Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
A może to były bilety na to spotkanie książkowe, o którym ktoś pisał w innym wątku?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Raczej to, to spotkanie bo doszly mnie sluchy o Maiden na Hellfest w 2018
.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:23 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Skad Ty masz takie newsy?
Slayer + Lamby raczej w USA.
Jeśli Megadeth jako support to totalna chujnia, nastawialem się na trasę po festach i parę klubów. Poza tym taka trasa o ktorej mówisz wyklucza premierę płyty w pierwszej połowie 2018...
Z tego co wiem to do Europy Slayer + LoG wpadną 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ło kurwa to byłoby grubo
.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:23 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przeciez Ja w takim ukladzie to bym umarl na atak serca z powodu za dużej liczby orgazmow
To przed kim? Nie ma zbyt wielu na tyle dużych kapel, które Deth mogłoby supportować. Ozzy?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
.
Pod względem komercyjnym Zespoły większe od MegaDave to tylko Metallica,Maiden i Ozzy.
Do tego ostatnio w jakimś wywiadzie rudy mówił,że nudzi mu się już granie tras ze Slayerem i Antraxem i chciałby kiedyś pojechać w trasę z Metallicą.
Do tego ostatnio w jakimś wywiadzie rudy mówił,że nudzi mu się już granie tras ze Slayerem i Antraxem i chciałby kiedyś pojechać w trasę z Metallicą.
Slayera tez bym dodał do tej listy.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Slayer komercyjnie to raczej jest za Megadeth... Ale przed raczej jest jeszcze Rammstein.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ze Slayerem juz była trasa, a teraz stosunki Kerry-Dave sa dosyć napięte.
Ja uważam,że są na dość podobnym poziomie jeśli chodzi o popularność.Choć mogę się mylić ,bo nie śledzę kto ile płyt sprzedaje i czyja nazwa jest napisana większą czcionką na festiwalach.
A co do Slayera i Lamb of God to słyszałem,że Lamb of God robi sobie dłuższą przerwę od koncertów, więc wątpię
A co do Slayera i Lamb of God to słyszałem,że Lamb of God robi sobie dłuższą przerwę od koncertów, więc wątpię
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kusy litosci, jak już mówisz to całość albo nic. Ja teraz będę umieral w domyslach
Tez nie rozumiem gościa... Wie coś, a nie powie do końca tylko rzuca jakieś hasła. Jara go to, że ma pierwszy dostęp do informacji czy co... Nie wiem. Dziecinada.
Co do Slayerka i Lambów to przecież niedawno skończyli trasę po USA, wiec tam juz raczej grać kolejnej nogi nie będą. Teraz zatem dość prawdopodobna Europa. Pytanie czy bedzie PL i pytanie czy na jakimś festiwalu, czy też koncert halowy/klubowy.
Co do Slayerka i Lambów to przecież niedawno skończyli trasę po USA, wiec tam juz raczej grać kolejnej nogi nie będą. Teraz zatem dość prawdopodobna Europa. Pytanie czy bedzie PL i pytanie czy na jakimś festiwalu, czy też koncert halowy/klubowy.
https://www.last.fm/user/kamooo