King Crimson na czterech koncertach w PL
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: King Crimson na czterech koncertach w PL
Czyi z planu widowni ich nie było nigdy?
-
Deleted User 2259
Ponoć pojawią się takie bilety w późniejszym terminie, a mapka powinna być, jak coś mieszkam blisko i mam tam ziomków to mogę spytać.
Jasne, jeżeli będziesz miał wolną chwilę to będę wdzięczny jeżeli popytasz 
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Prawdopodobnie całą zarezerwowaną pulę (sprzedane plus do sprzedania) dostaną w styczniu.
Dokupowałem 1 bilet i również czekam ponad 2 tygodnie.
Dokupowałem 1 bilet i również czekam ponad 2 tygodnie.
Mam na sprzedaż jeden bilet na pierwszy z wrocławskich koncertów.
Witam, mam 2 bilety na koncert w Zabrzu w sobotę. Wypadł mi w ten dzień inny gig w tym mieście, więc jeśli ktoś ma 2 sztuki na niedzielę i chciałby się zamienić, to niech wali na priv. Może ktoś ma jakieś miejsca do dupy, a ja mam lepsze, mogę ponegocjować, bo zależy mi, żeby w sobotę być gdzieś indziej, ale chcę też zobaczyć KC w ogóle.
Co może być lepsze niż King Crimson?
W tym konkretnym przypadku nic. Ale jeśli miałbym możliwość iść w sobotę na Destroyer666 z Embrional i Ragehammer, a dzień później na King Crimson, to poproszę.
Czyli opcja odkupienia biletów bez wymiany nie wchodzi w grę?Addie pisze:Witam, mam 2 bilety na koncert w Zabrzu w sobotę. Wypadł mi w ten dzień inny gig w tym mieście, więc jeśli ktoś ma 2 sztuki na niedzielę i chciałby się zamienić, to niech wali na priv. Może ktoś ma jakieś miejsca do dupy, a ja mam lepsze, mogę ponegocjować, bo zależy mi, żeby w sobotę być gdzieś indziej, ale chcę też zobaczyć KC w ogóle.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Nie wchodzi, jednak KC ważniejsze.
kupię 4x bilety na koncert w Zabrzu (nieważne który) - tylko w wersji kartonowej + dowód zakupu. PW
King Crimson pisze:...The set will be released to coincide with King Crimson’s most extensive European tour since 1974, with performances slated to include, for the first time ever, material from all seven of King Crimson’s 1969 – 1974 iconic studio albums...
King Crimson pisze:...The set will be released to coincide with King Crimson’s most extensive European tour since 1974, with performances slated to include, for the first time ever, material from all seven of King Crimson’s 1969 – 1974 iconic studio albums...
-
Szkieletor
- -#Invader

Z przyczyn niezależnych ode mnie, nie będę w stanie dotrzeć na koncert King Crimson 20.09.2016 - Wrocław, Narodowe Forum Muzyki. W związku z tym mam do opchnięcia bilet. Ktoś zainteresowany?
I'd rather die on my feet than keep living on my knees...
-
The Burczax
- -#Moonchild

Niestety nie mogę się pojawić na koncercie środowym (21.09) we Wrocławiu i w związku z tym mam do sprzedania bilet. Odbiór osobisty- Kraków. Zainteresowanych zapraszam na priv.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Byłem wczoraj w Zabrzu i ..... jak dla mnie jeden z koncertów mojego życia; już troszkę żyję i któryś tam -czny koncert widziałem; tego nie da się opisać, to trzeba przeżyć...
Dziś powtórka
Dziś powtórka
-
Deleted User 4876
Zgadzam się z przedmówcą :-) Nie da się opisać. Trzy perkusje i wszystkie trzy z playbacku
Monumentalny Wykon - rzekłbym, że to nie koncert a jakieś Magiczne Misterium Dźwięków
Król jest jeden i jest karmazynowy 
-
paulek
- -#Lord of the flies

a wczoraj była poprawka
Fajnie że mieszają w secie.... Dwór Karazynowego Króla dopiero na bis a zaraz potem prawie 20 minutowa wersja schizoida....
Fajnie że mieszają w secie.... Dwór Karazynowego Króla dopiero na bis a zaraz potem prawie 20 minutowa wersja schizoida....
-
The Burczax
- -#Moonchild

jedzie ktoś może autem z Krakowa na środowy koncert?
Wczoraj, Dwór Karmazynowego Króla zagrali w pierwszym secie, a na bis właśnie rozbudowaną wersję Schizoida z fenomenalną solówką Harrisona.paulek pisze:a wczoraj była poprawka![]()
Ciekawa była sytuacja na samym początku. Patrzę a Fripp pokazuje na coś ręką. Po chwili wyszedł gość z obsługi technicznej i zacząć świecić latarką po publice po lewej stronie. Czyżby Fripp przyłapał kogoś na robieniu zdjęć albo nagrywaniu ?