03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Marcin_Maiden
- -#Wrathchild

Re: 03/07/2016 - Iron Maiden - Wrocław
nie mogłem spać od 5
a wczoraj jeszcze nie czułem atmosfery która powoli rosła
dzisiaj Wrocław jest nasz !!! 
Bilet na GC do Pragi za 100 , do odbioru dzisiaj przed stadionem lub na GC . Kolega z forum nie odezwał się , chociaż zarezerwował sobie prawo kupna.
Piszę tak późno bo dopiero wróciłem z Bieszczad ,tam nie miałem netu . 607358132 .We Wrocku jestem od 15tej
Piszę tak późno bo dopiero wróciłem z Bieszczad ,tam nie miałem netu . 607358132 .We Wrocku jestem od 15tej
zna ktoś set??
Opra pisze:zna ktoś set??
- ThePaCZino
- -#Invader

Na bank ma byc Alexander the Great reszty nie jestem pewien musisz googlować 
01. If Eternity Should Fail
02. Speed of Light
03. Children of the Damned
04. Tears of a Clown
05. The Red and the Black
06. The Trooper
07. Powerslave
08. Death or Glory
09. The Book of Souls
10. Hallowed Be Thy Name
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
13. The Number of the Beast
14. Blood Brothers
15. Wasted Years
02. Speed of Light
03. Children of the Damned
04. Tears of a Clown
05. The Red and the Black
06. The Trooper
07. Powerslave
08. Death or Glory
09. The Book of Souls
10. Hallowed Be Thy Name
11. Fear of the Dark
12. Iron Maiden
13. The Number of the Beast
14. Blood Brothers
15. Wasted Years
Siakaś mała ta scena się wydaje...
A GC na pół płyty, no może ciut mniej niż pół...
https://drive.google.com/file/d/0BwQ48c ... p=drivesdk
Nie wiem czy coś widać
A GC na pół płyty, no może ciut mniej niż pół...
https://drive.google.com/file/d/0BwQ48c ... p=drivesdk
Nie wiem czy coś widać
- wicked man
- -#Prodigal son

Siedziałem z synem jakieś cztery rzędy na tym wejściem, ale to nie jaSzajba pisze:
Kto?
Take me to the fantastic place...
Mi się bardzo podobało, atmosfera była, i to dużo bardziej wyczuwalna niż w Poznaniu. Publiczność generalnie też dopisała, szkoda tylko, że dzieciarnia od Anthrax robiła mosh na Maiden (w Poznaniu było z resztą podobnie). To tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że nie takie zespoły nie powinny supportować Ironów, gdyż zbyt odbiegają od siebie stylistycznie.
Pod sceną dźwięk dobry, nie wiem jak dalej. No i... nawet TRATB mnie do siebie trochę przekonał, na żywo wypada dużo lepiej.
Nic tylko czekać na halówkę
Pod sceną dźwięk dobry, nie wiem jak dalej. No i... nawet TRATB mnie do siebie trochę przekonał, na żywo wypada dużo lepiej.
Nic tylko czekać na halówkę
Niech mi ktos powie co w golden circle robiły zapłakane dzieci ? Pogratulować rodzicom
Było super, koncert genialny, kawałek serca eddiego (teraz wiem czemu Bruce nosi rękawice jak to trzyma, lepi się to ijebalo jak nie wiem tą "krwią") i kawałek pałeczki Nicko jako suweniry są. A o samym koncercie Maiden więcej napiszę jak trochę ochłonę. Ale było zajebiscie 
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Jak to kawałek serca Eddiego?Mikojaski pisze:Było super, koncert genialny, kawałek serca eddiego (teraz wiem czemu Bruce nosi rękawice jak to trzyma, lepi się to ijebalo jak nie wiem tą "krwią") i kawałek pałeczki Nicko jako suweniry są. A o samym koncercie Maiden więcej napiszę jak trochę ochłonę. Ale było zajebiscie
Rozerwaliscie je?
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Moje pierwsze wrażenie po koncercie - Bruce zaśpiewał Powerslave z taką energia jak by miał 20 lat. Zespół zdecydowanie w formie.
Pod barierkami, walka o życie, ale nie dziwne jak napiera tyle luda! GC to 3/4 płyty było
Zlapalismy w kilka osób, i nikt nie chciał puścićwydra77 pisze:Jak to kawałek serca Eddiego?Mikojaski pisze:Było super, koncert genialny, kawałek serca eddiego (teraz wiem czemu Bruce nosi rękawice jak to trzyma, lepi się to ijebalo jak nie wiem tą "krwią") i kawałek pałeczki Nicko jako suweniry są. A o samym koncercie Maiden więcej napiszę jak trochę ochłonę. Ale było zajebiscie
Rozerwaliscie je?
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Pełne nagranie już wkrótce.
Tym razem mam możliwości wrzucić wszystko od razu i to się dzieje
, a nie jak ostatnim razem, że ponad rok czekaliście.
We Wrocławiu byłem na GC, więc teraz audio powinno być w porządku w miarę, w przeciwieństwie do Inei, gdzie popełniłem błąd stadionowy, ustawiając się nieakustycznie na dalekich trybunach.
Oto foto z FOTD:

Cierpliwości
Tym razem mam możliwości wrzucić wszystko od razu i to się dzieje
We Wrocławiu byłem na GC, więc teraz audio powinno być w porządku w miarę, w przeciwieństwie do Inei, gdzie popełniłem błąd stadionowy, ustawiając się nieakustycznie na dalekich trybunach.
Oto foto z FOTD:

Cierpliwości
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Tragiczna publiczność! Tylko tyle powiem. Zepsuli mi, wielu moim kolegom i wielu innym osobom cały odbiór. To co robili na płycie to jakieś nieporozumienie. Ciągłe pogowanie, szarpanie za plecy, skakanie i wywalanie się na innych itd. Kilka razy niektórzy byli na ziemi i mogło dojść do jakiejś tragedii. Próbowałem z kolegami uspokoić towarzystwo ale tylko nerwów się najadałem.
Rozwiązanie z GC, które zajmowało jakoś 3/5 płyty to oszustwo ze strony organizatora. Czegoś takiego nie powinno być, bo to oszukiwanie i tych co kupili GC i tych, którzy kupili zwykłą płytę.
Sam koncert bardzo dobry, Ironi w formie podobnej jak 2 dni temu w Sopron. Tym razem najbardziej mi się podobały Children of the Damned i Red and Black. Ogólnie bardzo dobrze utwory z Book of Souls poza dwoma pierwszymi gdzie musiałem walczyć o utrzymanie na płycie. Świetny plus za 100 lat dla Nicko.
Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu z którymi rozmawiałem!
Rozwiązanie z GC, które zajmowało jakoś 3/5 płyty to oszustwo ze strony organizatora. Czegoś takiego nie powinno być, bo to oszukiwanie i tych co kupili GC i tych, którzy kupili zwykłą płytę.
Sam koncert bardzo dobry, Ironi w formie podobnej jak 2 dni temu w Sopron. Tym razem najbardziej mi się podobały Children of the Damned i Red and Black. Ogólnie bardzo dobrze utwory z Book of Souls poza dwoma pierwszymi gdzie musiałem walczyć o utrzymanie na płycie. Świetny plus za 100 lat dla Nicko.
Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu z którymi rozmawiałem!
Jestem już w domciu - pozamiatane! Forma zespołu - B. dobra! Pozdrowienia dla ludzi z Sanktuarium, z którymi pogawędziłem w Liverpoolu!
-
Nomad.1985
- -#Trooper

No, fajnie z Tobą sobie pogadałem w Liverpoolu. Świetnie też wspominam spotkanie Hellbutchera i jego kolegi z Kolumbii przed zlotem. Świetni ludzie.
Powtórzę koncert bardzo dobry, Ironi w formie jak nigdy i starający się jak bardzo, ale publika to tragedia. Przypadkowa zbieranina, która przyszła się wyżyć i przeszkadzała w odbiorze prawdziwym fanom. Następny w Polsce chyba zrobię trybuny. Blisko sceny raczej nie ma sensu.
Powtórzę koncert bardzo dobry, Ironi w formie jak nigdy i starający się jak bardzo, ale publika to tragedia. Przypadkowa zbieranina, która przyszła się wyżyć i przeszkadzała w odbiorze prawdziwym fanom. Następny w Polsce chyba zrobię trybuny. Blisko sceny raczej nie ma sensu.