The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Book of Souls World Tour 2016/17 - daty
A to nagrywanie DVD pewne w ogole?
Mnie więcej tak samo jak koncert w Tauron Arenie w 2017Budziol pisze:A to nagrywanie DVD pewne w ogole?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

http://ironmaiden.com/news/article/due- ... -frankfurt
Dodane drugie koncerty we Frankfurcie i Londynie odpowiednio 29 kwietnia i 28 maja... Oberhausen jak na razie sprzedaje się za wolno, aby uzasadnić ogłoszenie drugiego show...
Dodane drugie koncerty we Frankfurcie i Londynie odpowiednio 29 kwietnia i 28 maja... Oberhausen jak na razie sprzedaje się za wolno, aby uzasadnić ogłoszenie drugiego show...
Powoli, powoli a le zobaczycie, ze dodadzą...
Chyba duże zainteresowanie Londynem bo mnie mieliło przez 15 na stronie zanim pozwoliło kupić bilet. Ale mam! Kto jeszcze robi Londyn?
Ale co dodadzą? Innych miast w Europie nie będzie, w jednym mogą dodać dodatkową datę i tyle. Dojdzie Ameryka Północna i koniec.RALF pisze:Powoli, powoli a le zobaczycie, ze dodadzą...
O Oberhausen mi chodziło!
- dostoevsky
- -#Assassin

Bilet kupiony - 17 maja melduje sie w Aberdeen. 
Poczatkowo rozwazalem Glasgow, ale plyta zostala wyprzedana. W Aberdeen wszystkie bilety sa na plyte.
Poczatkowo rozwazalem Glasgow, ale plyta zostala wyprzedana. W Aberdeen wszystkie bilety sa na plyte.
Robię Londyn 2x.
Wszędzie będziemy! \m/
Druga data w Oberhausen dodana.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Czyli zgodnie z początkowym planem, chociaż na pierwszy koncert zostało nadal ok. 2 tys. niesprzedanych biletów... Drugi pewnie uda się sprzedać w 3/4.RALF pisze:Druga data w Oberhausen dodana.
TYle miesięcy jeszcze - jakby co to support dołożą. Pewnie Amerykę Północną ogłoszą w przyszłym roku. Chodza plotki o koncercie IM na Rock In Rio 2017 ...
-
Deleted User 1499
Fajnie , jest szansa że i mi się uda zaliczyć chociaż jeden koncert w 2017.WICKER MAN pisze:Czyli zgodnie z początkowym planem, chociaż na pierwszy koncert zostało nadal ok. 2 tys. niesprzedanych biletów... Drugi pewnie uda się sprzedać w 3/4.RALF pisze:Druga data w Oberhausen dodana.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Mam podobnie. Słaby okres na duże wydatki. Może uda się odkupić jakiś bilet bliżej koncertu.sekcjazwlok pisze:Fajnie , jest szansa że i mi się uda zaliczyć chociaż jeden koncert w 2017.WICKER MAN pisze:Czyli zgodnie z początkowym planem, chociaż na pierwszy koncert zostało nadal ok. 2 tys. niesprzedanych biletów... Drugi pewnie uda się sprzedać w 3/4.RALF pisze:Druga data w Oberhausen dodana.
Czy ktos wiem o co chodzi z koncertem w Antwerp? Niby biletow juz nie ma na stronie, ale jest jakies "waiting list" gdzie mozna wybrac seat lub standing, i trzeba zaplacic 2,65 EUR, o co w tym chodzi?
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Może jakaś lista rezerwowych
http://www.terazrock.pl/artysci/726/Iron-Maiden.html
Wesprzyjcie IM - zarejestruj się i zostań fanem!
Wesprzyjcie IM - zarejestruj się i zostań fanem!
ty tak na serio ?
Taka akcja dla TR