03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Jeszcze do wczoraj byłem raczej na "nie" odnośnie tego koncertu - bo ostatnia płyta mi nie podeszła, bo sporo wydatków w tym roku itd. Ale po obejrzeniu koncertowego "Death Or Glory" i poczytaniu wielu entuzjastycznych relacji z dotychczasowych koncertów już wiem, że w przyszłym tygodniu kupuję bilety 
Night Mistress Fan Club Łódź
- tani_dezodorant
- -#Charlotte

A jakby się mieli zakwaterować to w jakim hotelu we Wrocławiu obstawiacie? Bo trochę mam zostać we Wrocławiu i bym chciała troche pokoczować. Bóg wie... Może uda mi się ich złapać
.
Przylecą do Wrocławia biznesowym jetem. W ich wieku i przy ich pozycji nikt nie będzie tłukł się 4 czy 5 godzin samochodem w jedną stronę. Podejrzewam, że Praga jako punkt wypadowy jest logicznym wyborem na okres Sopron-Wrocław-Praga-Zilina. Proponuję mimo wszystko obstawić lotnisko przed koncertem. Ruch tam jest mały, więc każdy samolot klasy Embraera 135 będzie baaardzo podejrzanywojczi pisze:Przyjadą kilka godzin przed koncertem, a po od razu uciekną do Pragi pewnie, więc jak robisz Pragę to tam bądź czujnytani_dezodorant pisze:Jak myślicie, czy jest jakaś okazja by złapać IM we Wrocławiu? Jakby nocowali to w jakim hotelu? I o której by mogli tak przylecieć?
M.
Ma ktoś namiary na jakiś nie mega drogi hotel we Wrocku? Planujemy z żoną przyjechać już w sobotę żeby troche pozwiedzać i po koncercie mieć dobrą startową do domu 
Male pytanko, moze glupie ale dla mnie wazne... czy na taki koncert mozna wniesc aparat fotograficzny czy zostaja partyzanckie zdjecia komorka?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zapewne będzie można cyfrówkę, ale nie aparat z wymiennym obiektywem.Jozin pisze:Male pytanko, moze glupie ale dla mnie wazne... czy na taki koncert mozna wniesc aparat fotograficzny czy zostaja partyzanckie zdjecia komorka?
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Zależy jaki aparat
standartowa cyfrówka nie powinna mieć problemu wejściem 
Jeżeli o szczegóły chodzi... Wie ktoś jak wygląda sprawa z e papierosami ?? Niektóre fajki wyglądają jak małe cegłówki
stąd moje pytanie odnośnie ochrony. Puszczają czy nie ?
cos mi sie wydaje, ze najlepiej bedzie gdzies zadzwonic i opytac, w sprawie epapierosa jak i w sprawie aparatu, planuje zabrac cyfrowke bez wymiennego obiektywu tylko ze to dosc duza cyfrowka i z dlugim obiektywemKain pisze:Jeżeli o szczegóły chodzi... Wie ktoś jak wygląda sprawa z e papierosami ?? Niektóre fajki wyglądają jak małe cegłówkistąd moje pytanie odnośnie ochrony. Puszczają czy nie ?
Najwyżej zostaje opcja ze zwykłymi fajkami albo przyczajka jak w Łodzi z pieszczochą. Moją przyszłą małżonkę ochrona wyprosiła bo miała bransoletkę z ćwiekami. "Zagrażający" życiu przedmiot trzeba było przemycać z bucie 
Przy ich pozycji to "tłuczenie się" samochodem może być równie komfortowe co lot biznesowym jetembeaviso pisze:
W ich wieku i przy ich pozycji nikt nie będzie tłukł się 4 czy 5 godzin samochodem w jedną stronę.
M.
No i prawidłowo.Kain pisze:Moją przyszłą małżonkę ochrona wyprosiła bo miała bransoletkę z ćwiekami.
Ja mam za to pytanie, czy będzie można gdzieś złapać kilka godzin wcześniej informacje o której będą lądowali na lotnisku. Odrzutowcem to chwila i są, więc gdyby dało radę gdzieś urwać dokładniejsze informacje to byłoby cudownie.
Nie wiem czy to nie mega drogi ale my będziemy nocować w hotelu IBIS budget Wrocław Stadion na Lotniczej 151 tuż obok stadionu na,którym będą grali Ironi.Do Starego Miasta będziecie mieli 6 km.Kain pisze:Ma ktoś namiary na jakiś nie mega drogi hotel we Wrocku? Planujemy z żoną przyjechać już w sobotę żeby troche pozwiedzać i po koncercie mieć dobrą startową do domu
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
myslisz, ze wyjda normalnym wyjsciem ze wszystkimi innym odprawianymi akurat pasazerami? i pozniej co... na parking przed terminalem do taksowki?Peppers pisze:Ja mam za to pytanie, czy będzie można gdzieś złapać kilka godzin wcześniej informacje o której będą lądowali na lotnisku. Odrzutowcem to chwila i są, więc gdyby dało radę gdzieś urwać dokładniejsze informacje to byłoby cudownie.
w sumie nie znam sie, nigdy na zadna gwiazde na lotnisku nie czekalem ale na taki scenariusz jak powyzej bym raczej nie liczyl
Też prawda, nie przemyślałem tego że oni odrazu wsiądą jeszcze na płycie w prywatny samochód i tyle się ich widziałoJozin pisze:myslisz, ze wyjda normalnym wyjsciem ze wszystkimi innym odprawianymi akurat pasazerami? i pozniej co... na parking przed terminalem do taksowki?Peppers pisze:Ja mam za to pytanie, czy będzie można gdzieś złapać kilka godzin wcześniej informacje o której będą lądowali na lotnisku. Odrzutowcem to chwila i są, więc gdyby dało radę gdzieś urwać dokładniejsze informacje to byłoby cudownie.
w sumie nie znam sie, nigdy na zadna gwiazde na lotnisku nie czekalem ale na taki scenariusz jak powyzej bym raczej nie liczyl
I tak pewnie bedzie, Ironi to nie Justin Bieber czy One Direction ktorym zalezy na widoku osikanych ze szczescia malolatPeppers pisze:Też prawda, nie przemyślałem tego że oni odrazu wsiądą jeszcze na płycie w prywatny samochód i tyle się ich widziałoJozin pisze:myslisz, ze wyjda normalnym wyjsciem ze wszystkimi innym odprawianymi akurat pasazerami? i pozniej co... na parking przed terminalem do taksowki?Peppers pisze:Ja mam za to pytanie, czy będzie można gdzieś złapać kilka godzin wcześniej informacje o której będą lądowali na lotnisku. Odrzutowcem to chwila i są, więc gdyby dało radę gdzieś urwać dokładniejsze informacje to byłoby cudownie.
Ktoś może ma jakiejś przypuszczenia co do setu Anthrax? 
http://www.setlist.fm/setlist/anthrax/2 ... edad7.html
http://www.setlist.fm/setlist/anthrax/2 ... e28d7.html
Myślicie, że 13 utworów dadzą radę? Czy raczej ten pierwszy?
http://www.setlist.fm/setlist/anthrax/2 ... edad7.html
http://www.setlist.fm/setlist/anthrax/2 ... e28d7.html
Myślicie, że 13 utworów dadzą radę? Czy raczej ten pierwszy?
12, bo Impaled to intro z "taśmy"
Zależy ile czasu dostaną. Na pierwszy rzut oka ten pierwszy jest na 45 minut, ten drugi na godzinkę.
Mam nadzieje, ze ten 2 bo chce Meduse uslyszec ale raczej bedzie ten pierwszy bo taki lub podobny byl jak grali w tym roku koncerty przed Ironami chyba w Ameryce Poludniowej
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM