AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Ziomaletto
- -#Invader

Re: AC/DC
Ach, nie zwróciłem uwagi na odnośnik .uk, więc myślałem że amerykańska. Tak czy siak, poprawiłem.
Bardzo przykra wiadomość
Pamietam jak bylo mi przykro, ze nie zobacze go na koncercie w Warszawie.
Mam nadzieje, że faktycznie "Hell ain't a bad place to be"
Pamietam jak bylo mi przykro, ze nie zobacze go na koncercie w Warszawie.
Mam nadzieje, że faktycznie "Hell ain't a bad place to be"
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Ja widziałem Malcolma na koncercie w Wawie w 2010, już wtedy nie bylo z nim najlepiej. I było to trochę widać. Pamiętam, że potem czytałem wywiad z Brianem albo Angusem i któryś z nich mówił, że Malcom na tej trasie przed każdym koncertem musiał sobie przypominać utwory, kłopoty z pamięcią były już widoczne...
https://www.last.fm/user/kamooo
Strasznie smutne jest to, że w "newsach" tutaj ostatnimi czasy większość postów to informacja o śmierci kolejnej legendy.
Szkoda Malcolma, mógł jeszcze pożyć
Szkoda Malcolma, mógł jeszcze pożyć
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Ja już dawno skreśliłem AXL/DC i tego co to lata w cym cyrku z tą gitara w marynarce po scenie.... Niestety Malcolm był ostatnim bastionem starego ducha AC/DC dla mnie. 666 razy bardziej niż Brian Johnson. Teraz już można pogrzebać i zasypać AC/DC na dobre.... Co gorsza Malcolm i Bon Scott siedzą teraz z rogatym i zastanawiają się co to się w tej kapeli odpie*dala i czy można upaść jeszcze niżej... Osobiście dla mnie wielka strata
. żegnaj prawdziwe AC/DC.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Saimon1995
- -#Moderator

Angus broni nie składa: http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... spolu.html
Ten "wielki sukces" to utrata szacunku i zrobienie z siebie pazernego debila, brawo.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jakby nie patrzeć Axl to dużo większa gwiazda niż Brian Johnson, więc o skoku na kasę nie może być mowy. Jeśli Angus ma ochotę ciągnąć ten wózek dalej to niech go ciągnie, przecież nikomu się przez to krzywda nie stanie, a stare płyty Sedesów nie sparszywieją.