27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: 27-28/07/2018 - Kraków (TAURON ARENA) (27 SOLD OUT)

Post autor: RALF »

Godzinę temu tak dla porównania sprawdziłem sprzedaż biletów na 28 VII. Wygląda na to, że ani drgnie... nie wiem, czy dodanie kolejnego koncertu było dobrym pomysłem...
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

RALF pisze: czw lut 08, 2018 8:37 pm Godzinę temu tak dla porównania sprawdziłem sprzedaż biletów na 28 VII. Wygląda na to, że ani drgnie... nie wiem, czy dodanie kolejnego koncertu było dobrym pomysłem...
To dobrze. Mniej ludzi będzie Cie na barierkę pchało.
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

RALF pisze: czw lut 08, 2018 8:37 pm nie wiem, czy dodanie kolejnego koncertu było dobrym pomysłem...
:facepalm:
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

I bardzo dobrze , przynajmniej w lutym opłace sobie n nocleg a w marcu spokojnie kupie bilety.
Patrzałem nie dawno to połowa trybun jest sprzedana tak więc nie wydaje mi się żeby było źle. No ale ralf musi posiać paniki, w lutym :)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

krusejder pisze: czw lut 08, 2018 10:32 pm
RALF pisze: czw lut 08, 2018 8:37 pm nie wiem, czy dodanie kolejnego koncertu było dobrym pomysłem...
:facepalm:
Hello Darkness my old friend...
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: mikdyb »

Aha jeszcze co do kwitów - podobno sprawdzają i to dosyć rygorystycznie. Takie mam info od kilku znajomych, może mieli pecha.
Jeżeli masz bilet na inną osobę, to wymagają oświadczenia tej osoby i zdjęcia jej dowodu osobistego...  
Cytat z forum Depeche Mode. Możliwe, że nie trzeba zmieniać danych na bilecie.
Awatar użytkownika
Saul
-#Invader
-#Invader

Post autor: Saul »

mikdyb pisze: pt lut 09, 2018 11:53 am
Aha jeszcze co do kwitów - podobno sprawdzają i to dosyć rygorystycznie. Takie mam info od kilku znajomych, może mieli pecha.
Jeżeli masz bilet na inną osobę, to wymagają oświadczenia tej osoby i zdjęcia jej dowodu osobistego...  
Cytat z forum Depeche Mode. Możliwe, że nie trzeba zmieniać danych na bilecie.
Trzeba. A jak to wygląda dokładnia napisałem tutaj: http://sanktuariumfc.org/forum/viewtopi ... 11&t=13293
Awatar użytkownika
zgo
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: zgo »

Przed Depeche w Łodzi były specjalne "budki" do zmiany danych na miejscu w 5 minut.
SZACH MAT KONIKI!
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

jaki znowu szach mat? Przecież to dla koników znakomita wieść :D
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Pewnie. LN powinno wprowadzić jakąś preferencyjną kolejkę do wymiany danych dla koników. W końcu muszą kilka razy odstać :D

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

zgo pisze: pn lut 12, 2018 12:00 pm Przed Depeche w Łodzi były specjalne "budki" do zmiany danych na miejscu w 5 minut.
W Gdańsku było tak:

Szkoda tylko, że nie obyło się bez zamieszania podczas próby zmiany danych na bilecie, co naraziło niektórych uczestników na niepotrzebny stres.
Problemy zaczęły się tuż przed koncertem, gdy okazało się, że osoby, które kupiły bilet z drugiej ręki lub otrzymały w prezencie, musiały udać się do specjalnego punktu w celu zmiany danych. Każdy bilet był spersonalizowany (organizator w ten sposób chciał m.in. ukrócić sprzedaż wejściówek w drugim obiegu po mocno zawyżonej cenie) i jeśli znajdowało się na nim inne nazwisko niż w dowodzie osobistym uczestnika, ochrona odmawiała wstępu na teren Ergo Areny - a sprawdzała dokumenty skrupulatnie.Sama wymiana biletu pewnie nie byłaby tak uciążliwa (choć stanie na mrozie w kolejce do przyjemnych nie należy), gdyby nie fakt, że prócz oświadczenia, które trzeba było wypełnić i podpisać, zapłacenia dodatkowych 30 zł, konieczne było jeszcze okazanie zdjęcia lub skanu dowodu osobistego pierwszego właściciela biletu. I tu zaczynały się schody: wiele osób zwyczajnie o tym nie wiedziało. Niestety, nie wszyscy czytają regulamin i sprawdzają informacje pisane małym druczkiem - uczestnicy, którzy to zrobili, mogli się przygotować wcześniej i np. zabrać ze sobą już wydrukowane i podpisane oświadczenie.

M.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

beaviso pisze: pn lut 12, 2018 1:46 pm
zgo pisze: pn lut 12, 2018 12:00 pm Przed Depeche w Łodzi były specjalne "budki" do zmiany danych na miejscu w 5 minut.
W Gdańsku było tak:

Szkoda tylko, że nie obyło się bez zamieszania podczas próby zmiany danych na bilecie, co naraziło niektórych uczestników na niepotrzebny stres.
[...]
Sama wymiana biletu pewnie nie byłaby tak uciążliwa (choć stanie na mrozie w kolejce do przyjemnych nie należy), gdyby nie fakt, że prócz oświadczenia, które trzeba było wypełnić i podpisać, zapłacenia dodatkowych 30 zł, konieczne było jeszcze okazanie zdjęcia lub skanu dowodu osobistego pierwszego właściciela biletu. I tu zaczynały się schody: wiele osób zwyczajnie o tym nie wiedziało. Niestety, nie wszyscy czytają regulamin i sprawdzają informacje pisane małym druczkiem - uczestnicy, którzy to zrobili, mogli się przygotować wcześniej i np. zabrać ze sobą już wydrukowane i podpisane oświadczenie.
Czyli sami sobie ludzie winni ;)
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Niby tak, ale założę się, że też nie czytasz wszystkich regulaminów i jak kupujesz bilet (regulamin w komunikacji miejskiej, kinie), to oczekujesz, że po prostu zostaniesz wpuszczony na wydarzenie. Myślę, że takie informacje powinny być podawane "dużo czcionką", ponieważ procedura jest niestandardowa.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

pz pisze: pn lut 12, 2018 2:37 pmNiby tak, ale założę się, że też nie czytasz wszystkich regulaminów i jak kupujesz bilet (regulamin w komunikacji miejskiej, kinie), to oczekujesz, że po prostu zostaniesz wpuszczony na wydarzenie. Myślę, że takie informacje powinny być podawane "dużo czcionką", ponieważ procedura jest niestandardowa.
Na pewno bym się zainteresował w momencie kupna z drugiej ręki. Tym bardziej, iż wiadomo, że bilety LN są spersonalizowane. To powinno dawać do myślenia.

Swoją drogą to LN mogło wypiąć się na tych ludzi i nie organizować tego miejsca na zmianę danych. Swoje za te bilety przecież już dostali. A tu nie dość, że poszli na rękę, to jeszcze źle ;)
www.MetalSide.pl
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

No i zarobili po 3 dyszki od głowy.
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ja nieironicznie mam wrażenie, że im naprawdę chodziło o te 3 dyszki :) Przecież zbiorą tak od kilkuset osób i to już dobra sumka jest.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: brezdi »

Tak spojrzałem pobieżnie - idą te bilety. To nie jest tempo sprzed pierwszego, ale idą. Przy okazji mam dużą nadzieję, że jak w 1 dzień nie do końca wyjdzie z nagłośnieniem to techniczni będą mieli całą noc żeby coś z tym zrobić :D
Hospes
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Hospes »

Niech nie schodzą zbyt szybko. Zamierzam kupić później, kiedy już będę wiedział czy jacyś krewni/znajomi pojadą. Przynajmniej dobre miejsca będą dłużej do dyspozycji :-)
A swoją drogą zaskoczyło mnie to, że tak szybko wyprzedany został pierwszy koncert. Spokojnie sobie czekałem z zakupem biletu a tu masz - koniec sprzedaży. Bardzo dobrze że drugi termin ogłosili.
"Still my heart calculate and pray"
Awatar użytkownika
marian_Fe
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: marian_Fe »

Hospes pisze: śr lut 14, 2018 9:13 pm Niech nie schodzą zbyt szybko. Zamierzam kupić później, kiedy już będę wiedział czy jacyś krewni/znajomi pojadą. Przynajmniej dobre miejsca będą dłużej do dyspozycji :-)
A swoją drogą zaskoczyło mnie to, że tak szybko wyprzedany został pierwszy koncert. Spokojnie sobie czekałem z zakupem biletu a tu masz - koniec sprzedaży. Bardzo dobrze że drugi termin ogłosili.
Jak tak dalej będziesz czekał to i drugiego nie zobaczysz. Z koncertami tak ostatnio jest, że jak dają to brać i się nie zastanawiać. Bo "później" to już tylko koncert płaczu i zgrzytających zębów
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Ktoś mógłby polecić najlepsze miejsca siedzące w tauron arenie? no i żeby jeszcze dźwięk nie kaleczył po uszach.

Dzięki za wszelkie sugestie :)
ODPOWIEDZ