Wydaje mi się, że oni sami o nim zapomnieli.
Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Saimon1995
- -#Moderator

-
Deleted User 1499
Re: Legacy of the Beast tour 2018 ???
Serio ? Dla mnie ten set był mocno średni. Głównie przez braki takich hiciorów jak Killers, Infinite Dreams czy Still Life. Fear of The Dark i Afraid... ( choć brzmiał genialnie) totalnie niszczył klimat i tematykę tej trasy. Całe szczęście że Seventh Son został zagrany i zaśpiewany perfekcyjnie.
Do prawdopodobnej przyszło rocznej trasy a właściwie jej setlisty, podchodzę z dużym dystansem. Wszyscy wiemy jak leniwe jest IM, a skoro będą to koncerty w lato to i pewnie sporo festiwali, a jak festiwale to jak ma zabraknąć kotletów. Także osobiście nie liczę na cuda, ot klasycznie 2-3 kawałkami ciut zaskoczą plus może jeden premierowy. Oczywiście chciałbym się mylić
We większości koncerty samodzielne.
-
Deleted User 1499
A to sorrry
No to może czymś zaskoczą. Mogli by przemycić parę utworów z lat 90-tych skoro w historyczną nie chcą ruszyć.
No to może czymś zaskoczą. Mogli by przemycić parę utworów z lat 90-tych skoro w historyczną nie chcą ruszyć.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

RTTH musi być!!!
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Ja już tęsknię za Hallowed...Ciekawe jak to z nim będzie.
To się w kwietniu okaże, po rozprawie sadowej.
Odważne stwierdzenie, mam nadzieję, że wyrobione po zapoznaniu się z jego całą dyskografią, a nie na podstawie 2 płyt (IMO dobrych).
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

+2
+3
I odnosnie tego, ze Paul nie umie juz spiewac:
Gdzies mi sie pojawilo nagranie na fb gdzie w Londynie goscinne wystąpil podczas koncertu Iron Maidens i nie bylo źle
I odnosnie tego, ze Paul nie umie juz spiewac:
Gdzies mi sie pojawilo nagranie na fb gdzie w Londynie goscinne wystąpil podczas koncertu Iron Maidens i nie bylo źle
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ja widziałem wiele jego nagrać z ostatnich lat i było to wręcz przykre.
Ja byłem na koncercie, podczas którego nagrał słynny album koncertowy The Beast Arises i nie wytrzymałem do końca
Kiedyś go pewnie kupię na pamiątkę, ale czy odtworzę, to już nie wiem. Jego wokal to nie jest największy problem, on po prostu bełkocze.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 1499
Ja niestety też miałem nie przyjemność natknąć się na jego wykonania Bodajże Phantom Of The Opera. O matko, piał straszliwie nic nie rozumiałem. Na Blaze byłem na koncercie, zdecydowanie lepiej niż Di`Anno, także jego ew. bym widział.
https://www.youtube.com/watch?v=cejrdsJ ... wvMv_KaCFP
piękne wykonanie
Jeśli faktycznie studio jest zarezerwowane na luty 2018, to album na trasę będzie gotowy, pewnie wydadzą singiel i pojadą w trasę podobną do 2010 - singiel + utwory, które już znamy. Pewnie będą się koncentrować na latach 2000+.
Wicker Man, These Colours Don't Run, Coming Home i Death or Glory to dla mnie pewniaki
piękne wykonanie
Jeśli faktycznie studio jest zarezerwowane na luty 2018, to album na trasę będzie gotowy, pewnie wydadzą singiel i pojadą w trasę podobną do 2010 - singiel + utwory, które już znamy. Pewnie będą się koncentrować na latach 2000+.
Wicker Man, These Colours Don't Run, Coming Home i Death or Glory to dla mnie pewniaki
KlasykMaidenFan pisze: ↑ndz lis 05, 2017 11:47 am https://www.youtube.com/watch?v=cejrdsJ ... wvMv_KaCFP
piękne wykonanie![]()
Ale ja mowilem o tym:
https://youtu.be/GuBGt4bSzFk
Uwazam ze jest znacznie lepiej i jestem pozytywnie zaskoczony
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Faktycznie lepiej. Mnie jest go po prostu szkoda, miał potencjał na dużą karierę.
Blaze i Paul mogliby razem grać jako support. Już kiedyś mieli wspólne koncerty, więc mogłoby się udać.