28/04/2018 - Metallica - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
28/04/2018 - Metallica - Kraków
Trasa WorldWired Tour w Polsce!
28 kwietnia 2018, TAURON Arena Kraków
METALLICA OGŁASZA EUROPEJSKĄ CZĘŚĆ TRASY WORLDWIRED PROMUJĄCEJ ALBUM HARDWIRED… TO SELF-DESTRUCT
SUPPORTEM BĘDZIE KVELERTAK
PRZEDSPRZEDAŻ BILETÓW DLA FANCLUBU ROZPOCZNIE SIĘ 21 MARCA O GODZINIE 10:00 I POTRWA 24 GODZINY
BILETY WEJDĄ DO OGÓLNEJ SPRZEDAŻY 24 MARCA
Przedsprzedaż biletów będzie dostępna dla członków Legacy Met Club i rozpocznie się we wtorek, 21 marca o 10:00 rano, a przedsprzedaż biletów dla wszystkich członków Fifth Members rozpocznie się tego samego dnia o godzinie 11:00. Bilety wejdą do ogólnej sprzedaży w piątek, 24 marca o godzinie 10:00. Więcej informacji o biletach na www.metallica.com.
Każdy bilet zakupiony oficjalnymi kanałami sprzedaży łączy się z możliwością odbioru fizycznej lub digitalowej kopii albumu Hardwired…To Self-Destruct. Informacje dotyczące odbioru płyty będą zawarte w e-mailu potwierdzającym zakup biletu. Szczegółowe informacje jak sprezentować album, jeśli już go nabyłeś wcześniej, znajdziesz w potwierdzeniu zakupu biletów. W przypadku wyboru fizycznej kopii albumu należy liczyć się z kosztami dostawy i innymi opłatami.
Metallica w porozumieniu z CID Entertainment oferuje również trzy specjalne opcje, które pozwolą przeżyć wyjątkowe chwile na tej trasie, takie jak: bilety premium, możliwość wcześniejszego wejścia na teren koncertu, zwiedzanie pamiątkowej wystawy “Memory Remains” oraz spotkanie z zespołem. Szczegółówe informacje na temat pakietów dostępne TUTAJ.
UWAGA:
Bilety na ten koncert są spersonalizowane. Oznacza to, że podczas składania zamówienia należy obowiązkowo podać imię i nazwisko każdego uczestnika. Imię i nazwisko każdego z uczestników koncertu zostanie wydrukowane na bilecie. Bilety będą sprawdzane przy wejściu na koncert, aby porównać, czy dane zamieszczone na bilecie odpowiadają danym zawartym w dokumencie tożsamości uczestnika. Zmiana danych uczestnika koncertu będzie niemożliwa.
Na to wydarzenie obowiązuje limit 4 biletów (2 dla Metclub Presale) na klienta co oznacza, że jedna osoba może kupić wyłącznie nie więcej niż 4 bilety (2 dla Metclub Presale) (w jednym zamówieniu lub w większej ilości zamówień). W przypadku zakupu przez jedną osobę ilości przekraczającej ustanowiony limit, Organizator zastrzega sobie prawo do anulowania wszystkich zakupionych biletów na podstawie Regulaminu Uczestnictwa w Imprezie.
Trybuny dolne 440,00 PLN
Trybuny górne 399,00 PLN
Trybuny górne 236,00 PLN
Płyta 440,00 PLN
28 kwietnia 2018, TAURON Arena Kraków
METALLICA OGŁASZA EUROPEJSKĄ CZĘŚĆ TRASY WORLDWIRED PROMUJĄCEJ ALBUM HARDWIRED… TO SELF-DESTRUCT
SUPPORTEM BĘDZIE KVELERTAK
PRZEDSPRZEDAŻ BILETÓW DLA FANCLUBU ROZPOCZNIE SIĘ 21 MARCA O GODZINIE 10:00 I POTRWA 24 GODZINY
BILETY WEJDĄ DO OGÓLNEJ SPRZEDAŻY 24 MARCA
Przedsprzedaż biletów będzie dostępna dla członków Legacy Met Club i rozpocznie się we wtorek, 21 marca o 10:00 rano, a przedsprzedaż biletów dla wszystkich członków Fifth Members rozpocznie się tego samego dnia o godzinie 11:00. Bilety wejdą do ogólnej sprzedaży w piątek, 24 marca o godzinie 10:00. Więcej informacji o biletach na www.metallica.com.
Każdy bilet zakupiony oficjalnymi kanałami sprzedaży łączy się z możliwością odbioru fizycznej lub digitalowej kopii albumu Hardwired…To Self-Destruct. Informacje dotyczące odbioru płyty będą zawarte w e-mailu potwierdzającym zakup biletu. Szczegółowe informacje jak sprezentować album, jeśli już go nabyłeś wcześniej, znajdziesz w potwierdzeniu zakupu biletów. W przypadku wyboru fizycznej kopii albumu należy liczyć się z kosztami dostawy i innymi opłatami.
Metallica w porozumieniu z CID Entertainment oferuje również trzy specjalne opcje, które pozwolą przeżyć wyjątkowe chwile na tej trasie, takie jak: bilety premium, możliwość wcześniejszego wejścia na teren koncertu, zwiedzanie pamiątkowej wystawy “Memory Remains” oraz spotkanie z zespołem. Szczegółówe informacje na temat pakietów dostępne TUTAJ.
UWAGA:
Bilety na ten koncert są spersonalizowane. Oznacza to, że podczas składania zamówienia należy obowiązkowo podać imię i nazwisko każdego uczestnika. Imię i nazwisko każdego z uczestników koncertu zostanie wydrukowane na bilecie. Bilety będą sprawdzane przy wejściu na koncert, aby porównać, czy dane zamieszczone na bilecie odpowiadają danym zawartym w dokumencie tożsamości uczestnika. Zmiana danych uczestnika koncertu będzie niemożliwa.
Na to wydarzenie obowiązuje limit 4 biletów (2 dla Metclub Presale) na klienta co oznacza, że jedna osoba może kupić wyłącznie nie więcej niż 4 bilety (2 dla Metclub Presale) (w jednym zamówieniu lub w większej ilości zamówień). W przypadku zakupu przez jedną osobę ilości przekraczającej ustanowiony limit, Organizator zastrzega sobie prawo do anulowania wszystkich zakupionych biletów na podstawie Regulaminu Uczestnictwa w Imprezie.
Trybuny dolne 440,00 PLN
Trybuny górne 399,00 PLN
Trybuny górne 236,00 PLN
Płyta 440,00 PLN
Ostatnio zmieniony czw mar 16, 2017 10:28 am przez SOBER1Z, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: 28/04/2018 - Metallica - Kraków
Obstawiam jakieś 55 stron tego tematu!
I ceny na płytę za 600 pln;p
Nawet nie, aż w szoku jestem.
Trybuny dolne 440,00 PLN
Trybuny górne 399,00 PLN
Płyta 440,00 PLN
Pytanie tylko ile tych biletów zostanie po wejściu do ogólnej sprzedaży...
Trybuny dolne 440,00 PLN
Trybuny górne 399,00 PLN
Płyta 440,00 PLN
Pytanie tylko ile tych biletów zostanie po wejściu do ogólnej sprzedaży...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

uff, przynajmniej skończy się w końcu biadolenie w każdym zakamarku internetu "a kiedy Metallica, a gdzie Metallica, czemu jeszcze nie ogłosili Metallicy"
Dla mnie to jest zespół "zobaczyć raz i starczy" więc podziękuję. Jakby grali we Wrocku to bym się może przeszedł ale tak to...
Swoją drogą bardzo rygorystyczne te zasady kupna biletów - imienne? Bosz.
ps. też obstawiam że liczba stron tego tematu pójdzie w kosmos
Dla mnie to jest zespół "zobaczyć raz i starczy" więc podziękuję. Jakby grali we Wrocku to bym się może przeszedł ale tak to...
Swoją drogą bardzo rygorystyczne te zasady kupna biletów - imienne? Bosz.
ps. też obstawiam że liczba stron tego tematu pójdzie w kosmos
440 XDDDDDDD
Specjalne spotkanie z zespołem za milion forintów xP
Specjalne spotkanie z zespołem za milion forintów xP
No i fajnie
wybiore się jak tylko uda mi sie bilety nabyć bo nie bedzie łatwo.
Posłuchać w końcu coś nowego to jest to choć nie powiem ,tickety na płytę drogie...A GC nie bedzie ??
Posłuchać w końcu coś nowego to jest to choć nie powiem ,tickety na płytę drogie...A GC nie bedzie ??
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Scena będzie w centrum płyty (360) zatem gdzie GC?!
Aha - rozdawania płyt ciąg dalszy...
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Takie bilety powinny być na dużo bardziej zasłużone zespoły czy też wykonawców, legend rocka.
Tym niemniej bardzo dobra inicjatywa, te spersonalizowane bilety).
Szkoda, ze nie było takiej dystrybucji na koncert Gilmoura.
Ceny... . Coraz to lepsze.
Tym niemniej bardzo dobra inicjatywa, te spersonalizowane bilety).
Szkoda, ze nie było takiej dystrybucji na koncert Gilmoura.
Ceny... . Coraz to lepsze.
No nieźle. BIlety pewnie zejdą w max. tydzień, jak dla mnie, patrząc na popularność, to mogliby i 4 pod rząd zagrać i wszystkie by się wyprzedały (no może przy trochę niższych cenach).
Ale to chyba specjalnie taki sposób, że zagrać po jednej, max. dwie halówki za niezłe sumy w każdym kraju, a potem na wakacje wrócić na stadiony. Zdziwię się jeśli tak nie będzie
Ale to chyba specjalnie taki sposób, że zagrać po jednej, max. dwie halówki za niezłe sumy w każdym kraju, a potem na wakacje wrócić na stadiony. Zdziwię się jeśli tak nie będzie
Raczej w 2018 zagrają hale w USA i Kanadzie, w 2019 powrót na stadiony do EU i zakończenie trasy Oceania i Japonia - raczej hale.
Po cichu liczyłem na halówkę u nas i spodziewałem się wyższych cen (wide Aerosmith).
Halówka, sobota, 20 minut z buta z domu do hali... nigdy wcześniej nie widziałem Mety na żywo, lubię Kvelertaka, czego chcieć więcej? Jak Shedao wcześniej już napisał, raz można zobaczyć i spokój na lata. Więc przełknę te 4 stówy i jeśli tylko uda się dopchać do kolejki to biorę bilet na 100%.
Halówka, sobota, 20 minut z buta z domu do hali... nigdy wcześniej nie widziałem Mety na żywo, lubię Kvelertaka, czego chcieć więcej? Jak Shedao wcześniej już napisał, raz można zobaczyć i spokój na lata. Więc przełknę te 4 stówy i jeśli tylko uda się dopchać do kolejki to biorę bilet na 100%.
2. 4. 2018 PRAHA, O2 ARENA
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL
CENY VSTUPENEK: 1300 – 3100 KČ
3100 koron = ok. 480 zl
1300 koron = ok. 200 zl
Można?
Strzelam, że płyta na pragę ok 2000 koron będzie...
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL
CENY VSTUPENEK: 1300 – 3100 KČ
3100 koron = ok. 480 zl
1300 koron = ok. 200 zl
Można?
Strzelam, że płyta na pragę ok 2000 koron będzie...
Z cenami to ich ostro pojebało
Bliżej mnie już nie będą grali, a zobaczyć pewnie warto. Wstępnie piszę się na to.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 4876
to już wiem, gdzie będę za 13 miesięcy 
-
Deleted User 1499
Fajnie , pojechałbym. Ale ku*wa co , mam zaplanować urlop/wolne za 13 miesięcy ? Ceny też z dupy.