ACCEPT - Europa 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

ACCEPT - Europa 2018
Accept z nową płytą niestety omija Polskę, ale jest parę dat całkiem blisko. Nie wiem o co tu chodzi, że styczniowe trasy tak totalnie nas omijają. Na supporcie Night Demon, czyli dodatkowy mocny argument za wyjazdem. Ktoś by się pisał?
17.01 Berlin (środa)
20.01 Zlin (Sobota)
21.01 Budapeszt (Niedziela)
17.01 Berlin (środa)
20.01 Zlin (Sobota)
21.01 Budapeszt (Niedziela)
Re: ACCEPT - Europa 2018
ja pojadę tam, gdzie zawsze. Już mam nawet bilet na samolot w 1ną stronę zaklepany
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Budapeszt?
chyba oczywiste u kogoś z flagą, godłem i konturami państwa węgierskiego w awatarze
Nie zostanę Zdrajcą Madziarów
Nie zostanę Zdrajcą Madziarów
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja bym chciał do Budapesztu wrócić, no ale nie w styczniu 
Będę musiał pomyśleć, bo chętnie bym ich znowu zobaczył. Zwłaszcza w pełnym secie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jakby ktoś organizował jakis transport to sie piszę na Zlin lub Budapest.
Jak nie to może Polskimbusem do Budapestu się przejadę
Jak nie to może Polskimbusem do Budapestu się przejadę
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dawaj do Zlinu
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Jeśli pz jedzie to mozliwe że brum brum.
PZ dawaj do Budapesztu 
Do Budapesztu to samolotem. Już do Zlinu jest kawał drogi. Chyba, że machnąć dwa 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dwa to więcej niż jeden, mnie nie trzeba namawiać 
K*rwa, ostatnie 3 dni semestru od 22.01 xD
https://www.setlist.fm/setlist/accept/2 ... 22211.html
Nie mam żadnych pytań do tej setlisty, lepsza być nie musi. W zasadzie sam bym taką wybrał, jeśli chodzi o selekcję utworów z ostatnich płyt. No i Obiekcja Odrzucona
)))
Pięć piw dla Łysego i jego kompanów !!
Nie mam żadnych pytań do tej setlisty, lepsza być nie musi. W zasadzie sam bym taką wybrał, jeśli chodzi o selekcję utworów z ostatnich płyt. No i Obiekcja Odrzucona
Wybiera sie ktos na ten koncert do Zlina?
Jako, że nie mam jakiegokolwiek dojazdu do Zlina, rozważam Budapeszt...
Wybiera się może ktoś PB z Wrocławia?
Jak wygląda zakup biletów na Budapeszt, są etickety?
Wybiera się może ktoś PB z Wrocławia?
Jak wygląda zakup biletów na Budapeszt, są etickety?
Mi brakuje tylko Screaming for a Love-Bite, ale faktycznie setlista cud-miód:)krusejder pisze: ↑ndz wrz 24, 2017 9:31 am https://www.setlist.fm/setlist/accept/2 ... 22211.html
Nie mam żadnych pytań do tej setlisty, lepsza być nie musi. W zasadzie sam bym taką wybrał, jeśli chodzi o selekcję utworów z ostatnich płyt. No i Obiekcja Odrzucona)))
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Ostatnio za Living For Tonite wjechał Breaker. Mnie ciekawi, czy kiedyś w końcu wrócą do mojego ukochanego Heaven Is Hell. Numer świetny na koncerty, gdyby częściej go grali, to byłby równie znany, co Princess Of The Dawn.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller