Mnie się wierzyć nie chce, że dla kogokolwiek jakieś internetowe głosowanie jest czymś ważnym i godnym uwagiZiomaletto pisze: No wierzyć mi się nie chce, że banda fanbojów chce usilnie udowodnić, że to Maiden było bardziej wpływowe od Judas Priest. A jeszcze dwie godziny temu to Priest było górą.
Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
- Ziomaletto
- -#Invader

Na tak szanowanej stronie jak Heavyrock i owszem.Dejavu pisze: ↑wt sie 29, 2017 10:44 pmMnie się wierzyć nie chce, że dla kogokolwiek jakieś internetowe głosowanie jest czymś ważnym i godnym uwagiZiomaletto pisze: No wierzyć mi się nie chce, że banda fanbojów chce usilnie udowodnić, że to Maiden było bardziej wpływowe od Judas Priest. A jeszcze dwie godziny temu to Priest było górą.![]()
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Ziomaletto
- -#Invader

W sumie może to i lepiej. Jakby miał wyjść kolejny przeciętniak, to chyba lepiej będzie, jak go dopracują. Może tym razem będzie więcej dobroci a'la 'Metalizer' czy 'Deal With The Devil'...Schizoid pisze: ↑sob wrz 09, 2017 4:21 pm https://m.youtube.com/watch?v=Bx_ylLv8wQM
3:18
Płyta dopiero w 2018![]()
Ale ona tak czy inaczej jest już nagrana. Andy Sneap obecnie siedzi z Saxon, więc jeśli coś jeszcze zmieniają, to tylko w kwestiach brzmienia.
A DWTD to bardzo dobry numer. Metalizer już niestety nie.
Ogólnie, to strasznie się ta premiera obsuwa. Przypomnę, że album miał być już na początku tego roku...
A DWTD to bardzo dobry numer. Metalizer już niestety nie.
Ogólnie, to strasznie się ta premiera obsuwa. Przypomnę, że album miał być już na początku tego roku...
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
JP ogłoszeni na Wacken i Bloodstock. Ogłoszenie całej trasy i płyty to już chyba kwestia tygodni, a może nawet mniej.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dawać dawać, czekam na Pragę.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Co kto lubi
A tak to dla mnie: Judas Priest, Running Wild, Arch Enemy, Dirkschneider, Dimmu Borgir, Doro, Sepultura, Watain - jak najbardziej do zobaczenia
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Running Wild widziałem
Priest wole złapać w hali
Arch Enemy sredniawa
Udko zaraz bedzie w Progresji
Sepa to gra wszedzie i jest solidna, ale imo nic więcej
Nie jest źle bo to Wacken, ale moim zdaniem z roku na rok coraz mniej imponująco
Priest wole złapać w hali
Arch Enemy sredniawa
Udko zaraz bedzie w Progresji
Sepa to gra wszedzie i jest solidna, ale imo nic więcej
Nie jest źle bo to Wacken, ale moim zdaniem z roku na rok coraz mniej imponująco
No mi nie przeszkadza, że widziałem jakiś zespół. Zresztą widziałem już chyba wszystkie
(taki JP ze 6-7 razy), więc nie miałbym co robić w życiu 
Mniej imponująco? Na razie ogłosili kilka zespołów, a będzie tego jeszcze mnóstwo. Nie ma co oceniać wycinka składu.
Mniej imponująco? Na razie ogłosili kilka zespołów, a będzie tego jeszcze mnóstwo. Nie ma co oceniać wycinka składu.
www.MetalSide.pl
"When I first got involved with them, I think we had about twenty-six ideas that we were working on, which we've whittled down to fourteen or fifteen; we haven't decided on a which songs or a running order for the album yet."
Read more at http://www.blabbermouth.net/news/judas- ... BxbWLi1.99
Trochę dziwne, że za chwilę ogłaszają trasę, a nawet nie znają jeszcze tracklisty płyty.
Read more at http://www.blabbermouth.net/news/judas- ... BxbWLi1.99
Trochę dziwne, że za chwilę ogłaszają trasę, a nawet nie znają jeszcze tracklisty płyty.
Radzę zajrzeć na fanpage JP
Oby ten line up dotrwał do Europy.
Mocarny zestaw, ale... wolałbym Saxon oddzielnie 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A mnie tam do nich nie spieszno, to +- 50 minut przed JP by wystarczyło na jakiś czas. Ale najpierw niech w ogóle ogłoszą te koncerty w Europie i potwierdzą supporty.
Na JP i tak pójdę, niezależnie od supportów,więc po prostu czekam na daty w Europie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Ziomaletto
- -#Invader

http://heavyrock.pl/judas-priest-nowy-a ... ku-2018-r/
O jezu, ta nazwa... Nie było bardziej schematycznego tytułu na zbyciu?
O jezu, ta nazwa... Nie było bardziej schematycznego tytułu na zbyciu?
Nazwa to najmniejszy problem
Mam nadzieje, że będzie co najmniej tak dobrze jak na poprzednim albumie.
Mam nadzieje, że będzie co najmniej tak dobrze jak na poprzednim albumie.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM