Trzeba użyć jakiegoś specjalnego programu do tego celu. Normalnie przez 'zapisz jako' sie nie da. Ale nie powiem Ci co to za program, bo nigdy go nie używałem.Mlody pisze:mam pytanko jak to mozna to sciagnac na dysk. przeciez to jest robione we flashu?? jak sie zrobi zapisz jako to on tylko ramke kopiuje a calej historyji ni w zab nie chce
Fabularyzowane albumy Iron maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fabularyzowane albumy Iron maiden
ja sciagam to BlackWidow. bardzo dobrze i szybko idzie
Bardzo Dzieki 
No fajne fajne. Bardzo dobry pomysł, ciekawe jak wyjdzie BNW albo właśnie Piece Of Mind. Czekam z niecierpliwością 
-
The New Frontier
- -#Prodigal son

http://forum.sanktuarium.alfanet.pl/vie ... php?t=2682 tam masz odnosnik. proponuje polaczenie tych dwoch tematow.Blood Brother pisze:No fajne fajne. Bardzo dobry pomysł, ciekawe jak wyjdzie BNW albo właśnie Piece Of Mind. Czekam z niecierpliwością
jedyne co mi sie nie podoba w tych filmikach to to ze autor wycial krotki kawalek utworu i go zapetlil. po jakims czasie staje sie to irytujace ja bym wolal caly utwor albo chociaz dluzsze te kawalki
mysle, ze zrobil tak po to zeby to mniej miejsca zajmowalo... a co do samych filmikow to sa niesamowite... taki kilkuminutowy skrot caly albumow z ciekawa fabula... muzyka zawsze dobrze pasuje do przygod eda... mam nadzieje ze szybko beda sie pojawiac kolejne czesci... no i cos mi mowi ze beda sie pojawiac te filmiki tylko do studyjnych albumow . . .Siwy pisze:jedyne co mi sie nie podoba w tych filmikach to to ze autor wycial krotki kawalek utworu i go zapetlil. po jakims czasie staje sie to irytujace ja bym wolal caly utwor albo chociaz dluzsze te kawalki
... AND JUSTICE FOR ALL !!!
No raczej do studyjnych tylko bo jak by to tak do Live After Death zrobic filmik ? czy RiR . Jedno co mnei ciekawi to pytanie Ile czasu gościowi zajmuje robienie jednej części (płyty) ? Ciekawe . 
Jest juz powerslave
A przejście do Somewhere in Time jest wymyślone wprost genialnie :rocx
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Zawalisty powerslave! U mnie na drugim miejscu, Number Of The Beast po prostu miecie!!! 
no tak historyjki przekładają się na albumy. Iron maiden cz.1 wspaniała a killers trochę nudniejsza, tak jak płyta:) ale wspaniałe gratuluje pomysłu i chęci, ten gość powinien dostać za to medal:P teraz będe oglądał 3cz. i czekam na następne
Świetne są te historyjki, zgadzam sie, że przejście do SIT jest naprawdę fajne:)
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Widzieliście już Somewhere In Time? Dla mnie niezłe, niezłe, przebija Powerslave, ale u mnie na nieskazitelnym pierwszym miejscu zostaje Number Of The Beast.
A mnie podoba się Killers, zwłaszcza jak Dennis Stratton wychodzi taki pokiereszowany
Zresztą myślę że każdy filmik jest super! A zmiana Paula na Brucea na Number faktycznie niekiepska
Fajnie mu(Paulowi) pomachali na pożegnanie
Podoba mi się to, że losy Edka są powiązane z historią zespołu.Nie doczekam się Seventh Son...
Adrian Smith's Female Admirer
czy moglby ktos napisac jak sciagnac to z netu?? lub jesli ktos ma juz to sciagniete udostepnic jakos innym zapalnencom??
Uruchamiasz dany filmik. a potem zagladasz na dysk do katalogu Temporary Internet Files i szukasz plikow o duzych rozmiarach - na pewno znajdzieszMlody pisze:czy moglby ktos napisac jak sciagnac to z netu?? lub jesli ktos ma juz to sciagniete udostepnic jakos innym zapalnencom??
Seventh Son Of A Seventh Son już jest zrobiony... idę obrzejrzeć :)
7thSonOfA7thSon
Już po, nie jest złe :> chociaż odnoszę i tak wrażenie, że najlepsze były 3 początkowe, w każym bądź razie dobre przejście będzie na No Prayer For The Dying... no i z Riggsem też dobry motyw :) - Szkoda w sumie, że Siódmego Syna Siódmego Syna diabełek nie znalazł ;) Już myślałem, że to ten beczący bachor ;]
7thSonOfA7thSon
Już po, nie jest złe :> chociaż odnoszę i tak wrażenie, że najlepsze były 3 początkowe, w każym bądź razie dobre przejście będzie na No Prayer For The Dying... no i z Riggsem też dobry motyw :) - Szkoda w sumie, że Siódmego Syna Siódmego Syna diabełek nie znalazł ;) Już myślałem, że to ten beczący bachor ;]
-
El Dorado
sciagnac to mozna uzywając miedzy innymi programu teleport pro... po prostu wpisujesz strone jaka sciagnać a on sciąga! program jest na stronie komputer swiata
no to jest naprawde świetne !!!!
Iron Maiden na zawsze wierny i oddany !!
Up The Iron`s