Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Metallica
Nie wiem co chuj**sze okładka czy singiel ? Odpowiedz jest oczywista , perkusja 
“Hardwired…To Self-Destruct” - nazwa albumu brzmi jakby zazdrościli MegaDejwowi
Singiel ok, nie ma tragedii, da się posłuchać... Ale te okładki to jakiś ponury żart...
Night Mistress Fan Club Łódź
Okładka - żenada
Utwór - nie jest tak źle, jak myślałem, ale wokal nadal kuleje
2CD...Czyli takie długie kompozycje, czy nowy sposób wyłudzania pieniędzy fanów?
Utwór - nie jest tak źle, jak myślałem, ale wokal nadal kuleje
2CD...Czyli takie długie kompozycje, czy nowy sposób wyłudzania pieniędzy fanów?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nic specjalnego.
Perkusja brzmi fatalnie jak dla mnie.
Perkusja brzmi fatalnie jak dla mnie.
Dla mnie słaby utwór, słabe riffy, słaba solówka, słabe brzmienie, słaba okładka, ale jak chcę tego typu muzyki to wolę sobie Annihilator, Testament albo Megadeth puścić.
Porównując do Death Magnetic, to gdyby ten singiel był na tamtej płycie, byłby najsłabszym utworem jak dla mnie.
Porównując do Death Magnetic, to gdyby ten singiel był na tamtej płycie, byłby najsłabszym utworem jak dla mnie.
Oni tak na serio z tą okładką?
To jest jakiś żart!
To jest jakiś żart!
Okładka jest wujowa, co tu dużo mówić. Nikt normalny by tego nie puścił
. Ale koniec konców to jest bez znaczenia, ważna będzie zawartość krążka. Singla póki co nie oceniam, ostatnio jestem bardzo do Metalliki uprzedzony i ocena nie byłaby sprawiedliwa. Zobaczymy jak wydadzą album. Chociaż wg mnie, to nic już godnego uwagi nie spłodzą.
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Wariacja na temat Damage Inc/My Apocalypse, Part 10... Mocno Slayerami jedzie.
SIngiel dupy nie urywa ale ujdzie.
Okładka masakra xD
Okładka masakra xD
Po tym zespole już niczego specjalnie się nie spodziewałem. Rzeczywiście singiel jest bardzo prosty (żeby nie powiedzieć prostacki)i w sumie nie czuć w nim żadnej świerzości - jest bardzo wtórny i mógłby spokojnie znaleźć się na poprzedniej płycie. Ogólnie słaby wokal, perkusja, bez pomysłu i polotu.
Natomiast jeśli chodzi o okładkę to myślę, że panowie zapatrzyli się w Ironów. Okładka bez tła, na pierwszym planie popiersie jakieś postaci (a raczej hybrydy) i ten pomysł z podwójnym CD. Takie mam skojarzenia.
Natomiast jeśli chodzi o okładkę to myślę, że panowie zapatrzyli się w Ironów. Okładka bez tła, na pierwszym planie popiersie jakieś postaci (a raczej hybrydy) i ten pomysł z podwójnym CD. Takie mam skojarzenia.
No... jakby, he, he, he....
Raczej na okładkę "The Miracle" Queen.
A sam singiel ujdzie, przynajmniej jest to metal.
A sam singiel ujdzie, przynajmniej jest to metal.
The Miracle składało się z 4 różnych twarzy, tu mamy jeno Hetfielda...Chyba
Ta okładka to będzie mem, czuję to.
A podobieństwa pomiędzy tą a TBOS nie dostrzegam.
A podobieństwa pomiędzy tą a TBOS nie dostrzegam.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Chodzi nie o bezpośrednie podobieństwo ale o pewną formułę, koncept...
Są twarze wszystkich, przypatrz się.
Dokładnie!
-
Deleted User 1499
Meta oprócz ,,And Justice..." to wszystkie okładki miała z pupy, ale ta jest bezwzględnym liderem.
Może i wszystkich, na taki syf trudno mi patrzeć
Kill 'Em All miało bardzo prostą, ale na tamte czasy i warunki? Była spoko. Chociaż fakt, do okładek to oni szczęścia nie mają. Kiedyś grafiki do 2 czy 3 płyty może robiły wrażenie, ale dziś wywołują tylko uśmiechy. Szczerze, to wolę okładkę do Creeping Death, niż tą z Ride The Lightning.
Kill 'Em All miało bardzo prostą, ale na tamte czasy i warunki? Była spoko. Chociaż fakt, do okładek to oni szczęścia nie mają. Kiedyś grafiki do 2 czy 3 płyty może robiły wrażenie, ale dziś wywołują tylko uśmiechy. Szczerze, to wolę okładkę do Creeping Death, niż tą z Ride The Lightning.
- Saimon1995
- -#Moderator

Jeśli okładki Mastera i Ride są z pupy to ja nie mam więcej pytań.sekcjazwlok pisze:Meta oprócz ,,And Justice..." to wszystkie okładki miała z pupy, ale ta jest bezwzględnym liderem.
Odnośnie utworu - kopara nie opada. Jest średnio, choć mnie się całkiem podoba. Jak pisałem, do rewelacji daleko, ale prosto i konkretnie. Poszli w stronę garażową.
Okładka paskudna. Chyba najgorsza w ich dorobku, pozostała trójka thrashu bije ich na głowę. Tytuł też dziwny.
Nie czekam może z wypiekami na twarzy, ale jestem ciekawy jak sobie poradzą.