27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 27/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA)
Również poprosiłbym o kod. Chcę kupić jeden bilet 
Witam, czy posiada ktos zbedny kod do zakupu biletu na koncert w Krakowie. Potrzebuje 2 biletow
Pozdrawiam
Pozdrawiam
W stacjonarnej są planowane tylko empiki czy też mediamarkty?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Sieć Saturn/media Markt współpracuje z bileteriami Eventim oraz Ticketpro. Z tego co wiem Eventim na 100% nie współpracuje z Live Nation, natomiast z Ticket Pro nie będzie problemu >>> https://www.ticketpro.pl/muzyka/1823055 ... livenation
To byłoby fajnie, bo w empikach w mojej okolicy nie da się kupić biletów (wiecznie niedziałające drukarki).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Można poprosić o kod na priv? 
Teraz to już masz otwartą sprzedaż na livenation.pl
Kurde, bo prosi mnie o presale password :/
Bileciki zakupione
Ale faktycznie na trybunach schodzą jak świeże bułeczki bilety 
https://www.livenation.pl/show/1059255/ ... 8-07-27/pl
Jak klikniesz u góry strony w "Kup bilety" to faktycznie nadal przekierowuje do FC Presale, ale poniżej masz takie cuś

Jak klikniesz w "Kup bilety" przy "Przedsprzedaż LN" to wszystko bryka tak jak powinno, nie woła o kod.
A czy na livenation.pl da się wybrać dokładnie miejsce na trybunach czy tylko sektor? Jak ktoś ma dostęp do stacjonarki to proszę o sprawdzenie. Na komórce mogę wybrać tylko sektor, miejsce przydziela automatycznie.
Raczej nie da się wybrać miejsc. Jak kliknąłem na dany sektor to razu samo zaproponowało mi miejsca. No chyba że coś przeoczyłem, ale dla mnie najważniejsze że kupiłem !!!
Up the Irons! 
Ostatnio zmieniony śr lis 22, 2017 10:40 am przez Zbiru, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli lepiej kupić, niż czekać jak ktoś będzie pierwszy 
Ja wybierałam sama konkretne miejsca i sektor, normalnie mi wchodziło
Aha, czyli się da
U mnie w ogóle nie wchodziła ta mapa interaktywna tylko cały czas kręciło się kółko, więc pewnie dlatego nie widziałem opcji wyboru miejsc 
Można wybrać miejsce. Próbuj na innej przeglądarce. U mnie np od jakiegoś czasu nie działa mapka na Firefoxie, natomiast na Chromie bez najmniejszego problemu.
Ech, czyli muszę poczekać na powrót do domu, w pracy nie ma szans aby to zrobić, na komórce też. Wydaje mi się, że mapka hali jest we flashu, stąd problemy.
A czy w chromie też nie wyłączyli flasha? W każdym razie mapka w FF od dawna nie działa. Ja na Kraków liczę jednak na sprzedaż w empiku/mm.