AFTERPARTY we Wrocławiu 3 lipca 2016
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: AFTERPARTY we Wrocławiu 3 lipca 2016
Nie wiem jak przed, ale po z pewnością wpadnę. Ktoś chętny żeby się taryfą zabrać ?
Po koncercie? Jak coś to wstępnie ja bym był chętnysekcjazwlok pisze:Nie wiem jak przed, ale po z pewnością wpadnę. Ktoś chętny żeby się taryfą zabrać ?
A będzie jakaś szansa na zakupienie Trooper'a w tymże klubie
?
-
Deleted User 1499
Tak po koncercie , będe wraz z małżonką także 2 osoby mogą dołączyć zawsze to taniej. Spiszemy sie :-)wojteq pisze:Po koncercie? Jak coś to wstępnie ja bym był chętnysekcjazwlok pisze:Nie wiem jak przed, ale po z pewnością wpadnę. Ktoś chętny żeby się taryfą zabrać ?Bo właśnie rozkminiałem powrót z obiektu do centrum
Do koncertu jeszcze chwila jest, więc jeszcze nie mam nic rozplanowane w 100% ale wstępnie możesz mnie liczyć
Jasnesekcjazwlok pisze:Tak po koncercie , będe wraz z małżonką także 2 osoby mogą dołączyć zawsze to taniej. Spiszemy sie :-)wojteq pisze:Po koncercie? Jak coś to wstępnie ja bym był chętnysekcjazwlok pisze:Nie wiem jak przed, ale po z pewnością wpadnę. Ktoś chętny żeby się taryfą zabrać ?Bo właśnie rozkminiałem powrót z obiektu do centrum
Do koncertu jeszcze chwila jest, więc jeszcze nie mam nic rozplanowane w 100% ale wstępnie możesz mnie liczyć
No dobra. Jezeli klub jest 35 min drogi od stadionu tramwajem to nie mozna beforka wymylsec gdzies kolo stadionu? Ja będę jechal autem z BS wiec slabo mi sie usmiecha zaparkowac auto kolo stadionu i tluc sie 35 min do klubu.
Super. Ja tak na 99% będę przed koncertem no i po oczywiście też.wydra77 pisze:Gadałem z Liverpool'em i zrobią Meet-up dla nas tez.
Mozna przychodzić juz od 14. Takze Meet-up i After party w tym samym miejscu.
Event na fejsbuku:
https://m.facebook.com/events/102853266760550/
Klikajcie, ze będziecie zeby nas przybywało w liczbie.
I do zobaczenia na miejscu juz od 14!!!
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Po będę na pewno, czy przed to się okaże w praniu.
My tez bedziemy. Do zobaczenia 
tomtomala pisze:No dobra. Jezeli klub jest 35 min drogi od stadionu tramwajem to nie mozna beforka wymylsec gdzies kolo stadionu? Ja będę jechal autem z BS wiec slabo mi sie usmiecha zaparkowac auto kolo stadionu i tluc sie 35 min do klubu.
W tej okolicy ciężko o coś przyzwoitego na kilkadziesiąt(?) osób - ewentualnie plener zostaje.
Generalnie, droga ze stadionu w kierunku klubu jest praktycznie w linii prostej a tramwaje na tej nitce jadą w sumie jeden za drugim, jedynie problem z połączeniami nocnymi. Poza tym, 20-25 minut, to jest myślę ekstremalne maksimum czasu podróży tramwajem - na tej trasie 90% drogi prowadzi wydzielonym torowiskiem.
Nie myślałeś, żeby zostawić auto gdzieś bliżej centrum? Może parking NFM albo coś podobnego...
Pozdr
EDIT:
Oprócz tego, ze stadionu, jest połączenie pociągowe, jednak nie mam informacji czy ta linia jest aktywna na co dzień lub czy też kursują tam pociągi jedynie przy okazji jakiegoś stadionowego widowiska. Jeżeli byłoby takie połączenie w ten dzień (co uważam za normalne przy takim wydarzeniu) to najrozsądniej byłoby zapakować się ze Stadionu w kierunku D. Głównego i rezultat mamy w sumie identyczny jak przy połączeniu tramwajowym - kilka minut spaceru do klubu. Postaram się dowiedzieć więcej na temat możliwości takiego połączenia.
Wg. PKP kursuje normalnie
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Zabookowałem hotel novotel, więc powinienem się pojawić zarówno na beforze jak i afterze. Będę we Wrocławiu z rodzinką od piątku do poniedziałku 01-04.07
Ja też do Wrocka wbijam troszkę wcześniej, a mianowicie już w sobotę rano żeby zwiedzić chociaż troszkę miasto, bo nigdy nie byłam we Wrocławiu
27 dni! 
-
Deleted User 1499
Każdy wypad na koncert to jest dobra okazja na zwiedzanie. My również przyjeżdzamy w sobotę rano i powrót w poniedziałek.
Ja to samo - w sobotę rano jestem we Wrocku, powrót do domu w poniedziałek po południu. Dobrze się złożyło że koncert wypada w niedzielę, można połączyć rozrywkę ze zwiedzaniem.
Dokładnie!erosinho pisze:Ja to samo - w sobotę rano jestem we Wrocku, powrót do domu w poniedziałek po południu. Dobrze się złożyło że koncert wypada w niedzielę, można połączyć rozrywkę ze zwiedzaniem.
A u mnie piatek i sobota zwiedzanie Krakowa i koncert BS a niedziela i poniedzialek zwiedzanie Wrocka i koncert IM :-) oczywiscie o meet też zahaczymy :-)
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 1499
mic7 pisze:A u mnie piatek i sobota zwiedzanie Krakowa i koncert BS a niedziela i poniedzialek zwiedzanie Wrocka i koncert IM :-) oczywiscie o meet też zahaczymy :-)
Zazdraszczam
Koncert BS ogłosili we wrześniu i pamiętam ,że bilety kupiłem pierwszego dnia sprzedaży bo do trzech razy sztuka
muszę ich w końcu zobaczyć a jak ogłosili Ironów ,że grają dzień po BS to było wiadomo ,że Ironów się nie odpuści więc siłą rzeczy zaliczam kombo 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Hahaha, to ja tak samo jak wiele innych osób - wpadam w sobotę rano i wyjeżdżam w pon. po południusekcjazwlok pisze:Każdy wypad na koncert to jest dobra okazja na zwiedzanie. My również przyjeżdzamy w sobotę rano i powrót w poniedziałek.
To się nazywa udany wypad turystyczno-koncertowy!!! :-)mic7 pisze:A u mnie piatek i sobota zwiedzanie Krakowa i koncert BS a niedziela i poniedzialek zwiedzanie Wrocka i koncert IM :-) oczywiscie o meet też zahaczymy :-)