The Rolling Stones - Europa 2017-2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Rolling Stones - Europa 2017
Pytanie do Wickerman: jeden Lucky Dp to jeden bilet czy dwa mijesca obok siebie?
-
Deleted User 4876
Wicker dostałes na maila pdfa na ten Paryż?? Ta strona to jakaś masakra, żeby nie było opcji na angielski. W każdym razie u mnie można pobrać jedynie fakturę "Facturette" ale biletu to już nie. Maila też żadnego... pewnie mają tam zajeb, ale wkurza to.
Dobra, doczytałem z translatorem. Wysyłkę pdfów przewidują na wrzesień ze względów bezpieczeństwa ( LOL - zabezpiecznia antykonikowe i oszustowe na najwyższym poziomie). ALe Wicker jakbyś mógł sprawdzić czy Ci czasem nie zniknął to potwierdzenie z zakładki :moje" bo umnie się stracił. No ale mam maila i fakture w pdfie więc na razie sie nie stresuje, wkurwie się jak mi kasa wróci.
Dobra, doczytałem z translatorem. Wysyłkę pdfów przewidują na wrzesień ze względów bezpieczeństwa ( LOL - zabezpiecznia antykonikowe i oszustowe na najwyższym poziomie). ALe Wicker jakbyś mógł sprawdzić czy Ci czasem nie zniknął to potwierdzenie z zakładki :moje" bo umnie się stracił. No ale mam maila i fakture w pdfie więc na razie sie nie stresuje, wkurwie się jak mi kasa wróci.
Kupilem GC do Austrii. Teraz zorganizować dojazd i jest pięknie!
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Deleted User 4876
Heh, jakby ktoś reflektował Golden Circle na Paryż to mam możliwość zakupu bez spiny. CH..e anulowali mi bilet na PIT i dzisiaj wysłali linka do prywatnej presale, ale oczywiście biletów do PIT nabyć nie mogę. Za to pełen wybór biletów na oba koncerty.. tylko że zablkowali mi środki za ten PIT. Eh. Maciarewicz anulował kontakt na hihoptery to żabojady anulowały bilety :/
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ile to GC wychodzi?thorgal_30 pisze: ↑pn maja 15, 2017 10:49 am Heh, jakby ktoś reflektował Golden Circle na Paryż to mam możliwość zakupu bez spiny. CH..e anulowali mi bilet na PIT i dzisiaj wysłali linka do prywatnej presale, ale oczywiście biletów do PIT nabyć nie mogę. Za to pełen wybór biletów na oba koncerty.. tylko że zablkowali mi środki za ten PIT. Eh. Maciarewicz anulował kontakt na hihoptery to żabojady anulowały bilety :/
-
Deleted User 4876
120 euro z groszami... chyba FOSSE OR 122,50€. Otwarta sprzedaż rusza w środę. Pobiję się z myslami i chyba jednak wezmę to GC.. lepszy rydz niż nic.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mozesz zamowic w ten sposob tylko jeden?thorgal_30 pisze: ↑pn maja 15, 2017 10:58 am 120 euro z groszami... chyba FOSSE OR 122,50€. Otwarta sprzedaż rusza w środę. Pobiję się z myslami i chyba jednak wezmę to GC.. lepszy rydz niż nic.
Jest gdzieś mapa do tagi Paryża?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Kiedy kupujesz?
-
Deleted User 4876
Już po GC :/ Kurde zablokowali ma hajs za PIT, a nie zdążyłem skołować na GC. Walić Francję, Macierewicz ma rację!! 
Czego oczekiwać po ludziach, którzy nie potrafią korzystać z widelców 
Barcelona też szybko dziś zeszła, przynajmniej te, które mnie interesowały. Zostaję przy Hamburgu.
Barcelona też szybko dziś zeszła, przynajmniej te, które mnie interesowały. Zostaję przy Hamburgu.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czyli jakie możesz zamówić? Czy nie ma żadnej sensownej opcji?thorgal_30 pisze: ↑pn maja 15, 2017 12:18 pm Już po GC :/ Kurde zablokowali ma hajs za PIT, a nie zdążyłem skołować na GC. Walić Francję, Macierewicz ma rację!!![]()
Chyba nie dla mnie ci stonesi
Dołożyli trzeci Paryż - 25.10
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dzisiaj (wczoraj) dotarły do mnie bilety na Hamburg 
-
Deleted User 4876
jest jeszcze miejsce na jeden Gig.. 3.10 Kopenahaga.. 9.10 Dusseldorfa. Spekuluje się, że ponoć miejsce w kalendarzu na prywatny koncert.. ale nuż fake i rzuca jeszcze date
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ch... w tych Stonesow. Zły jestem
-
Deleted User 4876
Kurde wczoraj też ticketmaster rzucił dodatkoąpulę GC na oba holenderskie gigi... warto tam próbować. GC też ciągle dostępne w Szwecji