Było by mega. Ogromnie się cieszę że postawili na halówkę w PL, a dodatkowo że jest to Tauron to już w ogóle zajebiscie. Oprócz Krk może się uda ponownie Berlin, plus może jakiś spontaniczny wypad.
Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 1499
Re: Legacy of the Beast World Tour 2018 - trasa
-
Deleted User 4783
tak myślałem po tej informacji na FB sprzed tygodnia bodajże. Ale że taka trasa? Szok!
na ten moment robię minimum 2 gigi:
20.06 Letnany Airport, Prague, CZECH REPUBLIC
27.07 Tauron Arena, Krakow, POLAND
Zygi, jadymy autem?
na ten moment robię minimum 2 gigi:
20.06 Letnany Airport, Prague, CZECH REPUBLIC
Zygi, jadymy autem?
Ja widzę 3 kandydatów: Tallin, Berlin i Kraków. Ale zobaczymy jak się skończy. Czekam jeszcze na daty JP, żeby sobie przyszły rok zaplanować.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Co do tych popierdo...ych imiennych biletów.
To przecież na DM ludzie ktorzy kupili bilety w empiku nie maja imiennych i moga je sprzedac chocby dzien przed koncertem. I nie ma dodatkowych oplat przy zakupie
To przecież na DM ludzie ktorzy kupili bilety w empiku nie maja imiennych i moga je sprzedac chocby dzien przed koncertem. I nie ma dodatkowych oplat przy zakupie
No ja podobnie. Fajna przerwa pomiędzy tymi gigami, więc nie będzie tak bardzo deja-vuThe_Alchemist pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:32 pm 20.06 Letnany Airport, Prague, CZECH REPUBLIC
www.MetalSide.pl
W ogłoszeniu trasy wyraźnie podkreślili, że nie zostaną ogłoszone kolejne występy. Jest to na 99% finalna rozpiska trasy.
Chyba kraje, nie występy, mogą podwoić parę dat w salach i tyle.
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Racja, wyraźnie piszą, że nie zostaną dodane kolejne kraje. Mój błąd.
Jak dla mnie do dodania mogą być drugie noce w Paryżu i Londynie. Chciałoby się jeszcze w Polsce 
M.
M.
Dejavu zdecydowanie będzie - potwierdzamgumbyy pisze: ↑pn lis 13, 2017 10:43 pmNo ja podobnie. Fajna przerwa pomiędzy tymi gigami, więc nie będzie tak bardzo deja-vuThe_Alchemist pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:32 pm 20.06 Letnany Airport, Prague, CZECH REPUBLIC
27.07 Tauron Arena, Krakow, POLAND![]()
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wolisz Pragi od KrK? Pytam z ciekawości, bo mi pierwszy nie pasuje, a drugi olewam.
Dzosef w kazdym temacie tak bedziesz marudzil?
Nie jedziesz, nie pasuje Ci, nie masz ochoty? - ok,
ale nie przynudzaj innym zainteresowanym
Nie jedziesz, nie pasuje Ci, nie masz ochoty? - ok,
ale nie przynudzaj innym zainteresowanym
Co nie rzucisz polaczkom to pieją z zachwytu I płacą gruby hajs...Schizoid pisze: ↑pn lis 13, 2017 6:06 pmNa FB ludzie pieją z zachwytu.RALF pisze: ↑pn lis 13, 2017 5:28 pm Wiecie, ja bym nie liczył na dodanie dodatkowego show. W Krakowie jest ogromne przesilenie imprez, na forach muzycznych i w komentarzach nie widzę jakiegoś specjalnego podniecenia z powodu koncertu IM. Może być tak, iż Tauron nie będzie pełna, bo ludzie już wydali pieniądze na inne koncerty. Spokojnie![]()
Bo przeciez przyjada do Polski, jaaaaa! Do Polski! Czaisz?
Jak widzę te wpisy to zawsze mam śmiecha
Prawdopodobnie będzie dodatkowy koncert w Helsinkach, Londyn i Paryż - bardzo możliwe.
Niech dodadzą Torwar dzień później po Krakowie

Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
paulek
- -#Lord of the flies

Po Krakowie tylko rzut kamieniem do Gliwic i to byłoby coś EKSTRA!!!!
Takie coś jest chyba niemożliwe. Ja bym oświadczenie interpretował jako furtkę dla dodatkowych dat w tych samych miejscach, w których grają.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A chyba Krk az tak na pniu sie nie wyprzeda.
Maideni sa u nas regularnie a jeszcze OZZY, GNR, JP
Maideni sa u nas regularnie a jeszcze OZZY, GNR, JP