Losing More Than You've Ever Had to jest moje marzenie...
ACCEPT - Europa 2018
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ACCEPT - Europa 2018
Bilety do Zlina kupilem przez ticketportal, maja tam jakis arachiczny system, gdzie po zakupie online nie ma automatycznie e-biletu do wydruku, tylko trzeba bilet odebrac fizycznie w punkcie sprzedazy ticketportal. W moim miescie takiego nie ma. Masakra jakas.
Kilka tych punktów w Polsce jest, więc nie ma tragedii. Chociaż wygodniej byłoby gdyby wysłali pdfa do wydruku.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Duby smalone! Bilety są dostępne do pobrania w zakładce "My orders" po zalogowaniu na swoje konto. Ponadto co najmniej od listopada dodatkowo są wysyłane na skrzynkę mailową, co potwierdzają moje zakupy poczynione w ostatnich trzech miesiącach. Jeśli ich nie widzisz na swoim koncie to zapewne nie kupiłeś elektronicznych.crag hack pisze: ↑ndz sty 14, 2018 9:04 pm Bilety do Zlina kupilem przez ticketportal, maja tam jakis arachiczny system, gdzie po zakupie online nie ma automatycznie e-biletu do wydruku, tylko trzeba bilet odebrac fizycznie w punkcie sprzedazy ticketportal. W moim miescie takiego nie ma. Masakra jakas.
Miła odmiana, bo rzeczywiście rok temu zakupu na ticketportal.cz to była masakra :/
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Nie ma nikt miejsca w samochodzie/busie na Zlin?
Dojadę gdzie będzie trzeba... :/
Dojadę gdzie będzie trzeba... :/
Nie widzę, aby moi znajomi wybierali się na tę pielgrzymkę do Żlinu. Nie pomogę 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na stronie z biletami znalazły się bilety do odsprzedaży --> https://tixa.hu/accept_20180121_bnmc "Show tickets for sale" i są dużo tańsze.
Kupował ktoś tak kiedyś bilety od nich?
EDIT: Odpisali na maila, kupiłem dużo taniej.
Szok, żeby na stronie organizatora kiedy są dostępne bilety, ktoś mógł bezpiecznie wystawić ten sam bilet za pół ceny...
Kupował ktoś tak kiedyś bilety od nich?
EDIT: Odpisali na maila, kupiłem dużo taniej.
Szok, żeby na stronie organizatora kiedy są dostępne bilety, ktoś mógł bezpiecznie wystawić ten sam bilet za pół ceny...
Pozdrowienia z Budapesztu 
Znakomity koncert, mieliśmy miejsce ok 3 rzedu i zupełny spokój w odbiorze gigu.
Set bez zmian ale to tym razem plus
ALL HAIL ACCEPT !!
Znakomity koncert, mieliśmy miejsce ok 3 rzedu i zupełny spokój w odbiorze gigu.
Set bez zmian ale to tym razem plus
ALL HAIL ACCEPT !!
Było zajebiście
Wolf na żywo miażdży!
Kto był spokojny, ten był spokojny
)
Kto był spokojny, ten był spokojny
-
Deleted User 5155
Kapitalna zabawa w Zlinie!!!!!!!
Najpierw miła niespodzianka na supporcie - melodyjny hałas w dobrym tempie.
Accept - miód. Set zarąbisty (zdaje się, że przed Europą nie było Breaker'a). Nagłośnienie znakomite. Tempo jak marzenie. I do tego odkrycie niesamowitego kafara koncertowego czyli No Regrets.
Warto było !!!!!!
Najpierw miła niespodzianka na supporcie - melodyjny hałas w dobrym tempie.
Accept - miód. Set zarąbisty (zdaje się, że przed Europą nie było Breaker'a). Nagłośnienie znakomite. Tempo jak marzenie. I do tego odkrycie niesamowitego kafara koncertowego czyli No Regrets.
Warto było !!!!!!
Strasznie żałuję, że nie udało mi się wybrać do Budapesztu ani do Zlinu. Mocarna setlista, a niestety nie będą już grali w naszej okolicy.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wiem co jest nie tak z naszymi organizatorami, że wszystko nas zimą omija. Dla zespołu (managmentu) też karny kutas, dawno u nas nie byli.
https://www.youtube.com/watch?v=eb1Q6JYb_M8
Nie moje nagranie, za to mnie na nim doskonale widać
Mnie to chyba na każdym widać x)krusejder pisze: ↑śr sty 24, 2018 1:05 pm https://www.youtube.com/watch?v=eb1Q6JYb_M8
Btw. Piszę się na każdy ich koncert, zawszę. Miodzio.
TOKAJ, nie miodzio xD
15 maja 2019 AccepT z orkiestrą w Pradze
Chciałeś napisać orkiestra z Wolfem.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Moze dlatego odszedł, bo mu się nie widziało granie w tym projekcie Łysego