Dobry dojazd z Polski pociągiem albo i samochodem, świetni headlinerzy
GAMMA RAY
SAXON
OVERKILL
BRITISH LION
RAGE
THE LAST IN LINE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Kurde te trzy chciałem zobaczyć a tu wszystko w jednym miejscukrusejder pisze: SAXON
OVERKILL
BRITISH LION

Na normalnych Mastersach, nie licząc naprawdę małych zespołów, godzina to standard. W zeszłym roku na zimowych Mastersach od 16:00 4 zespoły miały około 60-75 minut, a Headliner 90 minut. Czyli typuje, że Rage, Overkill, Saxon i Stefan ze standardowymi festiwalowymi setami + Gamma Ray z lekko obciętym standardowym setem.Mr.Hankey pisze:REWELACJA! Szkoda, że u nas się tak nie da... Pytanie tylko, jak bardzo skrócone zostaną sety poszczegółnych zespołów...

Pz a kiedy byś wiedział? Bo ja mam miejsce w furze u znajomego, ale tylko jedno, a chciałem jechać z koleżanką i szukam dwóch miejsc. Z biletem nie pomogę, bo kupował mi je znajomy, który mieszka na czeskiej granicy.pz pisze:Czy jak się kupuje bilety na tym ticketportal.cz, to mogę je potem odebrać w dowolnym punkcie sprzedaży? Oni je drukują podczas odbioru? Krusejder, Ty pisałeś, że odbierasz w Zgierzu. Wpadłeś tam po prostu i dostałeś swój bilet? A może można odebrać w hali przed koncertem?
Dzosef, jeżeli się ogarnę i kupię bilety, to pewnie będę jechał samochodem (wyjazd o świcie, powrót w nocy).
Odbiór rezerwacji nie jest prosty. Pan w Zgierzu jest bardzo życzliwy i chce mu się to załatwiać. Logowanie, generowanie kodów itp. Bardzo nieintuicyjny portal mają ci Czesi. Dałem mu 10 zł na tę grzeczność. Myślę, że jakby się umówić, to mógłby za drobną kwotą (20 zł?) wysłać bilet do Wawy. Bliżej Wawy punktów nie masz.pz pisze:Czy jak się kupuje bilety na tym ticketportal.cz, to mogę je potem odebrać w dowolnym punkcie sprzedaży? Oni je drukują podczas odbioru? Krusejder, Ty pisałeś, że odbierasz w Zgierzu. Wpadłeś tam po prostu i dostałeś swój bilet? A może można odebrać w hali przed koncertem?
Dzosef, jeżeli się ogarnę i kupię bilety, to pewnie będę jechał samochodem (wyjazd o świcie, powrót w nocy).