No, trochę mnie tym zaskoczył
Blaze Bayley
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Blaze Bayley
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No niewierze
:-D
-
Deleted User 4783
Blaze znów rusza w trasę, więc trzeba czekać na ogłoszenie polskich gigów!
Może by tym razem wrócił do Krakowa, bo ostatnio ominął
Swoją drogą ciekawe, jeśli ma w planach płytową trylogię, to czy zdecyduje się na zagranie wszystkich trzech albumów na żywo? Mogłoby być ciekawie, jeśli kolejne dwie płytki będą na tym samym poziomie, co IE lub lepsze.
Swoją drogą ciekawe, jeśli ma w planach płytową trylogię, to czy zdecyduje się na zagranie wszystkich trzech albumów na żywo? Mogłoby być ciekawie, jeśli kolejne dwie płytki będą na tym samym poziomie, co IE lub lepsze.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 4783
To byłoby niemałe wyzwanie, ale raczej niemożliwe. Weź pod uwagę, że mówimy o około 35-40 utworach. Byłem na koncertach Blaze'a 5 razy i powiem Ci, że ludzie i tak najlepiej bawią się na utworach Maiden, chociaż wg mnie solowe dokonania BB na żywo są genialne.
Niestety zdaję sobie z tego sprawę
Blaze'owi po prostu nie opłaciłoby się nie grać nic z wiadomych płyt. Sam czułbym się nieswojo, gdyby nie zagrał MOTE czy Futureal.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
To już wiemy skąd ten dół na TXF
I właśnie za takie akcje lubię tego kolesia 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
https://www.facebook.com/officialblazeb ... =3&theater
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że to będzie naprawdę fajna płyta. No i może w końcu będzie dobrze brzmiała, zatrudnili gościa, który współpracował z Philem Campbellem czy Tank.
Nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że to będzie naprawdę fajna płyta. No i może w końcu będzie dobrze brzmiała, zatrudnili gościa, który współpracował z Philem Campbellem czy Tank.
https://www.youtube.com/watch?v=iep8-Gu ... e=youtu.be
Teledysk tradycyjnie kiepski, ale numer dobry.
Teledysk tradycyjnie kiepski, ale numer dobry.
To samo miałem powiedzieć, numer maidenowy strasznie.
Blaze w tym kierunku już powędrował na ostatnim krążku, więc mnie to jakoś nie zdziwiło. Cóż, przynajmniej teraz to jakoś brzmi, bo Infinite Entanglement miał strasznie skopaną produkcję.
-
paulek
- -#Lord of the flies

Endure And Survive - dziś do mnie dotarła z całą masą gadżetów, średnio mi potrzebnych no ale niech Blaze'owi będzie
Odpaliłem dziś płytkę jestem w trakcie 1-go odsłuchu 
No i jak po odsłuchu ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
paulek
- -#Lord of the flies

Trudna wyrażać wyważone sądy po kilku przesłuchaniach. Na pewno jest to bardzo róna płyta, jeden utwór troszku odstaje klimatem - tzn akordeon na metalowej płycie trochę się wyróżnia:) To taka ballada.
Generalnie album trzyma poziom, jest dość ostry - taki klasyczny, melodyjny heavy metal - słychać nawiązania do Silikonowego Mesjasza, no i do Maiden. A to chyba dobrze.
10 utworów, 47 z groszami minut muzyki, dobra forma wokalna Blaze'a, chłopaki z Absolvy tez na swoim dobrym poziomie
Jedyny zarzut do płyty to brak akiego soczystego killera na koniec coby wbijał w stołek i pozostawiał niezatarte wrażenie że mamy do czynienia z bardzo dobrą płytą.
No ale to tylko marudzenie starego dziadka
Generalnie album trzyma poziom, jest dość ostry - taki klasyczny, melodyjny heavy metal - słychać nawiązania do Silikonowego Mesjasza, no i do Maiden. A to chyba dobrze.
10 utworów, 47 z groszami minut muzyki, dobra forma wokalna Blaze'a, chłopaki z Absolvy tez na swoim dobrym poziomie
Jedyny zarzut do płyty to brak akiego soczystego killera na koniec coby wbijał w stołek i pozostawiał niezatarte wrażenie że mamy do czynienia z bardzo dobrą płytą.
No ale to tylko marudzenie starego dziadka
Miło słyszeć, że Blaze trzyma poziom. Ja pewnie standardowo kupię płytkę przy okazji koncertu,więc jeszcze trochę będę musiał poczekać na porządny odsłuch.