03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Wyszło, wyszło...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie dołocze.Michał pisze:https://www.facebook.com/events/132702527140938/
mam nadzieje, że to nie wyjdzie bo takie trochę słabe bym powiedziałJedziesz na koncert Iron Maiden we Wrocławiu? Weź ze sobą telefon z lampą błyskową, latarkę, zapalniczkę cokolwiek co wydziela światło. O co chodzi? Podczas gdy grane będzie "Fear of the dark" (zaraz po Hallowed by the name) wyciągasz światełko i świecisz. Dołoczysz i rozwiejesz odwieczny ludzki strach?
Swoją drogą, taka spontaniczna akcja ze światełkami wyszła bardzo fajnie w Pekinie, ale akurat nie na FOTD, a Blood Brothers...
A na mapce Eventim biletów coraz mniej...
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Będzie dobrze :-) Czuję że frekwencja dopisze :-)
-
Witcher666
- -#Prowler

Będzię zajebiście, wiem to już mam bilet, dzięki, ponad 300 kilosów ale już wiem że będzie super, będę na trybunach i mam nadzieje że każdy będzie wycinał mieczem ide grać byle do noceru
Wkrótce podane zostanie info odnosnie meetup przed koncertem we Wrocławiu
Też tak myślę, sporo osób robi sobie koncertowy weekend i zahacza o Black Sabbath jeszczeSebastianArcheo pisze:Będzie dobrze :-) Czuję że frekwencja dopisze :-)
Jeszcze tylko miesiąc i Wrocław!
-
czupakabra
- -#Charlotte

Czy jest jakiś zorganizowany wyjazd z Lublina ???
Zajebiście będzie!
Ej jak myślicie - czy mając bilet na GC można będzie na część koncertu wbić na jakieś wolne krzesło na trybunie? Tak wiem - teraz myślicie sobie, co za wariatka mając bilet na GC chce siedzieć na trybunie?! Otóż kupiłam bilet jak tylko ruszyła sprzedaż, w międzyczasie strasznie się pokontuzjowałam na nartach i pomimo że już jest w miarę dobrze, boję się że nie wystoję całego koncertu, albo ktoś mnie popchnie i będzie dramat... Szkoda mi ten GC odsprzedawać bo tam będzie cokolwiek widać i słychać... no ale jak nie będzie wyjścia to pewnie tak zrobię i w takim wypadku kupię trybunę - tylko którą???
-
Deleted User 4876
zawsze możesz sobie przysiąść na ziemi podczas supportów z tyłu GC :-) A Samo Maiden, nawet nie poczujesz jak przeleci czas koncertu.. :-)
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Z reguły na tyłach GC można w spokoju wypić browarka z bardzo dobrą widocznością i najlepszym dźwiękiem. Ostatecznie to miejsce dziupli realizatora dźwięku 
Również polecałbym właśnie miejsce na tyłach GC (oby jak najbliżej sceny te tyły GC się znajdowały
) tam będzie spokojnie, luźno i z dość dobrą widocznością. A supporty sobie przesiedź albo po prostu przyjdź bezpośrednio przez Iron Maiden. Opcja z przejściem na trybuny z biletem GC wydaje mi się mało możliwa (miejsca na trybunach są numerowane) a nawet jeśli, to przede wszystkim dużo gorsza niż wybranie sobie jakiegoś spokojnego miejsca w GC 
-
Deleted User 5147
Ja już się nie mogę doczekać koncertu
tylko mam nadzieję, że nie będę miał dzień po obrony
a tak wgle, to jakie miejsca warto zwiedzić we Wrocku?
a tak wgle, to jakie miejsca warto zwiedzić we Wrocku?
Podbijam pytanie. Mnie interesują wszelkie muzea, zabytki itp.tomek665 pisze:a tak wgle, to jakie miejsca warto zwiedzić we Wrocku?
-
Deleted User 5147
No ja podobnie, zabytki, muzea i tym podobne. Będę we Wrocławiu dzień przed koncertem już i chciałbym zobaczyć jak najwięcej
Muzeum to będzie na scenie, a do zabytków zaliczy się połowa publiczności.
M.
M.
'Dowciapne' jak cholera!
No już nie przesadzaj z tymi żarcikami bo się wszyscy tutaj na forum zaśmiejemy na śmierć. Bareja czy Monty Python daleko w tyle zostają przy tak dobrym poczuciu humoru.beaviso pisze:Muzeum to będzie na scenie, a do zabytków zaliczy się połowa publiczności.
Skoro już się wszyscy tak bardzo pośmiali z tak bardzo śmiesznych żarcików kolegi (już zresztą tradycyjnie) to może ktoś coś nam poleci
Lepszy taki żart niż 1.500.100.900 post na temat frekwencji 
A muzea znajdźcie sobie w Google... C'mon!
M.
A muzea znajdźcie sobie w Google... C'mon!
M.