Choć nowa płyta jest naprawdę dobra (zwłaszcza jak nie miało się żadnych specjalnych względem niej oczekiwań przed premierą) to ceny jak zwykle powalające... Podziękuję.
Obstawiam, że Tauron się wyprzeda w max. kilka dni. W końcu na Mete przychodzi w Polsce po 50-100 tys. ludzi, więc wystarczy fanów gotowych wydać tyle ile sobie życzy EvilNation ( ) i zaplanować wolne na rok do przodu Nawet chyba się tak nastawili. No chyba, że wepchną gdzieś między Monachium i Lipsk jakąś Ergo Arene albo Atlas gdy Kraków się wyprzeda...
Mam tylko nadzieję, że jak Ironi wrócą to nie będą po pierdylion złotych .
Szkoda tylko, że Praga "droższa" a nie u nas "taniej".
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Myślałem, że Czesi trochę mądrzejsi od nas. Ja gdy kupie bilet to na 99% pojade, ale nie jestem pewien osoby towarzyszącej. Kupowanie biletu rok wcześniej, którego nie można oddać, sprzedać itp. to paranoja. A skąd wiadomo, że w Czechach te bilety są imienne?
zresztą na bilecie się drukują dane, bo brałem pdfa. Najlepsze było w AUstrii..bilet zamówiony o 11:07 a o 14 dostałem maila, ze bilet wysłany ( tam nie było eticketów)