No jasne, po co te spiny?voivod' pisze: ↑pn lut 13, 2017 8:21 pm Bylbym ostrozny z komentarzami, bo muzycy Iron Maiden tez propsuja Lady Gage i jak kiedys zdecyduja sie na wspolny wystep, to sie nagle okaze ze wypada ja lubic i bedzie problem
Poza tym mozna sobie w internetach znalezc wystep Lady Gagi z The Rolling Stones, ktory jest bardziej rockowy niz wszystko co ta cala Skrabla kiedykolwiek wyspiewala![]()
Metallica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Re: Metallica
Jasne. Zenek Martyniuk ma więcej jaj niż cała metallika. Gość ma tożsamość a nie to co te pajace.
Jak Ty mówisz takie rzeczy, to co dopiero ja mam powiedzieć... Cóż, nie do końca się zgodzę z tym, iż nie mają tożsamości - a USD - to nie jest tożsamość?! Ja już to 20 lat temu mówiłem, to mnie atakowano, teraz mam cholerną satysfakcję. Zobaczycie - najlepsze przed nami!!!
Jezuu jaki cyrk. To pokazuje jaką oni mają mentalność. Ja odpadam - cześć!
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja się najmocniej oburzam i nie śpiewam po pijaku ani w żadnym innym stanie tego typu tworów.
spooki pisze: ↑pn lut 13, 2017 10:04 pm Nawet nie wiem jak komentować komentarze o "pluciu na całą metalową kulturę"Wierzyć mi się nie chce, że ktoś aż tak się przejmuje, że czwórka milionerów, którzy osiągnęli już wszystko postanowiła sobie z kaprysu zagrać z milionerką, dla której to była realizacja dziecinnych marzeń. Więcej luzu ludzie, nie do wszystkiego trzeba śmiertelnie poważnie podchodzić. Zawsze pozostają te "prawdziwie metalowe" kapele i nie trzeba sobie uszu kalać komercyjną Metalliką.
Oni tego nei zrobili dla kaprysu, tylko w celu pomnażania tych milionów. Komercyjna maszyna musi trwać.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
on_the_run
- -#Trooper

Cyrk na kółkach.
A Gaga przypadkiem nie wbiła się na scenę podczas któregoś koncertów Priestów?
Proponuję, by wzięli Gagę na bębny. Na pewno nie będzie gorsza od Larsa
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Nie. Były plany, by zaśpiewała z Robem Hell Bent For Leather, ale coś nie wypaliło.on_the_run pisze: Cyrk na kółkach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
A u nas wystąpią z Cleo, Wiśniewskim i tych od "Ona Tańczy Dla Mnie". Ja zagram na perkusji i nikt nie usłyszy różnicy. Do biletów koniecznie dołączą płytę Mety i najnowszą składankę Disco Party a te lamusy na widowni będą się cieszyć, że uczestniczą w Kvltowym Wydarzeniu Medialnym. Do Eurowizji z nimi.
-
on_the_run
- -#Trooper

You made my day!RALF pisze: ↑wt lut 14, 2017 2:26 pm A u nas wystąpią z Cleo, Wiśniewskim i tych od "Ona Tańczy Dla Mnie". Ja zagram na perkusji i nikt nie usłyszy różnicy. Do biletów koniecznie dołączą płytę Mety i najnowszą składankę Disco Party a te lamusy na widowni będą się cieszyć, że uczestniczą w Kvltowym Wydarzeniu Medialnym. Do Eurowizji z nimi.
Przez takich jak Ty histeryczni fani Mety mogliby plakac mamusi w rekaw i skarzyc sie pani wychowawczyni, ze obrazasz ich ulubiony zespol.
Panowie, skąd ten bulwers
?
Cały (kieski moim zdaniem) pomysł i utwór (też kiepski) to jedno, ale to, że tyle emocji to wywołuje u ludzi, to jakiś absurd. Nie wolicie sobie posłuchać czegoś co lubicie i was cieszy? Ja na przykład po jednokrotnym zobaczeniu tego wystepu wiem z całą pewnością, że nie chcę już tego oglądać. Nie podoba mi się.
Cały (kieski moim zdaniem) pomysł i utwór (też kiepski) to jedno, ale to, że tyle emocji to wywołuje u ludzi, to jakiś absurd. Nie wolicie sobie posłuchać czegoś co lubicie i was cieszy? Ja na przykład po jednokrotnym zobaczeniu tego wystepu wiem z całą pewnością, że nie chcę już tego oglądać. Nie podoba mi się.
Wierz mi, oni sami do tego prowokują. Byłem w życiu na kilkudziesięciu koncertach metalowych, w zasadzie wszystkie duże, średnie i większe zespoły widziałem. Publika na wszystkich tych koncertach zdecydowanie różni się od tego, co w 80% zbiera się na pokazówkach Mety. Cyrk. Proponuję Eurowizję i Disco Polo Live. O Mrongowie nie piszę, bo to zdecydowanie za wysoki poziom. Jest mi wstyd, iż tyle lat kupowałem kolejne ich płyty nabijając tym pajacom kasę. Zaznaczam, iż postawa typu "death to false metal" nie jest mi bliska. Słucham sporo zupełnie innej muzy, ale brzydzę się jednym - hipokryzją i cyrkiem medialnym.Metallica jest (w zasadzie od 25 lat) kwintesencją tego stanu rzeczy. Wstyd mi, że dałem się tak łatwo nabrać a jednocześnie mam wielką satysfakcję - iż już dawno temu przewidziałem kierunek, w jakim ten zespół zmierza.
Przydałaby się emotka jedząca popcorn przy takich dyskusjach 
Wiśniewskiego to już Nocny Kochanek zaangażował jako Zdrajcę metaluRALF pisze: ↑wt lut 14, 2017 2:26 pm A u nas wystąpią z Cleo, Wiśniewskim i tych od "Ona Tańczy Dla Mnie". Ja zagram na perkusji i nikt nie usłyszy różnicy. Do biletów koniecznie dołączą płytę Mety i najnowszą składankę Disco Party a te lamusy na widowni będą się cieszyć, że uczestniczą w Kvltowym Wydarzeniu Medialnym. Do Eurowizji z nimi.
Właśnie, czerwonowłosy jest zajęty
A co do Mety, to nie wiem czemu się czepiacie. Numer wyszedł lepiej niż jakby śpiewał go H.
Wiadomo, że Metallica to gwiazda popkultury i maszyna do zarabiania, więc uważam, że nie ma się na co oburzać. Cała ta impreza ma charakter robienia sobie dobrze przez showbiznes i niczego innego nie należy się po tym spodziewać - występy wykonawców reprezentujących różne style muzyczne, "łzawe i wzruszające" przemówienia, płacząca publiczność i tym podobne...
A co do Mety, to nie wiem czemu się czepiacie. Numer wyszedł lepiej niż jakby śpiewał go H.
RALF - spoko, rozumiem, ale po co aż tyle uwagi poświęcać czemuś czego się nie lubi?
Żeby było się z czego pośmiać.
Ja w sumie ostatnio doznałem szoku. Nie jestem fanem Mety i nigdy nie byłem, są mi raczej obojętni. Ale uświadomiłem sobie że ta kapela wydała dopiero... 9 album studyjny ! W porównaniu z fejmem i kultem jakim są obdarzeni w niektórych kręgach to moim zdaniem niezły zgrzyt. Zwłaszcza że są kapele które powstały później od nich i spokojnie nagrali więcej albumów i w dodatku naprawdę dobrych i niejednokrotnie świeżych. Ot taka dygresja 
Wiesz, tylko tamte kapele nie są takie pro-media i nigdy nie miały tak ogromnego promo.