Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - spekulacje
Deeeej mu! Brawo! Puszeczkę czas otworzyć i przeliczyć manej! 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja też.FaithNoMore pisze: ↑pn lis 13, 2017 2:59 pm Estonia kusi. Jeśli zebrałaby się większa ekipa i uda się zmontować jakiś fajny przejazd, to chętnie to przemyślę.
Tym bardziej, że 26 maja to sobota. No i wrażenia na pierwszym koncercie trasy muszą być niesamowite.
Kraków to obecnie zdecydowanie koncertowe centrum Polski. Wolałbym inny kierunek, bo jakoś do Krakowa z centrum akurat średnio się jedzie, ale lepsze to niż stadion albo klepisko.
Kraków to obecnie zdecydowanie koncertowe centrum Polski. Wolałbym inny kierunek, bo jakoś do Krakowa z centrum akurat średnio się jedzie, ale lepsze to niż stadion albo klepisko.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Na ten moment na 100% Tallin, Helsinki, Berlin, Graspop, Aberdeen, Birmingham i Manchester. Rozwazam Paryż, Lizbonę i Madryt.
Moga wrzucic do setu nowy kawalek.
Oprawa jednak chyba typowo z Legacy? Wicker cos pisal, ze nie oplaca sie na trase po Europie specjalnie oprawy robic, wiec ciekawe
Fajnie, ze cala trasa od razu można spokojnie zaplanowac.
Na Estonie bedzie bus, jest już temat zalozony
Jeśli na witrażach faktycznie są podpowiedzi, to - na witrażu nie jest mucha, a komar, więc nie będzie Lord of the Flies...za to.. istnieje legenda, która mówi, że Alexander Macedoński zmarł na chorobę przenoszoną przez komary 
+ podobno Bruce podczas ostatniego koncertu w Grecji powiedział, że następnym razem jak przyjadą zagrają Alexandra
+ podobno Bruce podczas ostatniego koncertu w Grecji powiedział, że następnym razem jak przyjadą zagrają Alexandra
- heavencanwait
- -#Prisoner

Nie chcę robić sobie już nadziei na tego Alexandra po tylu latach słuchania Ironów, ale jeśli by wrzucili wreszcie ten utwór do seta to resztą jak dla mnie może być 5x Wrantchild, 3x FOTD i 3x RTTH a i tak się wybiorę. xDMaidenFan pisze: ↑pn lis 13, 2017 4:14 pm Jeśli na witrażach faktycznie są podpowiedzi, to - na witrażu nie jest mucha, a komar, więc nie będzie Lord of the Flies...za to.. istnieje legenda, która mówi, że Alexander Macedoński zmarł na chorobę przenoszoną przez komary
+ podobno Bruce podczas ostatniego koncertu w Grecji powiedział, że następnym razem jak przyjadą zagrają Alexandra![]()
PS. Może jakiś oddzielny temat do dyskusji o secie?
Jak myślicie,w jakim terminie kupować bilety lotnicze na Kopenhagę?
Praga wychodzi tak 250 - 350 PLN 
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

W Pradze też jest podział na płytę i GC ?
Ale długie odstępy czasowe między niektórymi koncertami. Np. Kraków. Aż się prosi dodać jeszcze 1 datę w PL "due to extraordinary demand": 
M.
M.
Dodanie koncertu jest całkiem możliwe, Tauron zejdzie w kilka dni max. 2 noce pod rząd to byłaby dobra decyzja, nawet jeśli kolejny występ nie będzie wyprzedany.
Powinni zacząć dawać bany za pisanie o Alexandrze, bo się za bardzo podniecę, a potem gówno będzie xD
Powinni zacząć dawać bany za pisanie o Alexandrze, bo się za bardzo podniecę, a potem gówno będzie xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Zazwyczaj 2-3 miesiace przed lotem sa najlepsze ceny, potem powolutku rosną, ale potrafia gwałtownie spaść na promocjach.Forbidden evil pisze: ↑pn lis 13, 2017 4:35 pm Jak myślicie,w jakim terminie kupować bilety lotnicze na Kopenhagę?
Trochę z innej beczki, odnośnie zakupu biletów. Ten chory system biletów imiennych niesamowicie mnie wku.. Ktoś wie czy czy wspaniałe LN rozpatruje przypadki oddania kasy za bilet jeśli np na 2 dni przed koncertem okazuje się, że nie można iść? Wiem, że można zmienić dane max na 2 tyg przed koncertem.
Sorry za offtop, ale pewnie będą pytania o to
Sorry za offtop, ale pewnie będą pytania o to
To ride the storm to an empire of the clouds...
Zwroty przyjmują tylko w przypadku odwołania koncertu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na zwrot nie masz co liczyć (jedynie gdy odwołają), zmiana danych tylko i wyłącznie jak przedstawisz im zaświadczenie lekarskie o chorobie lub akt zgonu, chore ale prawdziwe... ciekaw jestem czy takie wymagania to w ogóle są zgodne z prawem...
Edit : zapomniałem, 30 zeta od każdego biletu taka przyjemność kosztuje, plus przesyłka bo stary bilet musisz odesłać, jak zaakceptuja wniosek o zmianę danych.
Edit : zapomniałem, 30 zeta od każdego biletu taka przyjemność kosztuje, plus przesyłka bo stary bilet musisz odesłać, jak zaakceptuja wniosek o zmianę danych.
Wiecie, ja bym nie liczył na dodanie dodatkowego show. W Krakowie jest ogromne przesilenie imprez, na forach muzycznych i w komentarzach nie widzę jakiegoś specjalnego podniecenia z powodu koncertu IM. Może być tak, iż Tauron nie będzie pełna, bo ludzie już wydali pieniądze na inne koncerty. Spokojnie 
Udostępnili For the Greater Good of God na facebooku. Mamy pewniaka?
było by miło.
Na FB ludzie pieją z zachwytu.RALF pisze: ↑pn lis 13, 2017 5:28 pm Wiecie, ja bym nie liczył na dodanie dodatkowego show. W Krakowie jest ogromne przesilenie imprez, na forach muzycznych i w komentarzach nie widzę jakiegoś specjalnego podniecenia z powodu koncertu IM. Może być tak, iż Tauron nie będzie pełna, bo ludzie już wydali pieniądze na inne koncerty. Spokojnie![]()