Koncertowe przewidywania

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Koncertowe przewidywania 2018

Post autor: Kusy »

drugi strzał na ogłoszenie od LN to Game of Thrones Live Show
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Smoki na żywo??? ;-) hehe... szczerze to nie kupuje tych wszystkich około filmowych imprez... w sumie ani razu nie byłem, więc opinia moja taka z dupy, ale po prostu nie czuję tego... film czy serial to w domu :D
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

A może Fast and Furious szoł lol
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

jak ogłoszą to wtedy uwierzycie ;)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Myślę że to nie kwestia niewiary, tylko podśmiechujki z sensu takiego wydarzenia :) też nie kupuję takich wydarzeń muzycznych. Ale z drugiej strony mam kumpla który właśnie takie rzeczy uwielbia, więc...

Niemniej w obecnym sezonie ogórkowym jak LN ogłasza "tydzień zapowiedzi" to jakoś tak odruchowo oczekuję że będą dziwki, wóda i lasery a nie Got Live Show :D Waters mnie nie rusza, Ozzy'ego już widziałem i nie mam ciśnienia, czekam na coś co mnie wyrwie z laczków (chociaż nie wiem co by to miało być :D )
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

ja na GoT to bym nie poszedł nawet za dopłatą ale jak to zrobią to i tak sold out :)
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Mówiłem: Gra o Tron
Live Concert Experience
z udziałem Ramina Djawadiego

15 maja 2018 – Łódź, Atlas Arena

Bilety w cenach od 155 zł w sprzedaży od piątku, 29 września 2017, od godz. 10:00 na www.LiveNation.pl, Ticketmaster.pl oraz w salonach EMPIK.

LOS ANGELES (26 września 2017) – widowisko docenione przez krytyków - Gra o Tron Live Concert Experience z udziałem Ramina Djawadiego prezentuje świat Westeros na największych arenach w Europie. Z uwagi na ogromne zainteresowanie, druga część trasy koncertowej obejmie jesienią 2018 roku Amerykę Północną. Koncert prezentuje dzieło znakomitego kompozytora Ramina Djawadiego, który podczas tego show poprowadzi orkiestrę, solistów i chór, którzy wykonają utwory z siedmiu sezonów serialu HBO wyróżnionego statuetką Emmy. Najnowsza produkcja zawiera m.in. muzykę i fragmenty z ostatniego sezonu serialu, nową niestandardową scenografię i najnowszą technologię video umożliwiającą prezentację fascynujących wizualizacji.

“Możliwość zaprezentowania publiczności niezwykłego koncertu Gra o Tron Live Concert Experience jest spełnieniem moich marzeń, które zrodziło się 3 lata temu” – powiedział Djawadi. „Produkcja spektaklu na dużą skalę sprawia, że świat Westeros jest ożywiony i bardzo wciągający. Jestem podekscytowany, że mam okazję podzielić się doświadczeniami z fanami nie tylko w Ameryce Północnej, ale także przemierzyć ocean i po raz pierwszy wystąpić w Europie”.

Koncert inaugurujący Gra o Tron Live Concert Experience odbył się w Ameryce Północnej w lutym 2017 roku. Przygotowywany był przez Ramina Djawadiego przez ponad 3 lata. Koncert zdobył wiele pochwał zarówno z ust fanów jak i krytyków i został określony jako „must-see” dla wszystkich fanów serialu. The Guardian opisuje show słowami “ Ożywiono olśniewający świat Westeros”, a według Mashable jest to “epicka, muzyczna podróż”.

Tak bogata, jak bogate są historia, intrygi i świat Gry o Tron™, muzyka Ramina towarzyszy fanom serialu. Podkreśla wagę emocjonalną w kluczowych momentach pomiędzy ukochanymi bohaterami, a także spaja ogromne sekwencje bitewne. To właśnie Ramin ożywił pieśni, o których mowa w książkach Georga R. R. Martina. Sekwencja otwierająca każdy odcinek serialu stała się muzycznym fenomenem i z powodzeniem rozpoznają ją również widzowie, którzy nie są fanami Gry o Tron™.

„Niewiarygodny odzew fanów, jaki otrzymaliśmy po pierwszej trasie koncertowej na początku tego roku sprawił, że postanowiliśmy zaktualizować oprawę Gry o Tron Live Concert Experience w związku z przyszłorocznym debiutem w Europie i późniejszym powrotem do Ameryki Północnej.” – powiedział Jeff Peters, wiceprezes działu licencjonowania i handlu detalicznego w HBO. „Baza fanów Gry o Tron™ dociera do wszystkich zakątków globu, więc jesteśmy podekscytowani, że międzynarodowa publiczność będzie mogła zapoznać się z niezwykłym talentem Ramina na żywo”.

Bilety w cenach od 155 zł w sprzedaży od piątku 29 września 2017 od godz. 10:00 na www.LiveNation.pl, Ticketmaster.pl oraz w salonach EMPIK. Pakiety Hospitality-> http://www.perfectvip.pl/?product=gra-o-tron
Specjalna przedsprzedaż dla subskrybentów HBO rozpocznie się dziś o godz. 19:00 i zakończy się w czwartek, 28 września, o godzinie 22:00.
Awatar użytkownika
SOBER1Z
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: SOBER1Z »

Kusy, gadaj co następne jest w kolejce 😜
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Shedao Shai pisze: wt wrz 26, 2017 2:02 pmczekam na coś co mnie wyrwie z laczków (chociaż nie wiem co by to miało być :D )
Ja też czekam na coś takiego, ale wiem, co by to miało być: KISS. :mryellow:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Machine Head ogłosiło trasę na 2018. Jest Europa, Polski brak, tak samo jak Czech. Szkoda, bo w końcu bym ich zobaczył, zawsze mi coś wypadało.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

W sumie dziwne, bo chyba polskie koncerty na ostatniej trasie były strzałem w 10.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
scorpio
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: scorpio »

Widzieliście to Ironi, Judasi i Antrax 23 czerwca Poznań.
http://www.ironmaidenbrasil.com.br/2017 ... 8.html?m=1
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Totalna ściema to jest
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

zwłaszcza że dzień wcześniej miałby być Paryż LOL :D ten kto robił te listę to chyba ma globus Polski jak prezes ;-)
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Juz bylo o tym screenie i to jest lekko przerobiona informacja o ME 2014
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Bartek_
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Bartek_ »

Kusy,kiedy kolejne ogłoszenia? :wink:
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

.
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 7:22 pm przez Kusy, łącznie zmieniany 1 raz.
Kusy
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

no i nie wiem czy o tym pisałem, ale w 2018 wpadnie też Bon jovi
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Kusy pisze: śr wrz 27, 2017 10:36 pm Judas będą się ogłaszać w tym i przyszłym tygodniu, nie zdziwię się też jak LN ma jeszcze coś na piątek
Bardzooo mi się to podoba.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Bartek_
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Bartek_ »

Schizoid pisze: śr wrz 27, 2017 11:00 pm
Kusy pisze: śr wrz 27, 2017 10:36 pm Judas będą się ogłaszać w tym i przyszłym tygodniu, nie zdziwię się też jak LN ma jeszcze coś na piątek
Bardzooo mi się to podoba.
Mi też :twisted:
ODPOWIEDZ