Rainbow - Praga - 20.4.2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Rainbow - Praga - 20.4.2018
Dużo jak na Blackmore solo
Bilety kupione 
Są dostępne via https://www.facebook.com/ritchieblackmore/?fref=ts - tam szukajcie linku
Są dostępne via https://www.facebook.com/ritchieblackmore/?fref=ts - tam szukajcie linku
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
xD
tu jeszcze parę takich osób jest
Nie pojechałbym do Niemiec, nie wydałbym pod 1000 zł na taką wyprawę, ale tu, z 1 dniem urlopu, jakiś sens to ma 
tu jeszcze parę takich osób jest
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 4876
Z wpisów na ich fejsie wnioskować można, że i Berlin jest realny..wtedy Waldbuhne, ticket za 50 EUR...jeśli poziom cen ma być podobny.. no ale to tylko luźne dywagacje.
Sugerujesz dwa koncerty
A w ogóle to nie "brak rozsądku" tylko zwyczajny nałóg
A w ogóle to nie "brak rozsądku" tylko zwyczajny nałóg
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
pre-sale na livenation.cz jutro ma wystartować, czy to oznacza że na ticketportalu już dziś można bilety zamówić?
Gdyby nie było można, to bym nie dawał informacji. Ma to znaczenie zwłaszcza jeśli chcesz kupować na trybuny. Najlepsze miejsca już sprzedane
Pytam bo byłem nastawiony na jutro
i pierwszy raz z czymś takim się spotykam
Ja też, wymieniłem z 5 sms z kumplem, bo nie wierzyłem ...
Bilet zakupiony 
Wygląda, że zbierze się konkretna ekipa z forum 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Ja kupiłem dzisiaj stani u podia, dolnych trybun było multum, tak że z tymi najlepszymi miejscami wyprzedanymi nie tak do końca.
2x bilety kupione na płytę 
Można odrobinę zarobić. Kumpel ma o 2 bilety pod scenę za dużo, puściłbym je po 220 zł / sztukę. Lepiej, aby poszły razem.
Moje po przewalutowaniu wynosiły 234 zł. Czy są chętni, by zrobić interes ?

Moje po przewalutowaniu wynosiły 234 zł. Czy są chętni, by zrobić interes ?
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wstępnie wzialbym jeden. Ale potwierdze jak dostane wyplate :p
oki, czekamy 
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ja bym wziął oba. Nawet dziś.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
To nie ukrywam, ze jest argument, przekaze zainteresowanemu
Dzisiaj bilety wysłali, jutro powinny być u mnie. Zainteresowanych jest widzę umiarkowanie sporo. Dobrze by było jakby jakieś SmokTickety zorganizowali transport