Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
A ja mam zupełnie przeciwne zdanie. Ten album (jak i wiele innych ikonicznych) swoją pozycję zdobył, bo wydano go w danym czasie. Sama zawartość muzyczna jest dobra, ale nigdy nie rozumiałem fenomenu tej płyty. Kolejne były według mnie lepsze.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Otóż to. Dokładnie tak samo uważam. Szerzej nawet - status klasyków to w dużym stopniu kwestia okoliczności i czasów. Niektóre kawałki z The Number of The Beast, czy nawet Piece of Mind czy Powerslave gdyby ukazały się dziś na jakiejś nowej płycie... hm, sądzę, że by nie należały do najbardziej ulubionych. I odwrotnie. Gdyby niektóre z nowych kawałków, z którejkolwiek płyty powiedzmy od reunion, znalazłyby się na której z klasycznych płyt, to byłyby uwielbiane. To tylko gdybanie, ale jestem o tym przekonany.Schizoid pisze: A ja mam zupełnie przeciwne zdanie. Ten album (jak i wiele innych ikonicznych) swoją pozycję zdobył, bo wydano go w danym czasie. Sama zawartość muzyczna jest dobra, ale nigdy nie rozumiałem fenomenu tej płyty. Kolejne były według mnie lepsze.
-
Deleted User 1499
Dziś VXI ma 20 lat!
Nie pozostaje nam nic innego jak życzyć sobie, żeby jak najwięcej zespołów miało na takim poziomie najsłabsze pozycje w swojej dyskografii.
Czyli zakładamy, ze TFF nie istnieje
VXI to dobry album jak dla mnie. Mocne 7/10
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
FF
Za Virtualem bym jeszcze dal NPFTD
Za Virtualem bym jeszcze dal NPFTD
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Oj, trochę by tego u mnie było...NPFTD, DOD, TFF, FOTD na pewno. Pewnie jeszcze ze 2 by się znalazły.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
https://www.letemps.ch/lifestyle/voitur ... eavy-metal
PAL V
Kolejny projekt, który pochłania Dickinsona - latające samochody, taka fanaberia.
PAL V
Kolejny projekt, który pochłania Dickinsona - latające samochody, taka fanaberia.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak wszystkie profesjonalne pinballe dedykowane znanym zespołom rockowym na pewno i ten będzie świetny, czekam na szczegóły, a może i nadarzy się okazja zagrać?
"Stern Pinball" ujawnili pierwsze zdjęcia oraz informacje dotyczące serii automatów do pinballa dedykowanych grupie.
Seria nosi nazwę "Legacy of the Beast", w ofercie znaleźć można zarówno ściśle limitowane urządzenia premium, jak i automaty bardziej standardowe.
Więcej przeczytacie pod tym linkiem
http://www.ign.com/articles/2018/03/27/ ... from-stern
Seria nosi nazwę "Legacy of the Beast", w ofercie znaleźć można zarówno ściśle limitowane urządzenia premium, jak i automaty bardziej standardowe.
Więcej przeczytacie pod tym linkiem
http://www.ign.com/articles/2018/03/27/ ... from-stern
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Gdyby Harris chciał się odkuć w sądzie to podaję adres