Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Dejavu »

gotlan pisze:Jakość nie powala ale niczego lepszego nie widziałam póki co.
Dzięki wielkie.
beaviso pisze:Tak powiedział, było tam jeszcze wspomniane, że 666 zegarków, bo to był Flight #666.
Spojrzał w górę i skomentował, że piorun jeszcze go nie strzelił i Thanks God!

M.
Heh :D Jak mówiłem, fajnie, że przyjechał, support tych dwóch... postaci przed nim może nie był najlepszy (na pewno nie był), ale miło, że przyleciał do nas już drugi raz w tego typu wydarzeniu :)

A propos tamtego wydarzenia, tej konferencji w Warszawie w 2012 roku - ktoś ma nagraną całość? Pamiętam, że kiedyś to było chyba na YT, a teraz znalazłem tylko kawałek tego.
Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: pucha »

Mandrake pisze:
pucha pisze:Generalnie przemówienie Bronka całkiem fajne. I w sumie to bardzo miły z niego koleś tak prywatnie :)
a znasz go prywatnie ? :wink:
No dobra, poniosło mnie ;) ale 5 minut z nim pogadałem chociaż :)
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Chyba wlasnie czesc ludkow ktora przyjechala cyknac fote i wziac autograf obeszla sie smakiem.

Dobry motyw z tymi 666. Powinien zadedykowac polskim rzadzacym :wink:
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

Możliwe, Bruce unikał "ludków" i w ogóle głównych skupisk ludzi. Jak tylko na kogoś wpadał to szybko czmychał w jakieś ustronne miejsce.
Invader pisze:Rozumiem, że udało się zdobyć ?
na szczęście tak :)
Invader pisze:dużo fanów było ? ;)
Nie aż tak dużo, wystarczyłoby że by stanął te 5 minut spokojnie rozdał autografy, dał cyknąć fotkę i nie musiałby się odganiać po korytarzu ;)
Why so serious?
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

To gratsy :) fotka też była rozumiem :P Co dałeś do podpisania ?
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

Gratsy za spotkanie. Ja liczę na Stefka w B90.

Pytanie do doświadczonych: co najlepiej zabrać do ewentualnego autografu?
Awatar użytkownika
matik
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: matik »

Niesamowity gość z niego . Pełny luz a przemawia przed Prezydentem i Premier RP :mryellow: . w Teleexpressie był newsem number one . Ten jego rockowy luz i pełny profesjonalizm jako przedsiębiorcy robi niesamowite wrażenie . Duma , aż się łezka w oku zakręciła :jee:
Who motivates the motivator
Mandrake
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Mandrake »

Ja wziąłem Book of Souls limitowane wydanie bo sama książka jest jasna, twarda i w miarę duża do zamaszystego podpisu ;)

A resztę pytajcie Wickera. Przesiedział z nim dzień wcześniej co najmniej 4 godziny w hotelu i łykał bro ;)
Why so serious?
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Awatar użytkownika
pucha
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: pucha »

hipcio_stg pisze:Gratsy za spotkanie. Ja liczę na Stefka w B90.

Pytanie do doświadczonych: co najlepiej zabrać do ewentualnego autografu?
Ja tam zawsze zabieram książeczki z płyt - najłatwiej je potem schować :) Brave i Somewhere podpisane przez Bruce'a wyglądają kozacko !
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Szkoda, że nie ma żadnych zdjęć Bruce'a z Dudełem (nie ma?), liczyłem na wysyp memów :|
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Taki porządny prezydent będzie się z "szatanistą" fotografował? A może mu Prezesunio zakazał?!
Awatar użytkownika
Jack
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Jack »

Warto było jechać całą Polskę ;) Bruce to jednak spoko gość jak się go sympatycznie na spokojnie podejdzie. Strzelił kleksa uzupełniając mojego winyla TBOS w sumie nie tylko ale to było najważniejsze. Pozdro dla tych co byli na Kongresie :)
Załączniki
received_1165849066802444-710x710.jpeg
Ostatnio zmieniony sob lis 19, 2016 5:15 pm przez Jack, łącznie zmieniany 1 raz.
on_the_run
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: on_the_run »

Ciekawe, czy fani lewicy i Clintonowej nie mają teraz bólu dupy, że Bruce wziął udział w PiS-owskiej konferencji. :D
RALF pisze:Taki porządny prezydent będzie się z "szatanistą" fotografował? A może mu Prezesunio zakazał?!
Ale jakoś "prezes" nie zabronił zaprosić "szatanisty" zaprosić na Kongres. To pokazuje, że PiS jednak nie ma tak histerycznego podejścia do różnych spraw. Zresztą Jacek Kurski jest podobno wielkim fanem Slayera. IM w odróżnieniu od lewicującej Mety nigdy nie wstydzili się patriotyzmu.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

on_the_run pisze:Ciekawe, czy fani lewicy i Clintonowej nie mają teraz bólu dupy, że Bruce wziął udział w PiS-owskiej konferencji. :D
Widzę, że czarno-białe widzenie świata wciąż mocno daje się we znaki. Nie bardzo też rozumiem, w jaki sposób udział w takiej konferencji ma być czym? Wyrazem poparcia :lol: ?
on_the_run
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: on_the_run »

Nie żadnym wyrazem poparcia, ale takim jednak miłym gestem świadczącym o tym, że nie bojkotuje Polski jak jakiś Bono, który uważa nasz rząd za "ultranacjonalistyczny", tylko bez niesmaku bierze udział w zasadzie rządowym kongresie. A mógłby przecież pokazać czerwoną kartkę odmówić udziału.
Żeby nie było, to nie jestem jakimś fanatycznym "pisiorem".
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Doszukiwanie się w tym jakiejkolwiek polityki myślę, że jest przesadą.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

on_the_run pisze:Ciekawe, czy fani lewicy i Clintonowej nie mają teraz bólu dupy, że Bruce wziął udział w PiS-owskiej konferencji. :D
RALF pisze:Taki porządny prezydent będzie się z "szatanistą" fotografował? A może mu Prezesunio zakazał?!
Ale jakoś "prezes" nie zabronił zaprosić "szatanisty" zaprosić na Kongres. To pokazuje, że PiS jednak nie ma tak histerycznego podejścia do różnych spraw. Zresztą Jacek Kurski jest podobno wielkim fanem Slayera. IM w odróżnieniu od lewicującej Mety nigdy nie wstydzili się patriotyzmu.
Problem tkwi w tym, czy np. Meta autentycznie stoi za wartościami lewicy, czy jest to kolejny trik, bo to modne i wygodne, sedno zatem tkwi w AUTENTYCZNOŚCI głoszonych poglądów, nie zaś w samych poglądach... Mam wątpliwości w ich przypadku :D
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

To nie była "PiSowska konferencja", tylko kongres przedsiębiorców.

Bo przedsiębiorcy chcą rozwijać swoje biznesy, niezależnie od tego kto aktualnie jest u steru państwa. No, oczywiście oprócz tych sabotażystów, którzy celowo ostatnimi czasy nie podejmują zyskownych przedsięwzięć, co spowodowało wyhamowanie wzrostu PKB, jak przed paroma dniami ocenił to Naczelnik Państwa, hahaha.

M.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Święte słowa
ODPOWIEDZ