Wrocław - Bukareszt
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Wrocław - Bukareszt
Yo. Ja jestem chętny na 100 procent. Stivo i Bartek tez. Otwieram temat.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Re: Wrocław - Bukareszt
Niby sobota....ale Spartan musiałby się zadeklarować, Bukareszt to jest kawał drogi, jakieś 1200 km z południa Polski.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wstępnie się piszę.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Szczerze to w sumie lot jest dużo bardziej opłacalny niż drogą kołową. Czyli ja odpadam.
uu no nieźle
ile taki wyjazd by kosztował?
ile taki wyjazd by kosztował?
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

O a ile? Bo jak patrzyłem pod kątem Megadeth to raczej nie znalazlem nic taniego.Nomad.1985 pisze:Szczerze to w sumie lot jest dużo bardziej opłacalny niż drogą kołową. Czyli ja odpadam.
Ze Spartanem jestem umówiony na telefon w poniedziałek. Sprawa w toku.
-
Nomad.1985
- -#Trooper

Życzę by się Wam udało, ale ja niestety odpadam. Gdybym wiedział, że taka wyprawa się szykuje to bez żalu odpuściłbym Wrocław, na którego wydałem ostatnie pieniądze. Poza tym to trochę za daleko, zwłaszcza, że Bukareszt jest położony na południu Rumunii. Taka droga to byłoby autem chyba ze 20 godzin, jak nie więcej.
Tak z ciekawości sprawdziłem bilety. Golden Circle kosztuje 230 zł na nasze. Czyli trochę taniej niż w Polsce. Bilet biletem, dojazd to tak 4 stówy minimum.
Tak z ciekawości sprawdziłem bilety. Golden Circle kosztuje 230 zł na nasze. Czyli trochę taniej niż w Polsce. Bilet biletem, dojazd to tak 4 stówy minimum.
co to jest to Diamond Circle?
odpowiednik GCEE?
odpowiednik GCEE?
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Sektor najbliżej sceny często spotykany na koncertach gwiazd popu. GC jest za tym sektorem.
Widać to dokładnie na mapce interaktywnej:

Widać to dokładnie na mapce interaktywnej:

-
Nomad.1985
- -#Trooper

Widać w Rumunii mają ichniejszych zdzierców. Żeby cokolwiek widzieć pewnie trzeba brać Diamond Circle. To mnie ostatecznie przekonało by ten koncert odpuścić.
Debile, piszą na planie wszędzie "Circle", a pokazują prostokąty 
Może być tak, a w zasadzie powinno, że Diamond jest z trzech stron otoczony Goldenem.
Potwornie daleko ta Rumunia jak na samochód, a low-costy lotnicze (RYR, WZZ) też się nie układają.
M.
Może być tak, a w zasadzie powinno, że Diamond jest z trzech stron otoczony Goldenem.
Potwornie daleko ta Rumunia jak na samochód, a low-costy lotnicze (RYR, WZZ) też się nie układają.
M.
Aż dziw bierze, że jeszcze nasi rodzimi organizatorzy spod znaku Narodu Zła itp. nie wpadli na pomysł utworzenia takich sektorów na koncertach w kraju nad Wisłą. Toż to idealna okazja na zdarcie z ludzi jeszcze kilkudziesięciu złotych...eddiepoland pisze:Sektor najbliżej sceny często spotykany na koncertach gwiazd popu. GC jest za tym sektorem.
i Jeszcze potem GCEE, Diamond Circle EEerosinho pisze:Aż dziw bierze, że jeszcze nasi rodzimi organizatorzy spod znaku Narodu Zła itp. nie wpadli na pomysł utworzenia takich sektorów na koncertach w kraju nad Wisłą. Toż to idealna okazja na zdarcie z ludzi jeszcze kilkudziesięciu złotych...eddiepoland pisze:Sektor najbliżej sceny często spotykany na koncertach gwiazd popu. GC jest za tym sektorem.
to sobota
Sopron, Praga, Żylina mi nie wypaliły
nie wiem czy Triest i Split się uda bo kosztowny dojazd jest
jak coś z chęcią się piszę na wycieczkę do Rumunii
tylko powiedzcie ile

ps: nie lepiej do Triestu lub Splitu zorganizować wyjazd

Sopron, Praga, Żylina mi nie wypaliły
nie wiem czy Triest i Split się uda bo kosztowny dojazd jest
jak coś z chęcią się piszę na wycieczkę do Rumunii
tylko powiedzcie ile