Serio tak źle?
Nie jara mnie Waters, a skoro ceny pewnie będą kosmiczne, i jeszcze to show polityczny... podziękuję.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Ja go skreśliłem po operze "Ca ira". To był fatalny muzycznie, grafomański manifest lewactwa.

Bóg? Sąd sumienia? Rozum i Godność Człowieka? Ktokolwiek

Jeszcze mial byc mecz legend Real Madryt v FC Barcelona a walczyli podobno o samego Ronaldinho.Shedao Shai pisze: ↑pt wrz 22, 2017 5:22 pm Pamiętacie jakie kiedyś były spekulacje nt. tego co zagra na ponownym otwarciu Stadionu Śląskiego? Metallica, Rolling Stones, U2... ludzie mierzyli wysoko.
Co będzie?
https://www.facebook.com/events/176194029615246/
Nic![]()
![]()
![]()
Dokładnych dat nie znam niestety, Megadeth możliwe albo w przyszłym ale za dwa tygodnie, ale nie ręczę, że będą w Polsce - wiem jednak że będą w EuropieForbidden evil pisze: ↑pt wrz 22, 2017 5:23 pm Kusy,kiedy mniej więcej będzie ogłoszenie Slayera i Megadeth?

Ja tam bym poszedł dla muzyki. Szans na zobaczenie PF nie będzie, a ta trasa to zapewne pożegnanie Rogera ze sceną.

Na Megadeth? W Polsce? Nie chce sobie psuć wrazen z ulubionego zespolu, po doświadczeniach z Wrocka.

Niestety na halowej trasie rowniez dominowaly anty-Trumpowe akcenty co skutkowalo tym, ze w republikanskich stanach np. Teksasie czy Kansas duza czesc ludzi zniesmaczona opuszczala koncert w jego trakcie. Waters bez sensu na sile bawi sie w polityke i probuje zmieniac swiat - jest troche za stary i zbyt zramolaly na takie rzeczy.Schizoid pisze: ↑pt wrz 22, 2017 6:55 pmJa tam bym poszedł dla muzyki. Szans na zobaczenie PF nie będzie, a ta trasa to zapewne pożegnanie Rogera ze sceną.
A grafiki, które wkleiłeś, są z koncertu z Meksyku, o ile się nie mylę. To był chyba taki mały prezent dla tamtejszej widowni. Normalnie na trasie chyba nie pokazuje aż tak dużo Trumpa, chociaż mogę się mylić.