Koncertowe przewidywania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncertowe przewidywania 2018
Judasi może są mniejszą marką niż Megadeth,ale to może ich będzie suportować Dave
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

W Europie Judasi sa chyba mocniejsza nazwa.
W Stanach byłoby na odwrót.
W Stanach byłoby na odwrót.
-
Deleted User 2259
Megadeth gra strasznie oklepane walki, a jako support to już w ogole by było, oni niech lepiej cisna trase solo, stać ich na to.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byłem w tym roku w Tilburgu, 20 numerow, w tym Poison Was The Cure, Dawn Patrol, Mechanix, Skin O' My Teeth.
-
Deleted User 2259
To wszystko już było, co innego jakby zagrali coś z Youthanasii albo Conjuring, Devil;s Island, tego dawno nie grali. Mój pierwszy ich gig był w 2001 i tamte sety rozwalały, teraz klepią od 2010 właściwie ciągle te same, poza nowościami, czasem Reconing Day wrzucą i tyle ich widzieli.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Take No Prisoners zagrali w Madison Square Garden, pierwszy raz od 2011.
Nie ma co liczyć na ciekawe setlisty. Mustaine, przy całej mojej miłości do niego, traktuje koncerty i trasy jak zło konieczne. Interakcja z fanami zero, na scenie nic się nie dzieje poza technicznym przebranym za Vica. Ciężko oczekiwać, żeby chciało mu się przypominać stare kawałki, skoro można klepać standardowy zestaw pt. Peace, Wake, IMDH, Hangar, Holy, Symphony, Sweating, Trust, She-Wolf, Tout Le Monde, Tornado + nowe wałki.
30 urodziny Peace zlał totalnie, najważniejsza płyta w dorobku celebrowana była... reedycją płyty, nową koszulką w sklepie i frotką. Wow. Rocznica Countdown? Faktycznie, zagrał całą na żywo... na kilku koncertach w USA. Za rok mamy urodziny SFSGSW, nawet gdyby chciał to pewnie nie dałby rady zaśpiewać Mary Jane albo Liara, ale już jakiś Hook in Mouth albo Into The Lungs Of Hell (instrumentalny!!!!) mogłyby się pojawić.
Co do Conjuring i Devils Island no to wiadomo, born again, Jezus byłby niezadowolony... ale Dave twierdził kilka razy, że rozważa granie Conjuring instrumentalnie.
Nie ma co liczyć na ciekawe setlisty. Mustaine, przy całej mojej miłości do niego, traktuje koncerty i trasy jak zło konieczne. Interakcja z fanami zero, na scenie nic się nie dzieje poza technicznym przebranym za Vica. Ciężko oczekiwać, żeby chciało mu się przypominać stare kawałki, skoro można klepać standardowy zestaw pt. Peace, Wake, IMDH, Hangar, Holy, Symphony, Sweating, Trust, She-Wolf, Tout Le Monde, Tornado + nowe wałki.
30 urodziny Peace zlał totalnie, najważniejsza płyta w dorobku celebrowana była... reedycją płyty, nową koszulką w sklepie i frotką. Wow. Rocznica Countdown? Faktycznie, zagrał całą na żywo... na kilku koncertach w USA. Za rok mamy urodziny SFSGSW, nawet gdyby chciał to pewnie nie dałby rady zaśpiewać Mary Jane albo Liara, ale już jakiś Hook in Mouth albo Into The Lungs Of Hell (instrumentalny!!!!) mogłyby się pojawić.
Co do Conjuring i Devils Island no to wiadomo, born again, Jezus byłby niezadowolony... ale Dave twierdził kilka razy, że rozważa granie Conjuring instrumentalnie.
Judasi ogłoszeni na Bloodstock
jutro o 10 ogłoszą Watersa w Tauronie
Nie wiem
rozum podpowiada, że może być kilka
Ceny biletów?
-
Deleted User 2259
Jak popłynie z cenami to chyba odpuszcze, 2 razy go juz na zywca widzialem, choc w sumie glupio bedzie jak nie pojde, bo od areny mam 3 minuty z buta 
Co do cen to spodziewam się ponad 500 za najlepsze miejca
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Może sie przejade pod hale polować na bilet za pół darmo, ale mam watpliwosci czy chce mi się wysłuchiwać politycznego pierdolenia jakiegoś nawiedzonego dziadka.
-
Deleted User 4876
Eh... i znowu 1139 pln za front row?? czy tym razem 1600? 
-
Deleted User 2259
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Będę miał na uwadze 
-
Deleted User 2259
A jak myślicie koncert będzie w Maju? czy może Czerwiec? pytam, bo koleżanka będzie miała matury, a bardzo chciałaby się wybrać.
w czerwcu wolna druga połowa więc może być, ale jakby miał obstawić pod siebie to maj
-
Deleted User 4876
W Norwegii robi hale w sierpniu, więc nie ma reguły.
Ceny na Finlandię:
Permanto (istumakatsomo): 89 / 95 / 99 €
Alakatsomo: 89 / 95 / 99 €
Yläkatsomo: 79 / 89 €
i to jest akceptowalne.
Ceny na Finlandię:
Permanto (istumakatsomo): 89 / 95 / 99 €
Alakatsomo: 89 / 95 / 99 €
Yläkatsomo: 79 / 89 €
i to jest akceptowalne.