Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy Of The Beast World Tour 2018 - Setlista spekulacje
Tracisz utwor przed i po i tyle
Póki co nie ma utworku z Music Monday. Czyżby koniec serii?
Pojawiło się... 2 Minutes to Midnight 
Do playlisty Music Monday dodali Twilight Zone. Prędzej uwierzę, iż zagrają Alexandra niż to cacko...
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czyli nie ma co się tym Music Monday sugerować
.
Co za przypadek. Przez ostatnie kilkanaście lat nawet nie kojarzyłem, że taki utwór istnieje, bo LP Killers nie słuchałem (zresztą dawniej miałem kasetę bez tego kawałka, bo zupełnie go nie pamiętam). Aż tu nagle posłuchałem parę dni temu i teraz bez przerwy za mną chodzi refren z Twilight Zone. A tuż po tym dodają go do playlistyDo playlisty Music Monday dodali Twilight Zone.
Swoją drogą, jak posłucha się Killers i tego kawałka, to człowiek cofa się w czasie do totalnego archeo... Ależ czysta energia i klimat dawno minionych lat! Zespół po nagraniu takiej płyty był skazany na sukces. Chyba się starzeję i Dickinson zaczyna mnie męczyć, zwłaszcza wysokotonowe popisy.
M.
w Music Monday dzisiaj Man on the Edge
Uprzedziłeś mnie. Fajnie by to zabrzmiało...
To byłby ciekawy strzał. Szczerze mówiąc to wolałbym Man on the Edge od Clansmana. Chociaż Clansman wydaje się być pewniakiem - witraż i grali go już w tym składzie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
pz pisze: To byłby ciekawy strzał. Szczerze mówiąc to wolałbym Man on the Edge od Clansmana. Chociaż Clansman wydaje się być pewniakiem - witraż i grali go już w tym składzie.
+1 Podpisuję się pod tym - Clansmana widziałem z Bruce'm a po za tym MOTE to byłby ogień ,czy Bruce go śpiewał na którejś trasie ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
I ja z wielką chęcią chciałbym usłyszeć MOTE w wykonie Dickinsona. Clansmana może nie słyszałem na żywo, ale jest tego nagranie live np. na "Rock in Rio" które wyszło cudownie. Nie wykonywał jeśli się nie mylę. A jak wykonywał to na pojedynczym koncercie.
https://www.youtube.com/watch?v=cYPWPkeQqeY
Jest nawet profesjonalnie zarejestrowane wykonanie, było na stronie B jakiegoś singla z BNW. I brzmi genialnie.
Jest nawet profesjonalnie zarejestrowane wykonanie, było na stronie B jakiegoś singla z BNW. I brzmi genialnie.
A no fakt. Mam nawet bootleg z tym... Ehhhh gapa ze mnie 
Po akcji z Twilight Zone naprawdę nie radzę nastawiać się na to, co postują w ramach music monday, ale nie powiem, fajnie by było usłyszeć MOTE na żywo
Idealnie by pasowało na przykładowo 3 miejsce.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Łapy precz od Clansmana!
Dzosef pisze:Łapy precz od Clansmana!
No dobra
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 1499
Kurde Clansman i Sign of the Cross i jestem zamieciony.
Nie liczyłbym na więcej niż jeden utwór z ery Blaze'a.
Ja bym poszedł dalej. Nie liczę na więcej niż Clansman z czasów z Blazem. Dlatego (prawie) każdy inny utwór policzę na plus.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen