krusejder pisze: ↑ndz mar 11, 2018 3:17 pm
Porządny festiwal to oksymoron. Festiwale są jak burger king i mc donalds w niszy kulinarnej. Są dla kolekcjonerów ilościowego bycia na koncertach.
Nic bardziej mylnego . Wiele zespołów, które widziałem na festiwalach z nieznacznie okrojonym setem robiły równie dobre wrażenie jak w klubie. W dobie grania 30 koncertów w miesiąc nie ma wielkiej różnicy.
Mieliśmy dowód na przykładzie Saxonu, który znasz z samych festiwali, gdzie rzeczywiście grają dla pikników
Nie z samych, bo byłem na klubówce... gdzie też nie zagrali nic odkrywczego, po prostu zagrali więcej .
W przypadku Saxon zdania nie zmienię. Mają do bólu oklepany zestaw numerów miedzy trasami i parę losowych perełek tego nie zmieni. Już wolę Maiden. Sam koncert Saxon na festiwalach (gdzie byli headem) nie różnił się szczególnie od klubówki w Wwie.
Demonizujesz festiwale. Moim zdaniem świetne rozwiązanie, do tego pozwala unikać gownianych supportów typu Beast in Black i Raven Age .
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Festiwale są spoko. Dla mnie Wacken to pewnien rodzaj wakacji. Dużo dobrej muzy i pozytywnego klimatu. Te kilka dni to bardzo fajnie spedzony czas ze znajomymi z całej Polski
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Jeden z ich dziwniejszych. Wyrzucić Grindera, Rippera i Painkillera i dać na ich miejsce jakieś nowe.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Michał pisze: ↑wt cze 12, 2018 1:11 pm
Wie ktoś w którym miejscu pod spodkiem można polować na muzyków?
Chce złapać rudego a kojarzę, że kilka osób na forun pisało, że np Manowar złapało
Będą pod busem.
Btw, wleciała rozpiska. EE o 18:15, reszta 18:30. Trochę dziwne, myślałem, że będzie pół godziny różnicy.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Schizoid pisze: ↑wt cze 12, 2018 2:36 pm
Dokładnie tak. Szkoda trochę, dużo czekania
Nikt nie każe Ci długo czekać. Możesz iść gdzień na piwo, a na koncert przyjść bezpośrednio przed Megadeth. Na nim i tak będzie spory młyn, w którym bez problemu będzie można się dopchać pod samą scenę.