mam wątpliwości
Do zobaczenia w Waldbuhne