03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Czyli fttb tez pewnie z ee 
Mam nadzieję, że nie ...Budziol pisze:Czyli fttb tez pewnie z ee
W innych krajach też jest te GC EE czy to tylko w Polsce funkcjonuje?
Z tymi plecakami to tak serio?
Tylko w Polsce taki cyrk ze razem z fttb 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Brakuje porządnego klubowego gigu Anthrax.Michał pisze:Oj Medusy będzie brakowało
Ja sie ciesze z tego co jest bo pierwszy raz ich zobacze 
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Bardzo cieszę się z obu koncertów.
Ja Anthrax traktuję raczej jako ciekawostkę, bo pomimo swojego zamiłowania do metalu lat '80, tej kapeli nigdy tak na poważnie nie słuchałem. Fajnie, że są, a jak mnie kupią, to będzie jeszcze fajniej. Ostatnia płytka jest na wysokim poziomie i żałuję, że na tej trasie nie grają Blood Eagle Wings.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Mam tak samo.
Anthrax lubię tylko kilka utworów. Jakoś nie chce wejść do głowy, chociaż nowa płyta jest całkiem niezła.
Ja bym chciał usłyszeć głównie "For all kings", ale z tego co widzę po setlistach, to nie ma szans :/
Anthrax lubię tylko kilka utworów. Jakoś nie chce wejść do głowy, chociaż nowa płyta jest całkiem niezła.
Ja bym chciał usłyszeć głównie "For all kings", ale z tego co widzę po setlistach, to nie ma szans :/
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Ciemno się zrobi gdzieś o 21.30 czyli jak będą grali Red and the Black.
2-ego jakiś zlot ma być we Wrocławiu? Ktoś coś się orientuje?
2-ego jakiś zlot ma być we Wrocławiu? Ktoś coś się orientuje?
Akurat dostałem zapalenia ucha :/ Mam nadzieję, ze przejdzie mi do koncertu, bo będę musiał słuchać jednym uchem.
Supporty programowo oleje, może wlece w połowie Anthraxu, zobaczę.
Supporty programowo oleje, może wlece w połowie Anthraxu, zobaczę.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Mialem tak na VaderzeEmilio pisze:Akurat dostałem zapalenia ucha :/ Mam nadzieję, ze przejdzie mi do koncertu, bo będę musiał słuchać jednym uchem.
Da sie wytrzymac
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Jak walną 126 dB to i zapalenie ucha przejdzie
Ja w 2008 na Metę jechałem chory - dzień po koncercie byłem zdrów jak ryba - SERIO!
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Oby tylko Anglicy nie awansowali do 1/4 finału bo 3-ego grają o 21 mecz (prawdopodobnie z Francją) . Znając Ironów bardziej będzie ich mecz interesował niż koncert i nawet im się tego specjalnie nie dziwię.
Sądzę, że chodzi o jakieś większe plecaki, nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek robił problemy o zwykły plecak czy torebkęMaidenFan pisze:Z tymi plecakami to tak serio?
Najwyzej skontrolują, co tam masz i tyle...
Dokładnie, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, że wszystkich z jakimikolwiek plecakami, torebkami, torbami nie wpuszczają
Swoją drogą dość enigmatycznie są sformułowane pewne rzeczy w tych regulaminach koncertowych i później niektórzy ludzie co koncert się niepokoją tego typu rzeczami - mogliby to jaśniej określić, żeby niektórych niepotrzebnie nie stresować 
Przykładowo w 2000 r. jak Anglia grała bodajże z Rumunią też na Euro, a Maiden grało w spodku to Bruce poinformował o aktualnym wyniku i grali dalej.Nomad.1985 pisze:Oby tylko Anglicy nie awansowali do 1/4 finału bo 3-ego grają o 21 mecz (prawdopodobnie z Francją) . Znając Ironów bardziej będzie ich mecz interesował niż koncert i nawet im się tego specjalnie nie dziwię.
W ogóle bzdura kompletna co piszesz.
Why so serious?
Pewnie, że bzdura!